Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2li test yaptıran arkadaşlar kaç paraya yaptırdınız. ben ssk lıyım
arkadaşlar merhaba herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah. ben de ocak annesi olacağım kısmet olursa.
arkadaşlar merhaba herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah. ben de ocak annesi olacağım kısmet olursa.
merhaba arkadaşlar.nasılsınız.ben o kadar yorgunumki.bugün benimde ikili testimin sonucu belli olacak.kaç gündür erteliyorlar öğrenemedim sonucu.
birşey sormak istiyorum geçenlerde tv de izlemiştim.kablosuz internet bağlantısı ve cep telefonu hamile bayanlara çok zararlıymış.iş yerinizde ya da evinizde kablosuz bağlantımı var yoksa kablolumu?
2li test yaptıran arkadaşlar kaç paraya yaptırdınız. ben ssk lıyım
ben kan testi için özel laboratuarda 70 ytl verdim.muayenedeki ense kalınlığı ölçümü hariç
Glabella bu resimdeki çocuk felaket tatlı bi şey ya , çocuğun yeğenin falan mı yoksa
herkes farklı birşey vermiş bakalım bana kaç çıkacak.
ayrıntılı idrar tahlilide istedi doktorum.
gizli iltihap olabiliyormuş bazen. muhakkak yapalım dedi.
bu arada benimde ilk bebişim.2 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım.bende çok isterdim daha genç bir anne olmayı.ama bunada şükür.:içelim:
inşallah canım ya saol valla böle dualara ihityacımız var en çok benim ben çok pimpirikli bir insanımdır. dedim ya şimdi korkular sarmaya başladı beni doğumdan hatta karnımın büyümesinden korkar oldum allahım kurtar sağlıkla bizleri inşallah