Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar bende şimdi belimi ölçtüm 82 cm.Çokmu acaba?:uhm:
mimiğimm, glabella hayırlı olsun hadi meraktan kurtuldunuz, sağlıklı olsunda bebişler inşallah aslında gerisi boş
miniğimm senin beta hcg değerin kaçtı , glabellanınki tuttu seninkide tuttumu ?
kızlaaaaar günaydın ben miniğimin cinsiyetini öğrendim benim miniğim kız olacakmış... :teytey: :dance: :sm_cool: aklınızda olsun ultrasonda çok hareketli görenlerinki erkek hareketi az görenlerinki kız olacak miniğimm demişti dersiniz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
pazartesiyi bile bekleyemedinmi :))
neyse erkek büyük ihtimal o zaman. 16. hafta kesinleşti bekliycez hepimiz. cd falan verdimi veriyoruz demişlerdi çünkü bana.
11 ytl kesinmiymiş bide :))
a.s.çok değil canım merak etme benimki 86senağlama
günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bende yorgunum dün sabahtan akşama kadar denizdeydim.çok yorulmuşum.benim göbekte belli oldu iyice.bende 54,5 kg olmuşum.ikili testimin sonucu belli oldu sonuçlar iyiymiş.
12. haftada olan arkadaşlar merak etmeyin o halsizlik bu haftalardan sonra yavaş yavaş geçiyor.yazın en güzel zamanında hamileliğin en güzel dönemindeyiz.ben bile hep uykuyla geçecek hamilelik sanıyordum şimdi o kadar iyiyimki ama eşim kısıtlıyor hareketlerimi.
Evet canım yaa dayanamadım.Küçükköyü hiç bilmiodum ama bi heves attım kendimi yollara ama çok rahat buldum.Maşallah hastaneyi bilmeyen yok.Canım cd verdiler.Yalnız ssk'dan dolayı fiyatlar indiği için bundan sonra CD için ekstra para alıcaklarmış.Daha ücretler belirlenmediği için benden para almadılar.Muayene gerçekten 11 ytl.Yalnız ben bişey anlamadım 4 boyutlu ultrason renkli olmuyomudu? Benim girdiğim siyah beyazdı.Ama inan girmeden önce defalarca sordum 4 boyutlumu diye.Hemşire kızdı çok iyiydi yazık idare etti beni. yerimseniben
inşallah geçer baş ağrıların.benim sadece bel ağrım oluyor ara sıra.3 lü test ne zaman yapılıyor.ben gelecek salı gidiceğim.ama doktorum bana hiç söylemedi.
Marsg o kabızlık sorunu bende de var
kayısıları , erikleri yediğim halde zorla çıkıyorum valla
ben 6 aydan önce bebişe alışveriş yapmak istemiyorum, ne biliyim korkuyorum işte bi şey olur falan diye allah korusun
şu lastikli pantalonları bir ben bulamadım o kadar da baktım çarşıda ama :)