Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba hanımlar:))
ay kimsecikler yok gene..
öpüoruz hepinizi..:))
HOŞGELDİN VİLLYYMerhaba kızlarr,şimdi çok moralim bozuldu..Kendi kendime kan tahlili istemiştim halt ettim( ilk kez değerlerim biraz farklı çıktı..Ve doktorum safra kesesi ultrasonu istedi...Akıntı olabilir falan dedi...Sonrasını dinleyemedim bile...Ben hemen etkilenir koparım Aklıma olmadık şeyler gelir...Yarın sabah ultrasonum var...Eşim bidahileciyle görüşmüş,doğuma yakın zamanlarda ALT değerleri yükselebilir demiş
bence endişelenmene hiç gerek yok lajoconde,
içini rahat tut,benim de protein albimün ve şu an aklıma gelmeyen bi çok değerim düşüktü hamileliğim boyunca gebelik bu,her zaman ki gibi değil vücud ama meleğin iyi durumda emin ol,umarım bişey çıkmazz,
Papağan gibi aynı şeyleri yazmışım kusura bakma:)
lajoconde canım benim tahlillerimi görsen dudakların uçuklar senağlama ben resmen alınca depresyona girdim ama bir kaç dr.gösterip konuşunca hamileleikte özellikle son aylarda nomalmiş bende tahlillerimi dr.istemeden kendim yaptırdım benim enbüyük sorum idrar yolu enfeksiyonu karaciğer testlerim falan uçmuş girmişti sana tavsiyem sakın stres yapma:1hug:
kanda demişim idrarda protein çıkmazsa olacak:)
37+2 yim ben sen 36+5 sin tickerın doğruysa...Ben de ayın 15 inedi ama drum şehir dışına çıkıcakmış..19 una ertelendi ay o da sorun oldu bana..Çünkü 39.haftaya girmiş olcam..Doğuruverirsem diye kasılıyorum
merhaba vily, güzel haberlerle gelirsin inşallah doktordan. sağlıkla al meleğini kucağına.
HOŞGELDİN VİLLYYMerhaba kızlarr,şimdi çok moralim bozuldu..Kendi kendime kan tahlili istemiştim halt ettim( ilk kez değerlerim biraz farklı çıktı..Ve doktorum safra kesesi ultrasonu istedi...Akıntı olabilir falan dedi...Sonrasını dinleyemedim bile...Ben hemen etkilenir koparım Aklıma olmadık şeyler gelir...Yarın sabah ultrasonum var...Eşim bidahileciyle görüşmüş,doğuma yakın zamanlarda ALT değerleri yükselebilir demiş
cnm ben de seni doğurdun sanıodum göremeyince, hadi bakalım az kalmış. bu ağrılar nasıl bişey, doğum sancısımıymış doktor bişey dedi mi, bende daha ne ağrı var ne akıntıherkese slmlar.nasilsiniz bakalim ocak anneleri..
ocak ayina da girdik dogumlar cogaldi,Allah artirsin insallah..
benim agrilarim cok fazla son 5 gunumuz kaldi..bekliyoruz oyle tetikte...
umarim sizler de iyisinizdir...