2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

burcu nerde yapıyordu

esra bilir onu esrada yok ortada

geldim canım geldim,eee anca malum yer temizliğine gittim ya,
aradaım cevap veren olmadı,bende mesaj attım kendıne gelınce iyi haberlerını beklıoruz die,ses yok zaten anca çıkmıştır şimdi yada çıkmak üzeredır,
burcu menemen özel sada hastanesinde yapacaktı doğumunu

merhaba arkadaşlar.bugün giremedim siteye iki kişi birden doğuma gitmiş.zeynepte hala dönmemiş.

inşallah linay ve barclide sağlıkla kavuşmuşlardır bebişlerine.ben çok heyecanlandım.

geçmişi okuyamadım daha ama şaşırdım şimdi inşallah hayırlı haberlerle gelir yeni anneler. umarım hersey yolunda gıtmıstır kavusmuslardır yavrularına.

geçmişi okuyamadım daha ama şaşırdım şimdi inşallah hayırlı haberlerle gelir yeni anneler. umarım hersey yolunda gıtmıstır kavusmuslardır yavrularına.

canım hoşgeldın,nasılsın,batuhan nasıl,umarım herşey yolundadır
sana özelden mesaj atıcam bakabılrmısın heracım

ay kızlar oku oku anca bitirdim inanamıyorum burcuda doğum yapıcakmış :1shok:ay doğuran doğurana Allahtan inşallah bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar bol sütleri olurda emzirirler :ecrin_bebek:zeynep de gelmemiş daha dr.dan :uhm: heracım nasılsın batuhan nasıl ????

özlem kontrol panelinde ayarlar seçenekleri düzenlede özel mesaj aktif et gibi bir kutucuk var görürsün onu işaretle.bu arada sheda atmış bana senin msnyi ben ekliyorum şimdi seni..

hera öbur tarafada yazdım ama,bende pzatesı bornova şifada olucam 1 de,batuham bebek desem bulabılırmıyım acaba sizi

tamam asıkcım cok saol hallettımmm artık ozel mesaj alabılıyorum :)))

sıtede habıre yasaklanıp duruyoruz bazen yavaslıyor msn ıyı oldu bırbırımızde haber almak ıletısım kurmak daha kolay oldu :))

msn adreslerınızı beklıyorum kızlar hepinizi cok sevıyorumm
dıkkat edın kendınıze
ben mutfaga gıdıyorum cıkamam artık zaten :))
herzaman guzel haberlerınızı almayı dılıyorum arkadaslar hepinize ıyı aksamlar...

Kızlar Linaydan haber aldım şimdi saat 12 de olmuş doğum, ikiside iyilermiş, linayın biraz sancıları varmış, bebişi emziriyormuş , iyilermiş sonuç olarak

ezra gecen dogum fotolarını konusyordukya bu kez hastaneye gıttıgımde tanıtım kartalarını aldım
ınt sıtlerı En Özel Gününüzün Hikayesi baydas dıye bı fırma yapıyormus ben arabanın arkasına asmak ıcın bebegın resmı olan bı tısort yapıyorlar mınık :)) ustune kaan on board yazacaklar ama fıyatını hıc bılmıyorum esım konusmus aksam onuda ogrenır yazarım

ne güzel linaydan heber alınmıs:)))
hera senden en kısa zamanda yavruna kavuscaksın üzme kendini...
ewt esra yaaa nerden cıktı bu msn biz burada sorun olursa msn de görüşürüz dedik ama topige ugramaz oldu millet:))

özlem baktım canım siteye,ama sadece ankara da hizmet veriolarmış

tişört olayı süpermiş bayıldım,bakalım fiyatı ne kadarmış

X