2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

:roflol::roflol: hay allah iyiliğini versin iyi mi çok güldürdün beni.:roflol:

Gül anacım gül. Aslında ben pek ciddi duramam sizleri mütemadiyyen kırabilirim gülmekten ama daha havaya giremedim:) Aylardır forumdan uzağım. Yeni yeni geri geliyorum. Hamişliği Bekleyen Arkadaşlar diye bir başlık vardı orda kırılırdık biz gülerken. Burası da öyle matrak olur inşallah zamanla..
 
valla hic bilmiyorum ama dr um yalniz degil yazanesinde iki dr kaliyorlar ..arada oburu de muayene ediyor beni o dogurtacak diyecegim ama burda dr lar dogumu gelen hastalari hastaneye gonderiyorlar,kendileri dogurtmuyorlar...a.s

ama Allah tan burda hastanede tanidik beni bilen muayene eden bir dr um daha var...:1rolleyes:
yoksa benimkine kalsaaaaaaaaa klavaohohhhoooo beni dogurtmaz
 
evet guzelim bence de genc anne olmak daha iyi...a.s
sen nasilsin ne var ne yok?yerimsenibenkac haftaliksin.??

iyyiyim canım allaha şükür sağol.mide yanmalarım var sadece benimde.acayip sıcaklıyorum bide menepozlu bayanlar gibi.işyerinde klima hep açık kapattırmıyorum arkadaş üşüyo ben yanıyorum.9 hafta 6 günlük benim bebeğimde 2 hafta sonra doktora gideceğiz ikili testimizi yaptırmaya.
 

insallah toboticim hadi bakalim esprilerinle yik burayi:içelim: biz de gülelim biraz:roflol:
 

Amanın bir sürü doktor oldu. Yok bacım benim kafam karışır öyle. Tek doktor olacak onun dediği girecek aklıma kafam karışmıcak. Sonra biri farklı biri farklı bişi söyler. Düşün dur hangisini dinlesem dieCADIARZU
 
Beni biraz daha iyi tanıyın die yaklaşık 1 yıl önce yazmaya başlayıp 1 sayfada bıraktığım günlüğümü paylaşayım sizinle durun bak.
 
06 MART 2007 SALI / İLK GEBELİK TESTİ
Plan yok, sadece düşünce.. Sadece düşünceyle de hamile kalınmaz ama. Yine de kafam rahat etsin diye. Akşamın 18:30’u eczanelerin ne kadar da erken kapandığını fark ediyoruz önce Arzu ile ve de nöbetçi eczanelerin ne kadar kalabalık olduğunu. Üstüne üstlük cebimdeki 10 YTL’yi sabah Yıldız’a vermişim parası yok diye.. Ya yanlış yaparsam testi, ya bozuksa diyerekten 2 tane istiyoruz. 3,5 YTL çarpı iki, eşittir 7 YTL.. Benden 2,5 YTL, Arzu’dan da 5,5 YTL bozuk para çıkınca hesap tamam oluyor. Onda da bende de sadece 25 ve 10 kuruşluklar kaldı ama ne gam.. Bu hesapla test pozitif çıkarsa bebeğin %65’i Arzu’nun mu oluyor??
Eve varış.. Ne menem bir şeydir bu test tadında bir bakış önce kutuya. Yeşil bir kutu. Mavi ya da pembe olsaymış diyorum önce içimden. Sonrasında düşünüyorum. Cinsiyeti değil varlık ya da yokluğu test ediyoruz değil mi? Eve girince keşke can havliyle tuvalete atmasaydım kendimi diyorum. Ziyan ettik canım çişi Su içiyorum guluk guluk yine çişim gelsin diye. Kullanma kılavuzuna kıllandım. İnsan daha çok ayrıntı verir. C ne? Peki ya T? Şimdi burada görünmesini beklediğimiz çizgiler tam C ve T’nin alt hizasında mı olmalı? Sonra çizgiler ne renk olacak? (Olursa tabi) Kılavuzu niye siyah beyaz basmışlar ki?? v.s. v.s.
Tuvalete bir ziyaret. Bir miktar çiş. Damlalık.. Doğru delik.. 1, 2, 3 ve 4. damla.. Saat saat evet saate bakmalıyım hemen. 5 dk için geri sayım başlamalı.. Sigaram da bitmek üzere, yenisini yakmalı mıyım? Ama ya T çıkarsa???
Neden gebelik testini gözünün önüne koymaz da insan ikide bir kalkıp gidip gidip bakar uzak bir köşede duran teste? Neyse
Tam 10 dk bekledim ve nurtopu gibi bir tek çizgim oldu. C ve T’nin tam ortasında. Kırmızı………….
Sigaramı yaktım karşı yakaya,
Efeler kalktı şerefe………

