- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bizde bebeğin park yatağını kurduk yatak odamıza dedim şurda 3 gün kaldı her şey hazır olsun zaten yarın tüm gün hastanede olucam dr tahlil sonuçlarına bakıcak ona göre işlemleri yaptıracaz
hayırlı olsun canım park yatağınızda ..kesin 3 gün mü şimdi senin ,daha uzamayak di mi??
Ay sizi boş bırakmaya gelmiyo kızlar ne zaman açsam siteyi bir doğum haberi alıyorum.GErçi çok hoşuma gidiyor böyle olması ne güzel bunca zaman bekledik bunun için:)Handecim tebrik ederim Allah bağışlasın yavrunu.En kısa zamanda emsin cuk cuk tombiş tombiş olsun inşallah.Cidy üzülme canım döner inşallah.Benim ki de dönmemişti cuma günü gittiğimde gördük dönmüş nihayet.Normal istiyosun heralde sen de.Aralık annelerinde okudum yazık kadına başı aşağıda demişler 2 ay meğer yukardaymış o şekilde normal doğum yapmış gsyet de sağlıklı bir bebişi olmuş.Bu işler nasip işi hiç belli olmuyor.Burdayım esracım buyur sor.
evet canim normal istiyordum ama önemli olan bebisim iyi olsunda sezeryanada raziyim tek endisem bebis heranda gelebilirmis yani erken :1shok: