- 6 Ağustos 2008
- 649
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazlıcan kızıma yelek örmeyi düşünüyorum .bu zamana kadar atkı ve şapkadan başka bişey örmedim becerebilirmyim bi
lmiyorum kaç ilmekle başlıyorsun ben kırkla başladım gözüme küçük geldide
ewt yaaaaa linay tek basıma tasıdım kıpır kıpırım rahatsızlık hissetmedim tasırken...zaten sabahları yürüyüşe elimi kolumu sallayarak cıkıyorum dönerken carsı pazar toplayıp gelmişim camlardan bakan komsular sasırıyo ama kendimi rahatsız hissetsem yapmam bunları....
nazlıcan vicdan azabı filan cekme yaa artık canıma tak dedi....
ubb sen yapmıyo musun küçük kacamaklar sekerin nasıl...
sağol uzunbulutcum eminim seninkilerde çok güzel olmuştur..senin ilk çocuğun bana bakaraktan yine iyisin sen :))bizim de kısmetimiz böyleymiş allahım sağlıklı ömürler versin hepimize yavrularımızla..
montesori kendini oku ara sıra nazara gelirsin bak,zaten son zamanlara yaklaştık dikkat et ..
uzunbulutcum bende aynı kaygıları yaşıyorum aslında..bu kadar rahatlıktan sonra çok zorlanacağım kesin,yaş farkı çok oldu kardeşler arasında iyimi yaptım kötümü bilmiyorum, bazen keşke yapmasaydım diyorum sonrada üzülüyorum,bazende iyiki yapmışım bundan sonra bize meşkale eğlence olur diyorum..karmakarışığım anlayacağın..
ne kadar karışık olduğumu seninjle ayny cümleyi kullanmaklada yaptığı8mın farkına varırsın : ))
:))) inşallah kucağımıza alınca bebişleri kendimize geliriz,onların o sevgisi herşeyi unutturur bize..
herkese iyi geceler iyi uykular..
valla kızlar yaş hariç aynı endişeler bendede var oğlum 12 yaşında artık kocaman oldu ve şimdi tekrar bir bebiş tekrar 12 yl öncesine dönüş bazem kafamı karıştırmıyo deil.ama ne olursa olsun o açıdan bakmamaya çalışın güzel olan yönlerini düşünün
mevlütte dağıtıcaz güzelim... hoşluk olsun işte :))))))) oturuyorum da göbek yok o yüzden :)) ayakta görsen basket topu yutmuş gibi önden önden gidiyo çok komik hala yanlarım boş.
inanna ne yazım güzelim sana :))