2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

zeynep hemen git hastaneye ihmale gelmez gelincede ikisatır yaz lütfen a.s.montesori kız sen ne alemsin :roflol::roflol:şimdi ceza sana yemek yap :jeyyar::jeyyar:

ocak annelerinin en alemi sensin valla filizcim öldüm gülmekten oğluşuna da maşşalah cnm

inaysa gözün aydın cnm çok sevindim 1 haftan kaldı ne güzel

zeynep hayırlı haberlerle gelirsin inş

kızlar ben geldim öldüm bittim yaaa yemek yaptım mutfagı topladım tutsaydım dilimi bunlar gelmicekti basıma-tatlicadiarzu-ama sizde cok fenasınız he arkamdan kaynatmıssınız hemenkaydirigubbakcemile3kocama söylemedim yalan söyledigimi bilmiyo yoksa gercekten allah korusun hissetmem filan hareketlerini bizim ki delidir inanmaz o zaman bana ama dogurayım anlatıcam cevirdigim dolapları:roflol:
glabella ben nickimi maria montessori den etkilenerek secmiştim ... o bizim pirimizdir italyanın ilk kadın doktoru ,anaokulllarunda uygulanan montessori egitim sisteminin kurucusudur...üniversite cok okuduk kitaplarını özelde calısırken de işime yaradı bilgilerim ama devlete gecince eski ögretmenler bilmiyo zaten onu kullanılmıyo devlet okullarında herkes kendi düdüğünü öttürüp kendi egitim anlayısını uyguluyo bende dahil:ecrin_bebek:
montessori egitiminde dogal araclara önem veriliyor pahalı bebeklerden arabalardan ziyade...ortam cocugun fiziksel yapısına göre ayarlanıyor...filan falan böyle işte....kızlar yaaa ben bir daha yalan filan söylemicem :çok üzgünüm:dogurcaktım az kalsın:roflol:

bu arada zeynep hayırlı haberlerle gelir insallah...
dogum tarihi netleşen arkadaslar hadi hayırlısı...25 aralık büyük gün yani:)))

zeynep iyi habelerle gelirsin işallah gelince iki satır yaz merakta bırakma bizi
kıslar buarada benim genital bölgede sivilceye benzeyen ama sivilce değil kesinlikle et bezesi gibi şeyler çıkmış sizce nedendirki nazlıcan nerde o bilir ksin

İnaysa bende de çıktı et beni gibi ama benimki kasıkta genital bölgeye çok yakın yerinde çıktı hamilelikte oldu bir kaç ay önce

ekinsu ilaç falan kullandınmı yoksa kendiliğinden geçtimi bugün dra soracaktım unutmuşum tam ne olduğunuda anlamadımki kesinlikle sivilce değil ama

Zeynep cnm İnşallah hayırlı haberler alırsın... :Saruboceq:

Montesori akşam akşam koptum yaa :roflol:

Ekinsu benimde boazımın kenerında çıktı minik minik et benleri :1no2:

kıslar birde genital siğil diye bişey varmış bir an önce önlem almak lazımmış ona
pazartesi dr gittiğimde onuda sölüyeyim baksın bakalım neymiş

canım arkadaşlarım merak etmişsiniz yeni geldim bebeğim nst'de de oynamadı ama kalp atışları çok iyi dedi ebe hemşire o yüzden oynaması 2.plandaymış
bide sık sık sancın var dedi yarın dr'a gidicem bebeğin oynamaması da bebek artık doğum kanalına tamamen girmiş oynamayabilir dedi
yarın bi görüşeyim dr'la da inşallah doğum tarihimizi etkilemez bu sonuç bebek doğum kanalına girmiş sancın da sık diyince korktum doğrusu
ama inanılmaz rahatladı içim öyle güzel atıyordu ki meleğimin kalbi rabbime binlerce şükürler olsun ona bişey olsaydı ölürdüm vicdan azabından
ama eğer kalkıp gittiysen kesinlikle sizin sayenizde kalk git diye baskı yapmasaydınız gitmez evde kendi kendi yerdim iyi ki varsınız

ohh hele şükür,walla korkmuştum ben zeynep,doğum kanalına girince oymaz demişti benım dr da,
yarında sakın ihmal etme,erkenden git dra,bizede haber ver canım,bende senle aynı haftadayım acayıp heyecanladım walla

canım arkadaşlarım merak etmişsiniz yeni geldim bebeğim nst'de de oynamadı ama kalp atışları çok iyi dedi ebe hemşire o yüzden oynaması 2.plandaymış
bide sık sık sancın var dedi yarın dr'a gidicem bebeğin oynamaması da bebek artık doğum kanalına tamamen girmiş oynamayabilir dedi
yarın bi görüşeyim dr'la da inşallah doğum tarihimizi etkilemez bu sonuç bebek doğum kanalına girmiş sancın da sık diyince korktum doğrusu
ama inanılmaz rahatladı içim öyle güzel atıyordu ki meleğimin kalbi rabbime binlerce şükürler olsun ona bişey olsaydı ölürdüm vicdan azabından
ama eğer kalkıp gittiysen kesinlikle sizin sayenizde kalk git diye baskı yapmasaydınız gitmez evde kendi kendi yerdim iyi ki varsınız

aman çok şükür canım yaa bizde merak ettik valla.neyseki bebişimiz çok ii anneside ii ağlamıyoda artık.tabiki ii oldu gitmen kafan rahat etti işte rahat uyursun bebişinle.:nazar:

X