Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim aynisi bende de var adet olucakmisim gibi kasiklarima agri giriyor karnim sertlesiyor sonra geri gevsiyor .akintim da fazlalastiben de dogurucam heralde dr da dogum kagidini verdi su onumuzdeki iki hafta icin.tahmini dogum tarihim 10 ocak ama bu ayin sonuna gelir kizim:lepi:
vee gelelim banaa dün kontrolüm vardı ya kızlar Allah a çok şükür çok güzel geçti.yeni buldum dediğim hastane ve dr dan inanılmaz memnun kaldım kızlar bumudur budur yanii sonunda okdir.
kontrolüm çok ii geçti bebişim çok iyiymiş 2900kg olmuş kırkbirkere :roflol:
artık haftada bir kontolüm olucakmış önümüzdeki cuma nst ye bağlancakmışım nedir ne işe yarar bilmiyorum ilk kez tecrübe edicem bakalım :CüvCüv:
tek sorun kansızlık sorunu bende hep vardı ve yine söylendi kan alındı bakalım sonuç ne olcak hayırlısıııı :sm_cool:
ama kızım iyiymiş ya ben daha ne isterim
dr sonra alış veriş yaptık kızımın şifonyerini,buhar makinesini,arabasını,pusetini aldıkk
(resimlerini birazdan ekliycem)
sonrada kızlar arkadaşlara gittik ve bu akşama kadar ordaydık yani herşey oldukça güzel geçti kafam dağaldı azcık.
ve sizi özledimm
Maşallah bebişine, bende bugün gittim benimki de 2950 kg olmuş, aynı gidiyo bizim tontoşlar demekki.
hangi hastaneye gittin
doktora göre 34.haftadayım ama ultrasona göre 2 hafta önde görünüyomuş.
sevindim içine sinen bir hastane bulmana inşallah sorun çıkmaz memnun kalırsın, güven çok önemli.
Bende 29 ocak gibi hesaplıyorum ama doktor ocağın 6'sından sonra beklemeye başlıycaz dedi, zaten bebekler pek 40 haftayı beklemiyolar 37-38 gibi doğuyolar genelde, hayırlısı bakalım.
Hadi iyi geceler, gidiyim yatayımda, uyuyamıyım bari :))