2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ii geceler ezracımm Allah rahatlık versin
zeynepcim senin doumuna zaten çok bi zaman yoktu o yüzden artık daha dikkatli ol herhangi bi durmdada dr aramam gitmem deme.
nazlıcancım valla malum malzeme çok güzel bence bende çok beğendim onu alış veriş yaptığım yerde ama açıkçası tam yattığını bilmiyodum.mama sandalyesi olarakta altı aydan sonra kullanırsın yada işlerinle uğraştığında o oyalanır.güle güle kullansın bebişin canımm.

ii geceler ezracımm Allah rahatlık versin
zeynepcim senin doumuna zaten çok bi zaman yoktu o yüzden artık daha dikkatli ol herhangi bi durmdada dr aramam gitmem deme.
nazlıcancım valla malum malzeme çok güzel bence bende çok beğendim onu alış veriş yaptığım yerde ama açıkçası tam yattığını bilmiyodum.mama sandalyesi olarakta altı aydan sonra kullanırsın yada işlerinle uğraştığında o oyalanır.güle güle kullansın bebişin canımm.

sedacım o malum :roflol:malzemeye :roflol:300 küsür ytl saydım memnun kalmazsam üzülürüm walla ama tam yatıyor arkası
neyse öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçar valla uykum yok ama uyumam lazım yarın kontrolüm var heyecanlıyım ve erken kalkmam gerekiyor.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorumm onlara ii bakın,e tabi kendinizede.
ii geceler Allah rahatlık versin kızlar.

sağol nazlıcım cvp için
elbette büyütürsün sen onu annesi yeter ki sağlıkla gelsin meleğin sana
yat dinlen canım iyi geceler

iyi geceler sedacım dr çıkışı yaz olurmu bende kontrol zamanım değil ama malum sıkıntılardan dolayı gidicem kontrole geceyi bekleme gelince haber ver canım

kankiiiiiii yokluğun gerçekten belli oluyor beni anmamışlar demeyesin çiçeğim benim bak yoksun ne hallere geldiğimizden haberin yok
kız bi hıkda doğurmuş olmayasın en kısa zamanda haber ver aysima'nın keçiliği tutumu bu defa da erken gelicem diye inat etmesin:roflol:

günaydın hanımlar..
gece muhabbet koyuymuş yine.))yeni gece kuşları katılmış...
bu gün doktora gidecekler de hayırlı haberlerle döner inşallah...

günaydın hanımlar... prensesimin prenses beşiği :))))
koyamadım bir dk.

206429.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bu da içi minicik yorganı ve yastığını görün diye... annecim yaptı :))))) hepsini son rütuşları bir terziden yardım aldı mecbur belinden makineye oturamıyor.

aynısından banada nevresm takımı dikildi. bazalı böyle fırfırlı :)))))) iki kokoş yatıcaz yani :)) eşimde pijama istiyor :))))))) tülden bir transparan diktiricem artık onada dışlanmış hissetti kendini :))))))
827717.jpg
[/URL][/IMG]

günaydın sevgili ocak anneleri...mirmirmirmirgece 3 saatlik uykuylayım valla ayakta uyuyorum:1closedeyes:marsg canım ne kadar şık güzel minik ezgi tam prenses sende kraliçe olucaksın kaydirigubbakcemile3güle güle sağlıkla içinde yatın çoooook güzel bayıldım valla

Marsg Ezgi'nin sepeti çok güzel olmuş ALLAH ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm...

Kraliçe bi tarafta minik prenses bi tarafta ohh ne ala az kaldı bunları yaşamana İnşallah

KIzlar ben bugün ara ara giricem bugün ayakkabı odasını boşaltıoruzda:))))

günaydın kızlar marsg beşiğiniz harika olmus ezgi güle güle yatsın içinde canım...
kızlar gece iyi kaynatmıssınız bana da verin puan sınıfta kalmayım sonra dogumdan önce 50 nin altında kalanlar tekrar ocak annesi oluyomus:))

bu da içi minicik yorganı ve yastığını görün diye... annecim yaptı :))))) hepsini son rütuşları bir terziden yardım aldı mecbur belinden makineye oturamıyor.

aynısından banada nevresm takımı dikildi. bazalı böyle fırfırlı :)))))) iki kokoş yatıcaz yani :)) eşimde pijama istiyor :))))))) tülden bir transparan diktiricem artık onada dışlanmış hissetti kendini :))))))
827717.jpg
[/URL][/IMG]

Güanydın hanımlar güzel bir gün geçirin inşallah bebeişleinizle

marsg cim üff çok şık çok güsel helal anneciğine maşallah çok zevki güle güle mışıl mışıl uyusun inşalalh miniğin

nazlıcan koltuğunuz çok güsel güle gle kullanın sağlıkla inşalalh ama gece yazılarınızı okuyunca bende şimsi kasıldım gülmekten:))))))))))))))) çok şekersiiniz

dokatra gitcekler hayırrlı haberlerle dönün inşallah:nazar:

X