- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar oğlumu emzirdim geldim hemen sarıldı memeye sankı daha once emmıs gıbı. bırazdan yıne gıdıcem emzirmeye. bugun ıyıce düzelmiş canımın içi. eger bı aksılık olmazsa yarın veya yarından sonra cıkıcak :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar oğlumu emzirdim geldim hemen sarıldı memeye sankı daha once emmıs gıbı. bırazdan yıne gıdıcem emzirmeye. bugun ıyıce düzelmiş canımın içi. eger bı aksılık olmazsa yarın veya yarından sonra cıkıcak :Saruboceq:
ben 4.etapdayım canım klımalarda :)))
yaa ben acaip sinirliim herkezle kavga ediorum içim içime sığmıor sendede oluomu
kıslar herkese ii akşamlar tahlillerimi dr agösterdim perşembe sabahtan ameliyata alıcak sabah 8 de hastanede olucaz 2 gün kaldı kıslar işallah hayırlısı ile oğluma kavuşurum buarada kıslar acaip sırtım ağrıyor ama nst bağlandığımda sancı çıkmadı bebek baskı yapıyor o yüzdendir dediler blooms bende çok asabi oldum canım herkese bağırıyorum durup durup ağlıyorum hayırlısı artık