- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler talyacım sanada.
Evet sedacım, ilk hamileliğim değil , 3. Ama aradn 16 sene getiği için diğer hamileliğimle bunun arasında, ilk doğum gibi olacak , zorlanabilirsin dedi dr.Normal düşünüyorum.Ama hayırlısı ne ise o olsun, bundan sonrası artık.
herkese iyi akşamlar
yazılanları okuyamadım işallah herkes iyidir
montesori geçmiş olsun canım işallah önemli bişey yoktur abinler iyidir
pazar akşamı pazartesi kontrole gideceğim yazmıştım pazartesi kontrolde bebeğin doğum kanaloına girdiği ve açılmalarımın başladığını söyledi doktorum .nst dede kızımın kalp atışlarında düzensizlik görüldü beni apar topar doğuma aldılar 22 12 2008 de 12 : 15 de 2770 gr 48.5 cm kızım liya ceylin doğdu maalesef ciğerleri tam gelişmediği için kızım şu an kuvözde henüz kucağıma alamadım ben bugün taburcu oldum kızım hastanede süt sağıp hastaneye yollayacağım. fazla sütüm de yok ne yapacağımı şaşırdım henüz yavrum o kadar küçükki 35+1 de doğdusenağlama
benimde aynı gibi 2 doğumum olucak aradada 12 yıl var ve gerçektende insan ilkmiş gibi hissediyor gerek heyecan gerekse tedirginlikler noktasında.
bu bebişimiz erkek sanırım peki diğerleri.
İlki kız ikincisi erkek.Evet canım bu bebişimiz de erkek.
Balımda yaın doğum yapacak değil mi_?Yarın hem inaysa hemde balım için bebişlerine kavuşacakları bir gün.Hayırlısı ile alsınlar kucaklarına inşallah.
ubb'cim Allah analı babalı büyütsün canım inşallah kısa zamanda bebeğini kendi evinde doya doya emzirirsin canım üzme kendini ki sütün olsun geçmiş olsun
canıııııım benim esracımda doğurmuş Rabbim analı babalı büyütsün çok direndik ocakta doğurmaya ama nasip değilmiş inşallah kolay bi doğum olmuştur
filizcim çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah basit bi kazadır Rabbim korusun fazla stres yapma canım
watercim doğuramadın şu bizim damadı kökümüz bir bir doğuruyoruz sen listeyi sonlayıcan mı ne
linayım bebeğim çok tatlı Rabbim bağışlasın kız ne şaftın kaymış harika görünüyorsun sen bide benim şaftımı göreydin
hadi kızlar hepinizin iyi haberlerini bekliyoruz kendinize iyi bakın hakkınıza hayırlısı ne zamansa o zaman alırsınız bebeklerinizi kucağınıza inşallah