2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kıslar herkese günaydın bebişleinizle güzel ve mutlu bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle
 
günaydın kızlar iyi pazarlar herkese.

zeynep gözünaydın canım sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrun. sen sütün gelmese bile sık sık emzir bebek fazla ememiyorsa pompala biraz süt insin. ilk 2 gun az gelıyor zaten 3. gun baya artıyor. bebişe ve kendıne dıkkat et.

inaysa sezeryanda da artık bi sorun yoksa 1 gece kalınıyor hastanede.
 
montesori şeker akadaşım sabah kahvaltıda üç drt tane sigara böreği yedim birde ölçtümkü şeker 2oo valla yağmurda çıktım yürüdümde anca düşürdüm 109 a acaba bu birden düşüşler falan telikelimi biliyormusun
 
günaydın kızlar iyi pazarlar hepinize, demek zeynepciğimizde doğurmuş artık her gün heyecanla okuyorum valla

zeynepcim hayırlısı olsun üzülme canım allah analı babalı sağlık içinde büyümesini nasip etsin inşallah, sütünde gelir merak etme takma kafana , bebişinin fotosunu da bekliyoruz en kısa zamanda
 
merabalar hanımlar:))
zeynepçim hayırlı olsun bebişimiz,güsel günler görsün işallah:))Allah analı babalı büyütsün:)maşallah sağlıklı ,emmeye de başlar,sen de ii bak annesi kendine aman ilaç falan içme,doğaya yönel:))
sedakt maşallah size de ,aldıklarınızı da güle güle kullanın:))
kuzicim size de maşallah:))
 
Günaydınnn herkese.Herkes bebişleriyle mutlu gün bir geçirir inşallah.Doğum yapacaklar sağlıkla kucakla alırlar yavrularını:)Artık her gün bekliycez anlaşılan kim doğurdu diye.Zeynepçim Allah sağlık versin meleğine.Sen diyodun zaten benim zilloş beklemez diye:)Annesine bir an evvel kavuşsun istemiş.Merak etme canım ikiniz de çok iyi olcaksınız inşallah.
 
Son düzenleme:
günaydın tüm aralık ve ocak annelerinaniknanikzeynep de doğum yapmış:CüvCüv:Allah analı babalı büyütmek nasip etsin:Saruboceq:sütün gelir canım bol bol emzirip kilo aldırırsın sen prensesine a.s.
 
inaysa annen nasıl oldu?
sengözlerimebaksanabbakıyorumda bizim kızlar korkudan gece fazla kaynatmamışlarsırnaşık şeysırnaşık şey
 
kızlar günaydınlar hepinize bugun 21 aralık ekinoks tarihi kızey yarım kürede kısın basladıgı en uzun gecenin yasandıgı gün:kahve:4 tane bebegimiz yay burcu olarak dünyaya geldi bu tarihten sonra doacak bebeklerimiz gözlerini minik bir oglak olarak acacak dünyayayerimseniben






Oğlak
24.12.2007Oğlak çocukları genelde sessiz, sakin, akıllı çocuklardır. Disiplinli, düzenlidirler. Usludurlar ama mama saatleri geciktiği zaman ya da istedikleri olmadığında o sessiz çocuklar bir anda huysuzlaşabilirler. Duygularını gözyaşlarıyla belli ederler.

Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha büyük bir olgunluk ve ciddiyetle giderler. Bazen oğlak bebekleri neredeyse yetişkin gibi görünebilirler gözünüze, sizi mantıkları ve dürüstlükleriyle şaşırtabilirler. Agulamayı hızlıca geçerek konuşmaya başlayabilirler.

Daha erken yaşta önemli biriymiş gibi hissetmeyi isterler, güçlü bir sorumluluk duyguları vardır ve iyi yapılmış bir iş için övülmeyi çok severler. Bu yüzden onlara sorumluluk vermekten çekinmeyin, her konuda görev almaktan mutluluk duyacaklardır.

Hırslı, dikkatli, sabırlı ve inatçı olacaklardır. Bu yüzden derslerine dikkat etmeleri ve sabırla çalışmaları mümkündür. Öğrenmeleri gerekenleri yavaşça ama iyi öğrenirler. Çok daha zeki öğrencilerden daha fazla başarı göstereceklerdir. Ayrıca büyüdükçe ve ödül sistemini anladıkça öğrenme yetenekleri gelişir; bu nedenle onları erkenden zorlamayın. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır.

