2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

yaw linaycım ne bilim böyleeee o duygu anını yaşamak istiyordum..Bi de benim bilinç takıntım vardır..Ama koskoca yaşını almış hoca...adama olsun epidural yap da diyemedim..Bi de üzüldüm çünkü ülkemizin en ünlü devlet hastanesi!!!nasıl olurda yeterince iyi olamaz anestezi uzmanları...hayırlısı bakalım

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız diye bakmaya girdim ama okumaya kalksam sabaha kadar okuyamam sanırım hepiniz iyisiniz inşallah doğum yapan yok sanırım ama yaklaşan çok :)

chadi canım bizde seni merak ettiydik nerdesin kaç gündür doğurdun sandım
şimdilik kimse doğurmadı merak etme
ama yakında başlarız
sen nasılsın

Lajoconde doktorun dediyse riske girmeye gerek yok canım bir bildiği var ki önermemiş sana..neden sezaryen oluyorsun peki?

chadi iyiyiz canım sen nasılsın? cuma günü olabilir benim doğum eğer olmassa 25 aralık..

nazlıcan heyecanlandım da bayağı...Yok ne zaman emzircem..herkes benden önce görecek..kimisi de uyu keyfine bak diyo..ama biraz daha ağrılı oluyomuş sanırsam ameliyat sonrası...ama doktorun da bi bildiği vardır..hastalar çok boyun ve baş ağrısı çekiyolar dedi..sen sağlıkçısın daha iyi bilirsn tabii

linaycım ben kalça çıkıklığından ameliyat olmuştum..5 yaşındayken.herşey yolundaydı ama gebelik çok ağrı yaptı..kalçayı zorlamak istemediler

çok güzel ağrı kesiciler var zaten
sen mutluluktan doğru dürüst ağrı duymayacaksın hem öle emzirme için zaman da kybedilmiyor en çok yarım saate kadar iyice kendinde olursun rahat ol canım doktoruna güven bibildiği vardır

ewt linay sonmus bugun acaba cuma günü kurulur mu...ben doktor kontrollerimi salıya yada cumaya getirip pazarada ugruyodum neler aldım neler eve süs esyaları ,biblolar bir yemek takımı aldım ki harika...fikirtepe neresi yaw...neyse bebek olcak zaten gezemicez....üsküdar pazarı da meshurdur alt sokagımda kuruluyo...yedik lokumlarımızı nazlıcan la bakalım bana geri dönüşümü ne olcak:)))))

herkese iyi geceler

ancak bitirdim okumayı
anlaşılan haftaya dökülmeye başlayacak ocak anneleri

binbir geceyi izleyebildinizmi ben fragmanına rasladım dühn bütün gece kabus gördüm. küçük kıadınlar bite bitmez kanalı değiştirsim

montesori gözün aydın tahlilin temiz çıkmış .ama olmuyor lokumlar falan

linay bebek şekerlerin süper olmuş bende kendim yaptım şekerleri ama seninkinin yanında lafı bile olmaz.

ubb ben öle acıklı dizileri izlemeyi çoktan bııraktım zaten pek takip de etmezdim şimdi çok üzüyor diye haber bile izlemiyorum

sen gündüz tahlil temiz çıktı diye şımardın sanırım dikkat et ne olur bak zaten vijdanım sızım sızm sızlıyor bol su felan iç ay napsak şimdi

montesori güle güle kullan aldıklarını, okadar şeyi tek başına mı taşıdın yoksa ?
seni böyle gördükçe ilk hamileliğim aklıma geliyor ben de yerimde duramazdım ama yaşlanınca tam tersi oldu :))

nazlıcan kızıma yelek örmeyi düşünüyorum .bu zamana kadar atkı ve şapkadan başka bişey örmedim becerebilirmyim bi
lmiyorum kaç ilmekle başlıyorsun ben kırkla başladım gözüme küçük geldide

kızlar azcık ayağımı sallasam şişiyor balon gibi...gece de uyku yok zaten...dön dur yatağın içinde.nazlıcan teşekkür ederim rahatlattın beni..inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyla..sizi çok öpüyorum..ayaklarım kocaman oldu..iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…