Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pembe,ben dr için hastaneden randevu aldım,ama aklım karıştı şimdi,özelden mi gitmek gerekıo dr a acaba,yoksa sadece hastaneden mı bakılıo,yanlış bişey yapmayayyımda
hastanede muayene oluyosun.özel derken doktorun kendi muayenehanesini mi kastediyosun?
pembe,ben dr için hastaneden randevu aldım,ama aklım karıştı şimdi,özelden mi gitmek gerekıo dr a acaba,yoksa sadece hastaneden mı bakılıo,yanlış bişey yapmayayyımda
hastanede muayene oluyosun.özel derken doktorun kendi muayenehanesini mi kastediyosun?
ewet canım ya,sen arzu hanıma özel muayenesındenmı gıdıosun,yoksa direk hastaneden mı,yanı ben esra hanıma doğum yaptırmak istesem hastaneden gıdınce ilgilenıo mu onu sormak ıstedeım,
çoğu dr önce özelıne gelınmesını ister ya kafam karıştı,offffff şu işi bi çözumlesem bı an öncekafamçokkarıştı
Saol kançiçeğim iyiyim sen nasılsın.Sancılar bende de var.Özellikle geceleri.Ama normal artık.Ay inşallah beklesinler biraz daha.biraz daha beslensinler.Benim oğluşum küçük daha.
evet kançiçeğim artık gecelerin kadını oldum,tabii doğum yaklaştıkça endişelerimde arttı ama dediğin gibi çok kafaya takmamak lazım.....aynen talya cim agrilar sizilar iyice artti.artik dogum acilisini da yaptik.hayirlisiyla gerisi gelir insallah.
sen de uykusuzluk cekiyorusn heralde benim gibi ben de uykum oldugu halde uyuyamiyorum.
ruyamda dogurdugumu goruyorum aklim fikrim onda oldugundan galiba.
neyse sen de cok kafana takma bebegin iyidir insallah saglikla gelir sana.
Talyacım, 5 bebeğimiz var.Handede 16 sında doğum yapmış, Birde tuanamız var:)))
Talya gitme nasıl yani yoğrup buzlua atabiliomusun