- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben artık beklemek istemiorum doktora gitmekten fln bıktım stres oluorum uzadıkça, sağ salim bi an önce yüzünü göriyim kızımın istiyorum
bi de annemin hiç bi belirti olmamış ne kanama ne su, birden sancısı tutmuş, ona çektiysem diye sürekli tetikteyim yoksa kızım resmen dans ediyo içimde daha büyüycek gibi geliyo
kizlar bende dogurdum :) nihayet :)
asli defne m 3020 gr 48 cm
38+3 zorunlu sezaryan oldu.
05 ocak 2009 dogum tarihi
cok guzel bisey . Darisi basiniza
canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sezeryan mezeryan sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o inan bana bak bana hala bekliyorum :CüvCüv:
merhaba kızlar bende yarın sabah saat 11,30 doguma giriyorum şimdiden heyecandan duramıyorum
tesekkur ederim. insallah sende saglikla alirsin kucagina. cok aci sezaryan ama mecbur oldu . saglikli olmasi onemli tabi. simdide sut sorunu var insallh oda duzelir sutum az gibi geliyor
merhabaaa herkes nasıl??
dun odamız geldı bugun bebegımın odasını yersetırdım :) yarında doktora gıdıcem :)
merhaba kızlar bende yarın sabah saat 11,30 doguma giriyorum şimdiden heyecandan duramıyorum
tesekkur ederim. insallah sende saglikla alirsin kucagina. cok aci sezaryan ama mecbur oldu . saglikli olmasi onemli tabi. simdide sut sorunu var insallh oda duzelir sutum az gibi geliyor
kizlar bende dogurdum :) nihayet :)
asli defne m 3020 gr 48 cm
38+3 zorunlu sezaryan oldu.
05 ocak 2009 dogum tarihi
cok guzel bisey . Darisi basiniza
saol canım çok tşk ederim,
sen nasılsın doğum yapmadın dimi henüz:uhm:
Kızlar yarın inşallah bende oğluşuma kavuşuyorum.Bir kaç gün giremeyebilirim, ama bir şekilde size haber vermeye çalışırım.
Bu akşam annem geldiği için giremedim, ancak girip bir bakayım istedim. Heyecandan uyku muyku yok tabii bende de.Bir banyo yapacağım sanırım rahatlarım. Şimdilik sadece bu kadar haber veriyorum, inşallah iyi haberlerle tekrar görüşürüz.
Şimdilik iyi geceler hepinize.
Kızlar yarın inşallah bende oğluşuma kavuşuyorum.Bir kaç gün giremeyebilirim, ama bir şekilde size haber vermeye çalışırım.
Bu akşam annem geldiği için giremedim, ancak girip bir bakayım istedim. Heyecandan uyku muyku yok tabii bende de.Bir banyo yapacağım sanırım rahatlarım. Şimdilik sadece bu kadar haber veriyorum, inşallah iyi haberlerle tekrar görüşürüz.
Şimdilik iyi geceler hepinize.