01 HAZİRAN 2007 CUMA / BİLMEMKAÇINCI GEBELİK TESTİ ARİFESİ:)
3 ay geçti ilk gebelik testinin üzerinden ve geçen üç ay zarfında farklı bünyelerin belki de 3 yılda tüketeceği oranda gebelik testi tükettim. Aynı eczaneden sürekli almaya utandığımdan muhitimdeki tüm eczaneleri tanıdım diyebilirim. Üzerinde yazmıyor ama sanırım alışkanlık yapıyor bu testi yapmak insanda. Açılmamış test paketleri sinirimi bozuyor, hemen açıp yapmak istiyorum. Evde bulundurmamak lazım belki de
İlk test sonrası ilk regli : 16 Nisan; doğum günüm. Belki bir doğum günü hediyesi olur niyetiyle…
İlk test sonrası ikinci regli : 17 Mayıs; aşkımın doğum gününü 2 gün sonrası. Belki ona bir gecikmiş doğum günü hediyesi olur niyetiyle… (Hediye paketi bile hazırdı üstelik)
Ve nihayet Haziran; bilmem kaçıncı gebelik testi arifesi.
Haziran ortası gibi görüşürüz günlük…

14 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ / SAYISIZ GEBELİK TESTİ SONRASI:)
Haziran ortası gibi görüşemedik senimle ama. 22 Haziran’da yine tarih tekekkür etti:)
Bu ay da bebiş yok. Üstelik regl döngüsü de karman çorman oldu. Artık takip etmek de zor.. Ne zaman regli olacağını kestiremeyince insan bir sürprizle karşılaşmayayım diye sürekli tedarikli geziyor. Allahım pişik oldum bu sıcaklarda tedarikli gezip durmaktan:)
 

Allah iyilik versin canima.s.
ama isyerideki klimaya dikkat aman ben o klimalar yüzünden bronsit oldum hala cekiyorum.:çok üzgünüm:uzak dur aman..:1no2:
mide yanmasi da normal bende hala var gecmedi nasi olcak bilmiyorumkafamçokkarıştı ikili testin de insallah iyi cikar canim...hayirlisi...karnin cikti mi??? benimki 9.haftada basladi kabarmaya:roflol:
 

benimkiler kari koca ondan ayni yazanedeler...
Allah iyiligini versin emi :roflol:
ben hastaneye gidince burdaki dr a raporlar test sonuclari geliyor,gonderiyorlar ona gore oluoa.s
 
21-24 yaşında hamile kalan arkadaşlar var ne güzel benimde en büyük hayalimdi erken yaşta anne olmak.hep çocuğumla yaş farkımız az olsun arkadaş gibi olalım istemiştim.napalım buna şükür.

tabi canım allaha şükür valla biz çok şanlıyız kızlar çok uğraşan elde edemeyen arkadaşlar çok üzülüyorum valla onlara inşallah en kısa zamanda alırlar kucaklarına
 
amin cnm allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın
 

evet hayatım çok hafif başladı diyebilirim ama allaha şükür aldığım 2 kg üstüne kilo almadım daha.henüz eski pantolonlarımı giyiyorum 2 yada 3 haftaya kadar bana sıkıntı yaratabilirler gibi geliyor.
 
cicikızsinem gerçekten şükrediyorum ben hamile kalabildiğim için.bir ara sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi bir hisse kapılmıştım.çok yakın bir arkadaşım yaklaşık 4 senedir sürekli deniyor çeşit çeşit doktorlar ama birtürlü sonuç alamadılar.hamile olduğumu ona söylemek benim için çok zor olmuştu.allah isteyen herkese nasip etsin.
 
arkadaşlar aranızda hiç tarkyalı anne adayı yokmu ya.gerçi cidy vardı bildiğim kadarıyla ama oda yurt dışında yaşıyor.
 

evet bilmemmi allaha şükür ben hiç düşünemedim bebeği 9 aylık evliydim süpriz oldu bebek ama bir arkadaşımın yengesine çok üzüldüm 7-8 yıldır evliler bir sürü yöntem denediler ve en sonunda oldu geçenlerde 5 aylık bebeği karnında ölmüş duydum içim yandı nasıl bir acı allah kimseye göstermesin çok zorrr:çok üzgünüm:
 
14 Ay uğraştık bebiş için. Düşük falan yaşamadım zira hiç hamile kalamadım bu 14 ay zarfında. Üstelik oldukça uzun bir zaman bu sitedeki arkadaşlardan başka kimseyle paylaşamadım da bu özlemi. Son birkaç aydır o da artık sinirden çatlamak üzere olduğumdan 1-2 arkadaşıma açılmıştım bu konuda sadece.
Allah dileyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah hep dua ediyorum bunun için. Siz de dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bebek arayanların üzerinden.
 
herkese merabalar :)
çok fazla konu dönmüş iki günde oku oku bitmedi !! neys herkesin ii olması sevindirici:))
ben şu balık konusunda kaldım çünkü buradaki balıkçılar karpuzcu oldu ve restorantlardaki balıklar da buzhane mi anlamıorum!hangi balığı yiorsunuz?balık konusunda içim acayip acıo( bi de aranızda karnı hiç doymayan var mı????
 
çupra sardalya değişio cnm...hangisi denk gelirse...valla benim şu an douo ama ileerde doyar mı bilmem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…