2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kizlar ust uste oldu yazilarim ama napiyim, cok heyecanliyim. Yarin doktora gidecegim , donmusmu diye bakacak bizim prensese. eger donmediyse sanirim kesin bir sezaryan tarihi verecek. ayin 6 si demisti ama kesin degildi. Bide zaten sezaryan olucaksa ve donmicekse 38 haftasi dolar dolmaz sezaryan olsam bi sakincasi olurmu acaba? Ocak 2 de 38 haftasi doluyor da. :uhm:
 
kızlar merhaba bugün bir akrabamızda olduğum için girebildim evimde internet yok giremiyorum benim biraz ağrılarım oluyor onun haricinde iyiyim. doğum yapan arkadaşların hepsini çok çok tebrik ediyorum (nazlı, esra, inaysa vs) waterfulldan haberlerinizi alıyorum sağolsun bana bütün haberleri veriyor. bende 2 ocakta sezeryana giriyorum inşallah 2 ocakta bende miniğimi kollarıma alacağım artık hepinizi çok öpüyorum.

bu arada montesoricim çok çok üzüldüm kaza olayına geçmiş olsun canım.
 
Benimde oyle oluyor. gecen gece (zor uyudugum icin) sekerli yogurt elimde hungur hungur basladim aglamaya.
Kocam taaaaaaaaaaaa Guney korede ve ben onun ailesiyle bu gunleri geciriyorum. Tek tesellim bebebgimi kucagima almak. Gunler zor geciyor.:çok üzgünüm:[/QUOTE]

cnm üzülme ya, benim de eşim yurtdışında, umarım doğuma yetişir.. hatta sorunlu hamileliğimden dolayı epeydir ayrıyız :KK43: napalım herşey bebiş için..o sağlıklı olsun da hepsini unutucaz inşallah :CüvCüv:
 
Selam arkadaşlar benim bebişimde 26 aralık da doğdu.38 haftalıkken oldu.normal doğum 3620 gr 50 cm.Bebişi olan arkadaşlara bebeği ile sağlıklı bir ömür dilerim.
 
dekaraca gözün aydın Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin a.s.
maşallah bebişine darısı bizim gibi bekleyenlere :1hug:
 
dekaraca Rabbim analı babalı büyütsün canım uzun ömürler versin mevlam
gülcecim doğum için ne diyor doktor zaman varmı daha
 
Sheede gözün aydın cnm ALLAH analı babalı büyütsün ben seni Cuma dourdun sanıodum neler oldu acaba en kısa zamanda yazmanı beklioruz cnm..


Dekaraca ALLAH analı babalı byütsün cnm ....
 
sancısı olanlar sızın sancınızda karnınızın alt bolgesınde doluululk ve acı seklındemı.benım karnımın atında doluluk hıssı ve bır garıp acı var.sallandıkca yada yan yatarken kalkarken nefes alırken bıle acı hıssedıyorum.bebek hareketı bıle acıtıyor.bırde bebek bır tarafa toplanıp sertlesıyor.daha once sordum ama dıkkate almamıssınız.fıkır verın lutfen.sızce doguma hazırlık bır sancımı bu.hastaneye gıtmelımıyım.

tüliiiinnn benimde sancım aynı öyleydi.bence bir doktoruna sor.Hafif sancım vardı.Ntsye bağlandım ogün eve gönderdi.ertesi gün sancılarım arttı ve doğum yaptım.ama herkesin farklı oluyor.Sakin ol ve bir doktoruna danış derim.İnşallah sağlıklı olarak bebeğine kavuşursun.
 
