2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bencede göbeği düşene kadar yıkanmaz derler.. göbekde zaten 1haftaya düşüyo göbeği düştükten sonra rahat rahat yıkarız bebeklerimizi.. tabi öncesinde silerek temizleriz ama...

evet ya bende izlemiyorum ama doğum olayı olunca bakim dedim.bakmaz olsaydım kötü oldum valla.Allahım hepimizin ve hepimizin bebeklerinşn yardımcısı olsun yaa.:çok üzgünüm:

kızlar yaaaaaa göbek kordonu var ya ben onu görünce bir tuhaf olurum annemede dedim göbegi düşene kadar bebegi giydiremem yıkayamam altını alamam diye...oda ilk günden bebkten sogursun yapma böyle dedi....

nazlıcan bugun lokum diye sayıkladı benimde canım cekti sagolsun kocam aldı bir ane attım agzıma:))))aman sizinde canınız cekmesin...

binbir geceyi izlemiyorum zaplarken gördüm içim bir tuhaf oldu dogumdan sonra niye aglamıyo dedi ya mahvoldum...hayırlısıyla bir kucagımıza alsak...
nazlıcan küçüksün işte minigim adlı üyeyle nicklerinizi degistirin:))))
ela bende kırmızı tac üzerine fiyonklu bişiy baktım da kadıköyü altüst ettim yok ama bulursam alıcam sen nerden aldın...
nazlıcaaaaaaaaaaaaan ne yiyorum bil bakalım...

ayyyyy kıız şekerin tavan yaparsa bak çok vijdan azabı çekerim az ye bari cokacimcoook

ay ben işçıkışı bulamadım markette
yemekten sonra hadi dedik hem yürüyüş olsun hem lokum arayalım.ta çerezciye gittik de abatmışım yerken midem volkan gibi şimdi

nazlıcan bir tane yemiştim ama az önce üç tane daha yedim :çok üzgünüm:
yaktın mahvettin benikaydirigubbakcemile3

elacım ben de dün hastaneye gittiğimde sordum yıkanıyormu diye yok dediler
iyi dedim odalara baktım o da güzeldi.temizdi en azından
zaten yeni doğanı da biraz varsa kanını temizlemek yeterli yıkanmaması lazım hele beyaz bi şeyle kaplıysa cildi ki erken doğanlarda olur çok faydalı emiyor cilt onu vernikstir adı da

gece kuşları iyi geceler hepinize :)

kızlar bebek yıkanması konuşulmuş..3 yıl önce kardeşim memorialde normal doğum yaptı yanında ben kalıyordum..gece saat 2 yada 3 tü hepimiz uyuyoruz hemşire geldi bebeği yıkıyacağız dedi..nasıl yani bu saatte ve uykudan uyandırıpmı dedim ama dinlemedi bile aldı bebeği götürdü yıkadı getirdi..
hemde memorial gibi bir hastanede yaptılar bunu..

montesori nazlıcan afiyet olsun lokumları götürdünüz hee :))

montesori salı pazarı bugün sonmuş kaldırmışlar artık fikirtepede kurulacakmış,haberlerde izledim, çok bakındım belki seni görürüm diye :)))

gece kuşları iyi geceler hepinize :)

kızlar bebek yıkanması konuşulmuş..3 yıl önce kardeşim memorialde normal doğum yaptı yanında ben kalıyordum..gece saat 2 yada 3 tü hepimiz uyuyoruz hemşire geldi bebeği yıkıyacağız dedi..nasıl yani bu saatte ve uykudan uyandırıpmı dedim ama dinlemedi bile aldı bebeği götürdü yıkadı getirdi..
hemde memorial gibi bir hastanede yaptılar bunu..

yuh ya o saatte ve bu şekilde bide değin gibi memorial yani

evet nazlıcım hemde memorialde ,içim parçalandı sıcacık yatağından kaldırıp yıkadılar,elimden gelse hemşireleri parçalıcaktım :))

Kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlar..Ne diycem dinleyin,uzun süre önce bana sezeryana karar verildi..Ben hep epidural diye düşünüyodum..Ama dün doktorum hastanedeki epidural anestezi uzmanlarının yeterince iyi olmadığını(doktorumuzla çok yakınız eşim de aynı hastanede)o yüzden genel yapacağını söyledi..Genel anestezi hiç düşünmemiştim..Ki önceki gebeliğim mecburen kürtajla sonlandırılmış ona rağmen lokallle kürtaj olmuştum..Canım sıkıldı:KK43:((İçinizde genel anesteziyle doğum yapan var mı?

lajoconde ben ilk doğumuda genel anesteziyle olmuştum..şimdi epidural olacak ama bebek doğduktan sonra beni uyutun dedim yaparız dedi doktorum :)

bende il doğumda genel anesteziyle sezryan oldum ama bu sefer spinal yada epidural istyorum bi sorun çıkmazsa
lajaconda doktorunun dediği gibi spinal de epidural de ehil bir el gerektirir böyle diyen doktoru ben olsam dinler uyurum kuzu kuzu canım

X