- 18 Mayıs 2007
- 1.037
- 8
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün oldu oğlum.3.880 gr.52 cm şuan hastanedeyim yarın çıkıcam ama oğlum 1-2 gün daha küvezde kalcak ama ciddi bir problem çok şükür
Esraım merhaba, gerçekten çok haklısın canım, çok zor böyle beklemek. Ama yapacak birşey yok:1no2:
Ama senin için çok sevindim, uslu bir bebeğin var anlaşılan, inşallah ileride de böyle uslu ve uykucu bir bebeğin olur canım.Okula başladığında gece uykusunu almadan kalkmak çok zor gelir yoksananiknanik
Sizlerin buraya girmekte zorlandığınızı tahmin ediyorum, o mini minnacık bebişlerin başından kalkıp, bilg. başına geçmek gerçekten zordura.s
ekinsu burdamısın.....taze anneeeeee
dün oldu oğlum.3.880 gr.52 cm şuan hastanedeyim yarın çıkıcam ama oğlum 1-2 gün daha küvezde kalcak ama ciddi bir problem çok şükür
mirmirmirmirmirmirmirmirben bu siteye yeni üyeyim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bende 4 yıllık evliyim anne olmak istiyorum ama olmuyor allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum benimde son adet tarihim kasımın 30 u yine adetm gecikti yani adetim sürekli geciktiği için hep hayal kırıklığına uğruyorum inşaallah bu defa hayal kırıklığı değildir
gunaydın arkadaslarrr
kancıcegım ha gayret dayan arkadasım az kaldı yavrusunun gelmesıne
watherfullcum demekkı daha vaktı var kuzunun gelmesıne ugrasma annesı yaa yakısıklımızla
lajoconde gecmıs olsun canım bu ıllet efks.bende kurtulamıyorum ya, resmen hortumla gezıcem artık su almakdan usandık elımde su şişesi gezıyorum ama yıne enfk.cıkıyor sınır oluyorum
mirmirmirmirmirmirmirmirben bu siteye yeni üyeyim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bende 4 yıllık evliyim anne olmak istiyorum ama olmuyor allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum benimde son adet tarihim kasımın 30 u yine adetm gecikti yani adetim sürekli geciktiği için hep hayal kırıklığına uğruyorum inşaallah bu defa hayal kırıklığı değildir