2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hera sütün geliyo dimi...şimdi nasılsın bebegin ne zaman daha kalcak küvezde kilosu boyu da iyi neden küveze alındıgını ögrenebilir miyim....

geliyor canım sabah aksam eşim götürüyor. bebeğim için bugun daha iyi dediler ama bilmiyorum eşim şimdi gitti yine ne haber getirecek çok merak ediyorum. kilosu falan iyi allaha şükür ama solunum problemi var ciğerleri tam gelişemeden doğduğu için ağlayamadı bile doğru dürüst inliyodu resmen dogdugunda. ağzında hortumu var yavrumun kolunda serumu falan çok zoruna gidiyor insanın öyle görmek

iyi hadi burcuda iyiymiş çok sevindim rahat rahat uyuyabilirim artık:))
bugün doğan bebişlerimize ve annelerine allah sağlık versin bol süt versin inşallah

blooms kız nerdesin,sesın çıkmıor hiç,senın altın diş duzenledımı ayakkabı odasını anlatmadın hiç

heracım hoşgeldin nasılsın iyimisin bebiş ne zaman çıkıcak belli mi

hoşbulduk canım ben ıyıyım tek sızım oğlumun yanımda olmayışı. ne zaman çıkacağı belli değil maalesef doktorda bu konuda bişey demıyor belli olmaz diyor bebeğe baglı dıyor 1 haftada çıkanda var 1 ayda çıkanda var diyor bakalım kısmet inşallah pazartesi salı çıkar

geliyor canım sabah aksam eşim götürüyor. bebeğim için bugun daha iyi dediler ama bilmiyorum eşim şimdi gitti yine ne haber getirecek çok merak ediyorum. kilosu falan iyi allaha şükür ama solunum problemi var ciğerleri tam gelişemeden doğduğu için ağlayamadı bile doğru dürüst inliyodu resmen dogdugunda. ağzında hortumu var yavrumun kolunda serumu falan çok zoruna gidiyor insanın öyle görmek

heracım haklısın, ama birde şöyle düşün allah korusun daha kötü bir şey olsaydı beterin beteri var çok şükür de yinede en kısa zamanda çıkcak kollarına alacaksın üzülme canım

heracım haklısın, ama birde şöyle düşün allah korusun daha kötü bir şey olsaydı beterin beteri var çok şükür de yinede en kısa zamanda çıkcak kollarına alacaksın üzülme canım

öyle canım haklısın allah dermansız dert vermesın hepimizin yavrusuna sağlık versın

hoşgeldin hera.inşallah en kısa zamanda oğluna kavuşursun.sen sezaryanmı oldun normalmi.

hoşbulduk canım. epidural sezeryan oldum doğumum çok güzel geçti çok rahattı bir iğne acısı sadece o kadar doğumdan sonra da fazla agrım falan olmadı inşallah herkesin ki benım kı gıbı kolay olur

hoşbulduk canım. epidural sezeryan oldum doğumum çok güzel geçti çok rahattı bir iğne acısı sadece o kadar doğumdan sonra da fazla agrım falan olmadı inşallah herkesin ki benım kı gıbı kolay olur

inşalah canım.ben korkuyorum epiduralden genel anestezi istiyorum.ama doğduğu anıda görmek istiyorum.çok kararsızım.baş ağrın filan oldumu.

heracim allah en kisa zamanda yavruna kavustursun ins.
allah beterinden korusun.
artik dogumlar basladi negüzel :) bakalim ben kacinci sirada olcam?

Cidy cnm bebişine Maşallah......

Ezra benim ayakkabı odası bitti ama bende bittim benim altın dişlide bugün saat 4'te izine çıktı yarın aynı saatte geri gelicek geçen kadınla alışverişe çıkmıştık bi maaza vardı allı pullu şeyler satan ben burdan bişey alabilirmiim maaşımdan kesersin dedi bende hadi al dedim o sırada tlf konuşuodum ne aldıına hiç bakmadım neyse bugün gördüm kıpkırmızı bi kazak dudaklarada kırmızı ruj ayy bu benim yüreime indiricek..

Cidy cnm bebişine Maşallah......

Ezra benim ayakkabı odası bitti ama bende bittim benim altın dişlide bugün saat 4'te izine çıktı yarın aynı saatte geri gelicek geçen kadınla alışverişe çıkmıştık bi maaza vardı allı pullu şeyler satan ben burdan bişey alabilirmiim maaşımdan kesersin dedi bende hadi al dedim o sırada tlf konuşuodum ne aldıına hiç bakmadım neyse bugün gördüm kıpkırmızı bi kazak dudaklarada kırmızı ruj ayy bu benim yüreime indiricek..

eeee güzelim sende kokoş kadın bulmuşun napcan,sen ewde giydir pazenleri,eşofmanları,kadın alsın allı pulluları, bide kırmızı ruj ha,altın dişede yakışır:roflol:

selam hanımlar doğumlar başlamış bakıyorumda darısı başımıza inş. bana daha çok var :KK43: bellide olmaz ama normal doğum olduğu için 15 ocağı bekliyorum

harbiden çok kötü oluo berbat ne anlıolarki altın dişten benim komşuda kadına demezmi gel senin dişlerini düzelttirelim bende hemen atladım aman ne gerei var nasıl olsa 1 sene sonra gidicek yazık günah die :)))))

X