2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

cevabın tam oturdu seda . bilmeden ben sormuşum san cevapladın : ))

evet canım yaa bağlantı süper olmuş bende okudumda :dance:
valla ben yinede çokk heyecanlıyım sanki ilk kez yaşıycakmışım gibi bu duyguyu hepsi ayrı güzel okadar uzun zaman olmuşki bir çok şeyi unutmuşum hatta.

ben okuyana kadar herkes uyumuş:))
ben de uyku istiorum bi de sancım var offf valla hamileliğin güsel yanlarından biri de regl olmamakmış,ne gıcık bi ağrı bu bööle??istemiorum!!!

herkese merhaba uykum kaçtı uyuyamadım sinirden eşim seleper beşiklerden almış bugün eve getirdi ama bebeğin rahatyatabileceği gibi değil bizde küçük birşey düşünüyorduk çünkü yerimiz darşlık zatenevde genç odamız var 11 yaşında 5.sınıfa giden bir kızımva ne yapabilirim acaba kararsızım

günaydıınn hanımlar ve küçük kuzular:))
valla yarım saattir bi günaydın yazmak için bekliorum bence bugün de iş yok sayfada!!!
umarım güsel bi gün olur bizler için:))

gübaharcım sleeper ı yatak amaçlı mı aldınız yoksa anakucağı gibi kullanmak için mi??yatak olarak kullanamazsın çünkü ama sıkma canını gidip değiştirirsiniz park yatak falan alırsınız

eşim yatak için almış ama kullanışlı olmayacak ben değiştirelim diyorum ama olmaz şimdi aldım birkere artık diyor ben görmemiştim eşim kendisi alıp gelmiş biraz moralim bozuldu uykum kaçtı gece hiç uyuyamadım hemen sıkıntımdan buraya yazdım iyiki sizler varsınız

canım ya sıkılma sonuçta o yatak olarak kullanılan bişi diil,yatmaya hazırlar,ana kucağı gibi görev yapar di mi bildiğim kadarıyla,yani benim gördüğüm tüm sleeperlar öleydi,salıncak gibi duruodu,açılıo mu bilmiorum ama ne var canım gidip değiştirmekte,sen git o çekiniosa..bi de okut netten ne işe yarar sleeper die??
ama sıkma canını..

günaydın smrisk:)

baktım şimdi sleepera yatıo ama ne bilim bebek büyüyecek ne kadar rahat yatar orda,sen en azından bi park yatak al bence,şööle ucuz bişi(göze batmasın:)) )

günaydın inanna kıs sabah sabah uyuyamadınmı k.k bünün en erken iş başı yapan elemeanı sensin :)

herkese güzel bi gün diliyorum .
kızlar ben bayramda ççok üşüttüm öksürdükce sol tarafım ağrıyor akşam ağrıdan uyuyamadım sıcak su torbası yapdım belki iyi gelir diye ama nafile hiç fayda etmedi bu akşam doktor kontrolum var bakalım doktor bişey önericekmi. acıkcası korkuyorumda böbreklerimde intahap falan olmasından

günaydın kızlar
gülbahar güle güle kullan diyelim alınmış bi kere hem bende onn bi, benzeri var dondolino onu araştırıyorum millet süper diyor belki çok memnun kalırsın

semracım geçmişolsun sanırım bende üşütmüşüm bayramda soğuktu bizim ev yakıt bitmiş tatil olunca yakıt gelemeyince az yaktılar kaloriferi.şimdi hapşırıp duruyorum

kıslar güanaydın herkese sorunsuz bir gün diliyorum dr agidecekler hayırlı haberlerle dönsünler kk da problem var sanırım önceki sayfaları okuyamadım umarım bir sorun yoktur herkes iyidir

semracım geçmişolsun sanırım bende üşütmüşüm bayramda soğuktu bizim ev yakıt bitmiş tatil olunca yakıt gelemeyince az yaktılar kaloriferi.şimdi hapşırıp duruyorum

saol canım sanda gecmiş olsun dikkat etmek lasım.
ya ben soluma elimi basdırnca çok ağrıyor hapşurunca öksüürünce felaktacıyor nedir analamdım

Günaydınnn,
Dün akşam bıraktığım yerden okuyım dedim ama olmadı son 2 gündür KK acayip bilgisayarımı yavaşlatıyor sürekli bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum .. Umarım hepiniz iyisinizdir...

herkese günaydın hanımlar
iyi bir gün geçirirsiniz inşallah
smrisk, nazlıcan çok geçmiş olsun
eski yazılarınızı okumaya çalışıyorm ama bitmiyor bir türlü
hazırlıklar tammamlanmış ne güsel doktora gitcekler hayırlı hablerle dönün inşallah sağlıkla sıhattle kucaklayalım bebeişlerimizi

herkese gunaydınnnnnn
offf anca okuyup bıtırdım ammaa kaynatmısınız yıne kafamçokkarıştı

elacım dalın onaylanmamıs demısın bak şimdi taze bahane oldu bana desene bugun yıne yıkamıcam camasırları kaydirigubbakcemile3 allerjı falanmı yapıyor acaba sorun yasayan olmusmukı coktandır pıyasada

montesorı dıkkat et canım ya goturmusun lokmumları ılk okudugumda bı tane yedım demısın amanın dedım bunun sonu ıyı gelmıcek okudukca sonra 3 tane daha goturdugunu okuyunca korktum valla dıkkat et canım ya hazır guzel haberler aldın az daha gayret :lepi:

gulbahar uzulme canım esın demekkı heveslenıp almıs oyle dusun kendını kınlendırme daha cok sıkılır uzulursun ne gerek var nasıl olsa enı sonu senın ıstegın olur emın ol kaydirigubbakcemile5

nazlıcan srmsk gecmıs olsun arkadaslarrrr dıkkat edın arkadaslar ya a.s.

chadı ıyı olduguna sevındım canım arada gel ıyı oldugunu bılelım hıc olmasa :1hug:

hastaneye gıdecek olan arkadaslar hepinizin guzel haberlerle gelmenızı dılıyorum

resmen cenem dustu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…