Sheeda , dekaraca tebrik ederim sizi kızlar, allah analı babalı sağlık içinde büyütsün bebişlerinizi

dekaraca anlatsana biraz normal doğum hikayesi duymaya ihtiyacımız var
 
watercim canım ne alemdesin ya sancı falan yokmu ya şaka maka bekledin 3 gün daha bekle bari ya ocak doğumlu olsun hala normal doğum mu diyor dr sezeryan ihtimali fazla değil demi canım inşallah normal olur ya bi hıkda güzelim bi hıkda
 
ekinsu canım 40.haftaya merdiven dayamışsın ne güzel ya vaktinde doğucak inşallah inan ki en güzeli normal doğumu bekliyosun değil mi canım
 
:nazar:Dekaraca senide kutlarım hayatım, ikinci normal doğumumuz oldu anlaşılan.Bebişinle hayat boyu mutluluklar, sağlıkla dolu bir yaşam diliyorum sizlere.:nazar:
Sheedacım, senin sancıların başlamıştı, niye sezeryan oldun ki_?Bir ara girdiğinde anlatırsan sevinirim canım.:Saruboceq:
Zeynepçim prensesimiz nasıl, aralarda girebiliyorsun sanırım, bebişimizle ilgili de haber ver, nasıl oldu, büyüyor mu_?:lepi::lepi:
 
zeynepcim evet biz waterfulla aynı günüz ve ikimizde ısrarla normal doğumu bekliyoruz şunun şurasında 3 günümüz kaldı ama bizde hala tık yok
senin kızın nasıl tickerini değiştir artık
 
watercim canım ne alemdesin ya sancı falan yokmu ya şaka maka bekledin 3 gün daha bekle bari ya ocak doğumlu olsun hala normal doğum mu diyor dr sezeryan ihtimali fazla değil demi canım inşallah normal olur ya bi hıkda güzelim bi hıkda

Zeynepçim , sağol iyiyim canım.Bizde herhangi bir hareket yok güzelim.:)))
Sanırım bizim bebekler, ekinsu ile ikimizin, gününü bekleyecekler.Şu anda hala normal gibi ama günü geçtikten sonra ne olacak bilmiyorum, belki sezeryana alalım da diyebilir dr. Biliyorsun tosuncuğumuz var sonuçta:))))
 
Waterfull nasılsın ne var ne yok bir değişiklik var mı yarınmı gidiyorsun tekrar doktora bakalım inmişmi senin oğlan aşağıya
 
ya şimdi nasıl anlatayım siz daha beklerken
öyle tatlı ki watercim kızım anlatamam mis kokuyo sürekli bi şekilde uyuyor teyzesi
dr zamanından önce doğduğu için sürekli uyur dedi
Allah'ım yok böyle bişey kızlar gerçekten gerçi watercim bilir bu duyguyu ama ekinsucum senin ilk galiba koklamaya doyum olmuyo ben öpüyorum ama misafirler öpücek olunca içim çıkıyo istemiyorum öpsünler o kadar minik ki
ya ben nazlıyı hiç düşünemiyorum watercim bi haberin varmı nazlıdan küvözdemiymiş bebeği acaba
 
evet canım yarın gideceğim ama sadece nst için gideceğim.Kontrole çağırmadı. Nst sonucunu gösterip , ne zaman muayeneya çağıracak onu soracağım.
Sen ne zaman gideceksin kontrole.Belli mi_?
Herhangi bi sancın fialn yok herhalde seninde.
 
3-4 gün küvözde tutacaklardı, öyle söylemişti nazlı, ama canım ne zaman çıkartacaklar hiç haberim yok ondan. Onun tel.ini almamışım.Kimde varsa arasın bi nazlıyııı, merak ettik, onun bebeşi çok minikti.
Tahmin ediyorum zeynepçim, nekadar güzel bir duygudur o şimdi.Ama başkasının dokunmasına bile dayanamaz insan haklısın.
 
kızlar ya aranızda ya da tanıdıklarınız arasında yay burcu olan var mı nasıl bi karakteri var bu burcun baskın özelliklerini bliyormusunuz netten bakmakla olmuyor yay burcu olan bi kişiden direk öğrenmek daha doğru oluyor
 
X