Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yine uzun bir aradan sonra giriyorum ama bu sefer bir süprizim var
Kızım tuanam 16.12.2008 tarihinde saat 14.10 normal doğumla ve erken doğumla 2100 gr olarak dünyaya geldi, erken doğmasına rağmen hiç bir sağlık sorunu yok. anne kız evimizdeyiz, küçük doğduğu miçin anne sütünü memeden alamıyor, bizde sağıp veriyoruz.
İlk doğum haberini benmi veridim acaba?
Salı sabahı kanamam olduğunu görünce doktora koştum tabi, doktor muayene etti, açıklık olmuş 3 cm hemen doğumhaneye aldılar, önce lahman yaptılar sonra serum bağladılar, sonra sancılar gelmeye başladı zaten kızım beni fazla yormadı, sekiz on tane sancıdan sonra rahim tam açıklığa gelmişti zaten, saat ikide çatala çıktım. 2 yi on geçe kızım dünyaya geldi, toplamda 2-2,5 saat sürdü doğumum doktorum bile şaşırdı, beni doğumhaneye yollarken ilk doğum en az altı saati göze al hande demişti, kendi sezaryene girdi, sezaryenden çağırdılar hastanız tam açık gelin diye koşa koşa geldi, bana doğum yaptırsı.
esraaaaa kançiçeğimin puanını gördünmüüüüü:uhm:638 bılaşık makinesini kaptı valla sırnaşık şey