2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkese günaydın.Ekinsu saolasın canım iyiyim hala doğurmadım:)Sanırım dün çok yürüdüğüm için sancım arttı.Ama geçti sonra da başladı oğlum tepinmeye:)Benimki gecelerin bebişi olcak anlaşıldı şimdiden böyleyse.Artık çok sabırsızlanmaya başladım Allahım hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi inşallah.
 
Günaydın kızlar, pembecim inşallah hayırlısı ile alacağız bizde bebişlerimizi kucağımıza.İnsan özellikle aylardır bir şeyler paylaştığı arkadaşlarından doğum haberlerini alınca daha fazla heyecanla beklemeye başlıyor.:nazar:
Kızlar bende de daha herhangi bir durum yok, haberiniz olsun.:roflol::roflol:Aslında sizlerde alışkanlık haline geldi benim durumum, farkındayım.Doğurdum deyince herkes şok geçirecek:roflol::roflol::roflol:
 
günaydın herkese. doğuranlar doğurmayanlar tembel hatunlar iyice boşladınız burayı valla. önceden oku oku bitmezdi şimdi açıyorum 1-2 msj anca yazılmış :KK43: kalanlarda doğurunca kimse kalmıcak valla.
 
Haklısın waterfullcum birbirimiizi tanımıyoruz ama birisinin doğum haberini alınca sanki yakınım doğurmuş gibi mutlu oluyorum.En çok da seninkinde sevinicem:)Paşamızın bugün son günü yarın mecburen keyfini bozucak birazcık:)Çıkınca keşke erken davransaymışım burası daha güzelmiş dicek ama:)
 
Hadi doğuranları anladık bekleyenler de kayboldu birden:)Halbuki heyecan dorukta artık son günlerimiz bi türlü geçmek bilmiyo.
 
Sanırım doğuran arkadaşlar sürekli buralardaymış daha önce:))))Onlar doğurup çocuklarının başına gidince, kimsecikler kalmadıı.
 
merhabaaa herkes nasıl??
dun odamız geldı bugun bebegımın odasını yersetırdım :) yarında doktora gıdıcem :)
 
pembe senin doğum nerde olacak şifaya gidiyordun sanırım orda mı olacak

evet canım orda olcak.en son gittiğimde beni çok sinirlendirdiler nerdeyse başka bi yer bakçaktım.gittik konuştuk halkla ilişkilerdeki bayan çok ilgilendi pzt. gittiğimde bi ilgi bi alaka:)İnşallah doğumda da rahat ederim.
 
Hayırlı olsun odanız özlem mışıl mışıl uyusun meleğin içinde inşallah.Bizim odamız yok ne yazıkki ama kapının ardında rüya gibi bir oda varmış hissi uyandıran çook gösterişli bir kapı süsümüz var:)))Saolsun teyzesi baya! özenmiş:)))
 
merhaba kızlar..
hayırlı olsun özlem güle güle kullansın kaan bebek.
.
ben de doktordan geldim biraz canım sıkıldı.sıvı biraz azalmış.şimdilik yeterli ama çok dikkat et hareketlerine dedi..azalma olursa hemen hastaneye geliyorsun dedi..
nts girdim çok şükür iyiydi.ufak sancılar var ama normal dedi..3-5 gün sonra da beklemeye başlayın doğumu dedi. tırstım ben iyice...inşallah daha fazla azalmaz sıvısı.
bebişimizde 2800 gr olmuş.
 
senın oglan hızlı cıkacak desene asıkcım hıc uzulme korkma canım yeterkı saglıkla gelsın mınıgımız demekkı gelısımını tamamlamıs
bende yarın gıdıcem cok heyecanlıyım :))
 
Hayırlı olsun odanız özlem mışıl mışıl uyusun meleğin içinde inşallah.Bizim odamız yok ne yazıkki ama kapının ardında rüya gibi bir oda varmış hissi uyandıran çook gösterişli bir kapı süsümüz var:)))Saolsun teyzesi baya! özenmiş:)))

bende kapı sus yapmaya calısıyorum şimdi bı resımını koysan be canım acık kopya cekelım kaydirigubbakcemile2
 
herkese merhaba maşallah dğuranlra nasıl nete giriyosunuz ben bırakın neti bilgisyarın yüzüne bile bakamıyorum :))) tıntişle uğraşmaktan :)))
 
X