Merhaba kızlar, hepinize iyi akşamlar.
Önce merak edenler için kendimden haber veriiim.Bugün nstye girecektim ama toplantım vardı, o nedenle yetişemedim hastaneye, akşam dr.umun yanın agittim, ne yapıyoruz , nstye ne zaman gireyim diye.Yarın gir , sonucu getir dedi. Peki bir program yapacak mıyız, günüm dolduğu için dedim. Yok hayır şu an için bekleyeceğiz, nst normla çıktığı sürece , önümüzdeki haftadan itibaren hergün bağlanacakmışım, 10 gün bekleriz, ondan sonra duruma bakarız dedi. Nst sonuçlarında bir sorun çıkacak olursa, suni sancı verecekmiş, o zmana ne yapılacağı düşünülecekmiş.
Anlayacağınız ben beklemedeyim kızlar:))))))Benim oğlumun rahatı yerinde , dr.umuz da onun rahatı yerinde olduğu sürece, bekelemekte kararlı:)))))
Bugün monte de aradı, maşallah doğumdan sonra konuşabiliyordu, çok sevindim, o ve ekinsu bebişlerini aldılar kucaklarına, emziriyorlar, blooms ne yaptı acaba, ondan haber alan var mı_?
Zeynepçim, damadını biraz daha bekleyeceksin güzelim, sen bu arada gelinimi ii besle, büyüsün:roflol:
Esracım , kızının ilk hafta kilo vermesi çok doğal, bundan sonra almaya başlar artık.
Maşallah sizler büyüttünüz yaaaa, ben hala bekliyorum, ekinsuyla kendimi kıyaslıyordum o da doğum yaptı:)))))
Bakalım benim ki ne zaman olacak.naniknaniklülülülülülü