Çalışkan ve azimli oldukları kadar da meraklıdırlar. Üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme isteklerinin kuvvetli olması sayesinde, bir işe başladıklarında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.

Bütün bu özellikleri sayesinde istediklerini alırlar ve istedikleri her alanda başarılı olurlar. Zenginliği, onlara güç ve prestij getirdiği için severler. İleride mekanik, mühendislik ve politika alanlarında başarılı olacaklardır. Edebiyat ve inançla ilgili konular da ilgilerini çekecektir.

Başarılarına rağmen övünmeyi sevmezler. Diğer burçlara göre biraz daha çekingendirler ve dikkatlerin kendi üzerlerinde toplanmasından hoşlanmazlar. Bu yüzden topluluk içinde tutukluk yapabilirler.

Derin düşüncelere sahip çocuklardır, kolay kolay gülmezler. Söyledikleri ve yaptıkları konusunda çok dikkatlidirler. Ne istediklerini bilirler ve her şeyi incelikle planlarlar.

Oğlak bebekleri bu zamanlarda çokça hastalanabilirler. Kızamık, suçiçeği, kabakulak gibi hastalıkları sırayla geçirebilirler. Fakat siz, sağlığına büyük bir özen gösterirseniz, ileriki yaşlarda çok sağlıklı olurlar.

Çok romantiktirler. Henüz çok küçük yaşlarda romantik deneyimler yaşarlar. Duygularıyla ilgili onlara yol göstermeli, onları anlamaya çalışmalısınız; böylece duydukları güvensizlikten kurtulacak ve hislerini daha kolay açabileceklerdir.

Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllar boyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer. Gelecekte evliliklerini muhtemelen geç bir yaşta yapacaklardır, fakat evlendiklerinde ise eşlerine son derece bağlı olurlar.

Aile hayatını severler; ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler. Annelerinin dizinin dibinden ayrılmazlar ve büyüdüklerinde dahi bu böyle devam eder.

En çok anlaştıkları burçlar başak ve boğadır.
 
inaysa eşim cok zayıfladı benle birlikte siyah ekmek sebze salata falan filan yemekten sabahda son haftasonu kahvaltımız diye harika bir masa hazırladım..gitmiş cıtır cıtır beyaz ekmek almıs dayanamadım ekmekten bal kaymak tereyagından yedim 30 dk. sonra ölçücem bakalım nolcak...bende yürüyüse cıkıcam birazdan sıkıldım yaaa deli danalar gibi yürüyoruz...gülce aksam sansürlenmeyelim diye msn de takıldık...
 
Kızlar günaydın, iyi pazarlar.Nasılsınız_?
Montesori teşekkürler canım, oğlak burcunun açıklaması için:))
seda, kançiçeğim, yavaş yavaş bebişleimiz geliyor.Artık hergün biri diycem ama 19 aralık 3 bebişimizin birden geldiği gün oldu:))))
Kızlar dün akşam sansürden kaçtık msndeydik çoğunlukla, o yüzden burada fazla sayfa oluşmadı.kaydirigubbakcemile
 
herkeze hayırlı pazarlar....
zeynep bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün..neşe katsın tüm hayatınıza inş.
 
kızlaaarrr merhaba ben geldim yattım yerden yazym size çok sevindm benimle beraber 4. annemiz olmuş ben çok iiim bebişim de çok iii öpüyrz sizi teyzeleri hikayemide yazıcm en kısa zamanda
 
Barçlı çok sevindim güzelim, maşallah maşallah canım hem sana hem kızına.Çok sevindim haytım eve gelişinize.En yakın zamanda resminizide bekliyoruzzz.
 
günlük yoklama yapıldımı kıslar herkes tammı elagülce annemde iyi canım tasiyonda şeker gibi sinirlenince çıkıyor benim evdede hem kaynanalar var hem bizimkiler doğal olarak arada tansiyonlar yükseliyor birde benim annem eşimin ailesini hiç sevmez eşimide sevmez ya mecburen katlanıyor beni ırakamıyor yoksa hayatta onlarla aynı evde kalmaz eşimin ailesi çok görgüsüz tipler oturmayı kalkmayı bilmeyen tipler
 
ay barçlicim eve geldiizmi canım bebeğinede tekrar tekrar maşallah R abim ona uzun ömürler nasip etsin işallah kendini toparlayıp sezeryan olayını bi anlat diyecem ama artık müsait olursan yazarsın
 
oğlak çocuklarıyla yay anneleri anlaşamazmış doğrumuuu. ben kızımla anlaşamıyacakmıyım şimdi ?
 
X