- 18 Mayıs 2007
- 1.037
- 8
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize iyi geceler, hepinize bu en zor anlarımda yanımda olduğunuz beraber ağlayıp beraber güldüğümüz için çok teşekkür ederim, erkeklerin askerlik anıları olduğu gibi bizimde hamiş lik anılarımız oldu, yarın büyük bir ihtimalle hamiş liğim bitiyor ve anneliğe adım atıyorum bu çok garip bir duygu tarif edemiyorum, hepiniz için her şeyin hayırlısı olsun sağlıklısı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin, sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
kızlar banada dua edin yarın bende allah kısmet ederse oğlumu alcam kucağıma.bütün ocak annelerine hayırlı doğumlar dilerim
kıslar bütün hazırlıklarım bitti şimdi kardesim saclarımı yapıyodelikafaduldenmakyajım yapılcak sonrada ailecek fotograf cekimi yapcam sırnaşık şeyayyyyy cok mutluyum gece beni uyku tatmaz gece vardiyasına kimler kalıyodu yaw:uhm:yanlız bırakmayın gece beni bugun 3 saat uyudum daha da uyumam....yarın erkek günü ...yok mu kız doguran....
blooms nerde yaw.....blooooooooooooooms.....cok dua edin tamam mı kıslar ben korkuyorum :Saruboceq: