2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

inaysa boşver canım hiç lafını eksik etme. son günlerinde o senin nazını çeksin.stres yapma canım stres doğumu hızlandırıyormuş.

inaysacım bosver nıye bu kadar sınırlenıyorsun ne gerek var sen hamılesın bebegını dusun degermı bu kadar kızmaya bebegını yormaya
kızlar sızde ıyıce hıddetlendırıyorsunuz ya :)

ay canm şekerim daha çok yükselcek yoksa ben onun ağzına s...... bilirim ya neyse birde kendi annem de burda o üzülmesin diye susuyorum

zati hani kavga gibi diil de kendini stresten uzaklaştıracak laflar demek istemiştim ,yanlış anlaşılmasın:))
ama annen konusunda haklısın boşver o zamannnn....hadi hadii hadiiii....:içelim:

slm kızlar ayyy aksam ne haltlar cevirdikcok korktum tamamen kilitlediler topigi diye...hep esra nın yüzünden yaaaalaelaelaelaelaemedine dilencileri gibi puan istedi bizdennaniknaniknazlıcan da az degil hekaydirigubbakcemile3ama ubb ile ben masumuzyerimsenibenneyse cok kilitli tutmamıslar...
eee son hafta sonlarımız...nasılsınız bakiim...inaysa yaaaa annen orda yolla kaynananı...annen gidince gelir kaynanan...ne o öyle patates kızartmaları filan:mymeka:yüzdül yüzdük kuyruguna geldik...bugun doktora gidenler hayırlı haberlerinizi bekliyorum...dün akşam ki daltonların hepsi yatıyo:1ninca:bir ben ugramısım buraya ...eeee suclular nolcek :roflol:yüzleri yok:dilcikar:

inaysacım bosver nıye bu kadar sınırlenıyorsun ne gerek var sen hamılesın bebegını dusun degermı bu kadar kızmaya bebegını yormaya
kızlar sızde ıyıce hıddetlendırıyorsunuz ya :)

nie hiddetlendirelim psikopat mıyız biz??asıl içine atmasın azcık nazlansın die dedim ben,elinei beline at da kaynananı yoğur demedim,öle mi anlaşıldı???

hayır arkadaslar ben sıze kotu bısey demek ıstemedım yanlıs anlasıldım sanırım
ınaysayı cok kızdrımıs bellıkı valıde hanım,ben sadece daha da kızmasın ofkelenmesın dıye dedım

Son düzenleme:
kızlar sters yapmayın ya bebişlerimizi düşünelim ve relax olalım kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıkaydirigubbakcemile3:roflol:
kızlaaaaaar eşim geçen gün itiraf etti oturmuş k.k ne yazdıysam okumuş klava:klava:ben de diyorum bu adam 2 gün bana mesafali davranıyo meğer ondanmış :mymeka:

montesori valla esra karıştırmış ortalığı rahat durunda sizede uzaklaştırma cezası vermesinler yağcılık yapayım bende :enbuyukkk: uzmanı kızdırmayın heeklava:

valla özlemcim olabilir annesi yüzünden ben kötü oldum ay valla bu adamların anası kardeşleri için yorum yapmamak lazım haklıyken haksız oluyosun :mymeka:

ayyy gülce herseyi okumus mu benim eşimde nickimi biliyo...ama sifremi değiştirdim bilgisayarı her kapattıgımda da cıkıs yapıyorum forumdan....ben sizlerle özellerimi paylaşıyorum okusun istemem yazdıklarımı...

ama bir kız arkadasım var gecen sinir etti beni o da kk ya takılır hep yazdıklarımın hepsini okumus aradı beni...eleştiriyo yok şöyleymişim yok böyleymişim pimpirikliymişim ,böyle hamilelik mi olurmus bazı seyleri onunla paylasabilir misim....bak dedim demek ki paylasamıyorum ...hamileyi sadece hamile anlıyo baskaları degil...ama cok sinirlendim....

montesori benim şifrem otomatik açılıyo ama misafir olarak girmiş okumuş isim falan aynı bulması kolay olmuş tabi ne fena klava:aman okusun valla artık battı balık yan gidernaniknanik
senin arkadaşına bende sinir oldum kıskanç insanlar işte takip ediyolar ne yapı sorunu varmı diye Çok üzgünüm çoook

aaaaa, ne meraklı kocalarınız var kızlar sizin öle_?:roflol::roflol::roflolemek gülcecim herşeyi okumuş, şimdi de surat yapıyor.Niye annesine, kardeşlerine yapmaz anlamam ki o suratı bunlar.
Montesori, hele senin o arkadaşın iyice kıskançmış, o da ayrı bir durum yaniiii, bi de dönsün kendine baksın.Demekki anlatsan da anlamazmış o senin durumundan.Laf sokuşturduğuna göre.
Kızlar hala zeynepten haber yok, msne de girmedi.Ne oldu acaba yaaa, çok merak ettim.Ekinsu da gelmedi daha.
Uff ilk doğum haberlerini aldık ya artık bundan sonra her geç kalan doğurdu mu dicez:))))))

aşağıda misafir görürsek bizden biridir zati bence benim kociş de bakıo arada:))biz bu kadar bağımlı olunca onlarda merak ediolar tabi:))
belki de ders alıolardır yazılanlardan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…