2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

linay ne yaşlısı canım mümkünse yaştan falan bahsetmeyelim. ne varmış yaşımızda
hindistanda 70 yaşı8nda kadın doğum yapmış bende annemlere bakın bana geç kaldını diyordunuz dedim millet yetmişinde doğuruyor : )

ewt yaaaaa linay tek basıma tasıdım kıpır kıpırım rahatsızlık hissetmedim tasırken...zaten sabahları yürüyüşe elimi kolumu sallayarak cıkıyorum dönerken carsı pazar toplayıp gelmişim camlardan bakan komsular sasırıyo ama kendimi rahatsız hissetsem yapmam bunları....
nazlıcan vicdan azabı filan cekme yaa artık canıma tak dedi....
ubb sen yapmıyo musun küçük kacamaklar sekerin nasıl...

sağol uzunbulutcum eminim seninkilerde çok güzel olmuştur..senin ilk çocuğun bana bakaraktan yine iyisin sen :))bizim de kısmetimiz böyleymiş allahım sağlıklı ömürler versin hepimize yavrularımızla..

montesori kendini oku ara sıra nazara gelirsin bak,zaten son zamanlara yaklaştık dikkat et ..

nazlıcan kızıma yelek örmeyi düşünüyorum .bu zamana kadar atkı ve şapkadan başka bişey örmedim becerebilirmyim bi
lmiyorum kaç ilmekle başlıyorsun ben kırkla başladım gözüme küçük geldide

canım ipin kalılığına göre değişir ama 40 bir iki aylık olana kadar giyebileceği miniş bişi olur ama ilk olarak küçük örmek sana kolay olur.ayrıca atkı bere yapana yelek de neymiş şahane yaparsın sen

ay bende inarım nazara okuyun bol bol kızlar
yazın cam kase nasıl elimde ikiye ayrılmıştı dikiş atmışlardı bence kesin nazardı tü maşallah hepimize

ewt yaaaaa linay tek basıma tasıdım kıpır kıpırım rahatsızlık hissetmedim tasırken...zaten sabahları yürüyüşe elimi kolumu sallayarak cıkıyorum dönerken carsı pazar toplayıp gelmişim camlardan bakan komsular sasırıyo ama kendimi rahatsız hissetsem yapmam bunları....
nazlıcan vicdan azabı filan cekme yaa artık canıma tak dedi....
ubb sen yapmıyo musun küçük kacamaklar sekerin nasıl...

nerde korkudan bişey yiyemiyorum gözümün önünden çukulatalar uçuyor. tok evin aç kedisi oldum resmen şekerim fena sayılmaz bazen 120 lere 130 lara vuruyor

sağol uzunbulutcum eminim seninkilerde çok güzel olmuştur..senin ilk çocuğun bana bakaraktan yine iyisin sen :))bizim de kısmetimiz böyleymiş allahım sağlıklı ömürler versin hepimize yavrularımızla..

montesori kendini oku ara sıra nazara gelirsin bak,zaten son zamanlara yaklaştık dikkat et ..

aslına bakarsan herşey zamanında güzel linaycım ben doğurmaktan değil de bebeğime yetebilirmiyim diye korkuyorum .birde ne olursa olsun kendi düzenim vardı istediğim zaman istediğim yapıyordum şimdiden hayatımız bebeğe endekslendi bud a insanı korkutuyor

kızlar sohbet tatlı da ben sabah işe gidicem yatsam iyi olacak sabah devam ederiz inşallah.hadi hepinize tatlı rüyalar bebişleri yormayın sizde uyuyun bakalım

linay okuyorum kendimi yatarken gece de bir posta kociş okuyo ...okuduktan sonra üüüüüüüüfff yapıyo yüzüme öyle hissediyorum:))
nazlıcan bende bebegime yetebilecek miyim hep bunu düşünüyorum...çok rahat bir insanım evi sevmem zaten calısmıyorum bu sene diye sokaklardayım evde duvarlar üstüme geliyo...birde yeni dogum yapan arkadaslarım var onlarla konusunca bunalım oluyorum ...sana noluyo bacım sen tecrübelisin bir kızın var biz herseyi yasıyarak ilk defa ögrencez sen az cok kestirebiliyosundur yasayacaklarını bizimki muallak...

uzunbulutcum bende aynı kaygıları yaşıyorum aslında..bu kadar rahatlıktan sonra çok zorlanacağım kesin,yaş farkı çok oldu kardeşler arasında iyimi yaptım kötümü bilmiyorum, bazen keşke yapmasaydım diyorum sonrada üzülüyorum,bazende iyiki yapmışım bundan sonra bize meşkale eğlence olur diyorum..karmakarışığım anlayacağın..

uzunbulutcum bende aynı kaygıları yaşıyorum aslında..bu kadar rahatlıktan sonra çok zorlanacağım kesin,yaş farkı çok oldu kardeşler arasında iyimi yaptım kötümü bilmiyorum, bazen keşke yapmasaydım diyorum sonrada üzülüyorum,bazende iyiki yapmışım bundan sonra bize meşkale eğlence olur diyorum..karmakarışığım anlayacağın..

gerçektende çok zor sen bir yerde anneliği tatmışsın sorumluluklarını biliyo9rsun ben başlı başına acemiyim . bazen eşime bunlar iyi günlerimiz kıymetini bil diyorum.
bebeğin bazen beni bunaltacağını canımdan bezdireceğini biliyorum ondan sonrada vicdanım sızlayacak onuda biliyorum anlayacağın karmakarışığım

valla kızlar yaş hariç aynı endişeler bendede var oğlum 12 yaşında artık kocaman oldu ve şimdi tekrar bir bebiş tekrar 12 yl öncesine dönüş bazem kafamı karıştırmıyo deil.ama ne olursa olsun o açıdan bakmamaya çalışın güzel olan yönlerini düşünün

:))) inşallah kucağımıza alınca bebişleri kendimize geliriz,onların o sevgisi herşeyi unutturur bize..

herkese iyi geceler iyi uykular..

acaba biz yaştan dolayımı8 böyle hissediyoruz yoksa tüm anne adayları biizim gibi hissediyormu ?

sanada iyi geceler tatlı rüyalar.
bu arada senin oğluşun adı ne olacak?

valla kızlar yaş hariç aynı endişeler bendede var oğlum 12 yaşında artık kocaman oldu ve şimdi tekrar bir bebiş tekrar 12 yl öncesine dönüş bazem kafamı karıştırmıyo deil.ama ne olursa olsun o açıdan bakmamaya çalışın güzel olan yönlerini düşünün

cevabın tam oturdu seda . bilmeden ben sormuşum san cevapladın : ))

mevlütte dağıtıcaz güzelim... hoşluk olsun işte :))))))) oturuyorum da göbek yok o yüzden :)) ayakta görsen basket topu yutmuş gibi önden önden gidiyo çok komik hala yanlarım boş.

inanna ne yazım güzelim sana :))

ben de merak ettim fotoyu:KK43:(
3 kadın oturuo orda mısın??hamile olanı anlayamadım??:CüvCüv:

X