- 2 Ekim 2007
- 945
- 6
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kançiçeğim çok yaklaştı inşallah.Sancıların çoksa kolay doğurursun inşallah.Doğumdan sonra da hafiflersin.
lajoconde geçmiş olsun bol bol su iça.s.
waterfull canım bebeğin iyi keyfi yerinde vaktini bekliyor paşa :ecrin_bebek:
montesorinin oğlu çok tatlı Allah bağışlasın maşallah
ekinsu da kavuştu oğluna güle güle büyütsün bol bol sütleri olsun bebişler aç kalmasın:1hug:
blooms ve rüyagibişeker den haber yok dimi kızlar :uhm:
slm kizlar nasilsiniz bakiyorum dogruanlar cogalmis Allah anali babali buyutsun ..ben de gecen sali doguruyordum nerdeyse cok fena sancim girdi acil dr a gittik.acilma varmis ama azmis dr dogurmaya yetmez dedi ama bugun yarin dogurursun hazirlikli ol dedi...sancilarim cok fena surekli yatiyorum o yuzden siteye cok giremiyorum...ben daha bu sancilara dayana,iyorum dogum sancisi gelince napicam yaa(
Gecmis olsun pembe , Insallah duzelirsin. Bende 1 aydir grip gibiyim ilac da kullanmadigim icin sanirim uzadi boyle. Sabah kalkinca kafam kazan gibi oluyor. Bol su icmeye calisiyorum.
Kancicegim sanci cektim yazmissin. Boyle asagi dogru bi bicak saplanmasi seklinde mi oluyor. yani bana arada oyle oluyor ama acaba normal mi? ilk bebek anlayamiyorum ki:uhm:
Bide bazen cok hareketleniyor, heyecanlaniyorum belki doner ve normal dogururum diye ?