- 27 Mayıs 2008
- 989
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım ben sıramı beklıyom hıc korkma dogurmucam benkaydirigubbakcemile3 oglumla anlastık 39 hafdada gelecek kote dudaklım
sheedacım sana baskentın yenıdogan yogun bakımını soracaktım nasılmıs hıc arastırdınmı? bız bı sorun cıkarsa kı allah korusun olmaz boyle bısey inşallah ama yınede tedbır amaclı arastırma yapıyoruz boyle bısey olursa hep baskent ıyı dıyolar senın edındıgın fıkır ne yonde
mesa bızı soyup sogana cevırır kuvezde gecesı 1000 ytl mişş
kız özlem yıkamadın mı daha duyanda elinde yıkayacan sancak..canım şaka bir yana yıkasan iyi edersin her geçen gün biraz daha ağırlaşıyoruz.hem yıkayınca öyle bir rahatlıyorsun ki..bu arada bebişin nevresim takımlarını nerden aldınız.benim bir o iş kaldı.hafta sonu çıkayım diyorum ama bakalım...
saol canım ben sıramı beklıyom hıc korkma dogurmucam benkaydirigubbakcemile3 oglumla anlastık 39 hafdada gelecek kote dudaklım
sheedacım sana baskentın yenıdogan yogun bakımını soracaktım nasılmıs hıc arastırdınmı? bız bı sorun cıkarsa kı allah korusun olmaz boyle bısey inşallah ama yınede tedbır amaclı arastırma yapıyoruz boyle bısey olursa hep baskent ıyı dıyolar senın edındıgın fıkır ne yonde
mesa bızı soyup sogana cevırır kuvezde gecesı 1000 ytl mişş
özlem göle yakın mısınız?çok güzel oldu o göl ya..annanem orada oturuyor üçünçü etapta yazın bizde çok takılılırız oraya..
ekinsu linay hangi hastanede doğum yapıyordu belki hastanenin yeni doğan bebeklerin fotosunu koyduğu bir bölüm vardır.
ekinsu linay hangi hastanede doğum yapıyordu belki hastanenin yeni doğan bebeklerin fotosunu koyduğu bir bölüm vardır.
srmskcım ıyı bak kendıne ve mınıgıne
bana nıye atılamıyor ozel mesj alalalal nerden kontrol edılıyorkı ayarlamam gereken bıseymı var acaba
yok maglesef öyle bir bölüm benim hastanedede yok... acıbademde var hergün doğan bebeklerin fotosunu koyuyorlar