- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Günaydın herkese
Ezra maşallah bebişine maşallah, bizimkilerde sakin ve uykucu olurlar inşallah. Anne baba nasılsa bebeklerde öyle oluyo uyku konusunda genelde
Geçmiş olsun canım, bende normalde aşırı derecede nerdeyse hergün başı ağrıyan biriyim, hamile kaldığımdan beri Allah mı yardım ediyo bilmiyorum yok denecek kadar az ağrıdı başım, bence doktoruna sor, tansiyondan falan olabilir, birde tabi adet olmadığımız için sıkıntı yapıyo, çok mecbur kalınca minoset içebilirsin 8 saatte bir birtane.
Nazlıcan maşallah bebişimize maşallah. Sağlıkla büyüsün.
Ezra maşallah bebişine maşallah, bizimkilerde sakin ve uykucu olurlar inşallah. Anne baba nasılsa bebeklerde öyle oluyo uyku konusunda genelde
Bende acayip kramp seklinde bas agrisi oluyor boyle sanki kafam catlicak gibi sanci giriyor. Gebe olmadan once bas agrisi nedir bilmezdim. Bu neden olabilir bu durumu yasayan varmi aranizda. Ilacta icemiyorum. Allahtan cok uzun surmuyor sanci yoksa dayanamayip sanirim bayilirim.
Geçmiş olsun canım, bende normalde aşırı derecede nerdeyse hergün başı ağrıyan biriyim, hamile kaldığımdan beri Allah mı yardım ediyo bilmiyorum yok denecek kadar az ağrıdı başım, bence doktoruna sor, tansiyondan falan olabilir, birde tabi adet olmadığımız için sıkıntı yapıyo, çok mecbur kalınca minoset içebilirsin 8 saatte bir birtane.
Canım 4 yıllık evliyim diyosun nekadar zamandır bebek istiyosun bilmiyorum ama bu bir yılı bulduysa mutlaka doktora görünün eşinle birlikte, benim bebeğim tüp bebek ve inan zaman okadar hızlı geçiyo ki, o tedavi bu doktor derken hiç anlamadan rahat 3,5 senemi götürdü zaman, inşallah zamanını bekliyodur ve kendiliğinden olur bebişin ama bu şansa bırakılacak bişey değil, dediğim gibi arkanı dönüp baktığında zaman almış yürümüş olabiliyo, bir an önce en azından bir problem varmı yokmu onu öğrenmeni tavsiye ederim.mirmirmirmirmirmirmirmirben bu siteye yeni üyeyim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bende 4 yıllık evliyim anne olmak istiyorum ama olmuyor allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum benimde son adet tarihim kasımın 30 u yine adetm gecikti yani adetim sürekli geciktiği için hep hayal kırıklığına uğruyorum inşaallah bu defa hayal kırıklığı değildir
Nazlıcan maşallah bebişimize maşallah. Sağlıkla büyüsün.