2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

özlem sağol canım valla benim ablamda diyo herşeyini al götür hastaneye yada lazım olanı orda kendin al diye özellikle faturayı kabartıyolarmış klava:

m. hastanesı sheedacım
ama sen yıne de yanına al canım gerekırse kendı pedlerını kullanırsın onların hepsı 20 ytl falan tutar markete gıdıp alsan yazık valla resmen tıcarete donmus bu işler

iyi akşamlar kızlar 1 saattir okuyorum bitiremedim valla bende artık yarıdan sonra bıraktım

hasta pedlerinden bahsediyorsunuz kızlar,ben almadım onlardan hastaneden veriyorlar diye

slm kızlarr nasılsınız bakalım.bencede herkez lazım olucak yada olma ihtimali olan şeyleri yanına alsın hiç gerek yok hastaneden almaya fatura etmezlerse sorun yok ama ediceklerini öğrendiğinizde kendi yanınızdakileri kullanırsınız,tedarikli olmakta fayda var kullanmazsanız eve gelir ne olcak sanki sonra kullanılır.sonuçta gerekli şeyler bunlar.bazı hastaneler bebekler için tulum kıyafet vs bişiler veriyomuş ama kullanılmş veren bile varmış hiç gerek yok yani hem para verip hemde başkasının kullandığı şeyleri kullanmaya.

iyi akşamlar kızlar.hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekiyomu gerçekten.ben koymadım.herşeyimiz tamam diye arabanın bagajına bile yerleştirdik çantaları:)

iyi akşamlar kızlar.hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekiyomu gerçekten.ben koymadım.herşeyimiz tamam diye arabanın bagajına bile yerleştirdik çantaları:)

ben bebek için koymadım glebella,ama genel anlamda kullanım için küçük bi el havlusu koydum.

anaaaaaaaaaa iki ped ve hasta bezi için 570 ytl mikafamçokkarıştıtabii insanların en zayıf noktolarını biliyo serefsizler ...bebege küvez deseler allah korusun insanın aklına o an para filan gelmaz ki....doktor cok önemli benim doktorum aile dostumuz oldugu için böyle şeyler olcagını sanmıyorum da hastanenin politikası da önemli...
glabella bagaja koyduk filan deyince heyecan bastı beni birden daha kendi bavulum hazır degil :dilcikarglumum bavulu hazır ama...
zeynep sagol canım...bende cok mutlu oldum oglum 17 gün daha benimlehihoyyyt

Ben havlu koymadım bebek için canım, sanmıyorum gerekeceğini.Doğduğunda ilk 2 gün bebeği yıkamayın diyorlar, üzerindeki doğumdan sonrada kalan sıvı bebeği antiseptik olarak koruyormuş.

gülceeeeeeee nbr logusa tacı aldım siyah tel üzerine kırmızı fiyonklu ...kocaman fiyonklular vardı ben orta karar bir fiyonk sectim :))))))))))

waterfull haklı kızlar bebeğe doğunca bi antiseptik sıvı sürüyorlar saçlarına bile o bebeği koruyor kaldıki bebeği 1 hafta yıkamayın diyen dr'lar var
zaten anne eğer sezeryan olacaksa 1 banyo yasak sıvı değdirmemek lazım
havluya gerek yok ben sadece el yüz havlusu aldım kendim için ve yanımda kalacak refakatçim için 2 tane ben nomal hayatta da eşimde dahil kimsesin kullandığı havluyu asla kullanmam

waterfull ben bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin,hatta ben nivea nın yeni doğanlar için olan ıslak mendillerinden almıştım silerim kızımı misler gibi olur diye ama bende ilk 2 gün silmiyeyim bari...
montesori çok sevindim canım bebişin ve senin için,sen seviniyorsun ya 17 gün dağa içimde diye bende sabırsızlanıyorum bir an önce doğsada yüzünü görsem artık diye ama tabiki benimki bencilce bir istek, aman vaktinden önce doğmasınlarda güzel güzel beslensinler bebişlerimiz...

montesori canım güle güle tak tacını ne güzelde yakışır valla canım a.sbenimki kırmızı kadife üzerinde kurdalesi var kalın değil ama benim saçlar gür başkası durmaz bonus gibi olurum valla-tatlicadiarzu-naniknanik

barcliiiiiii ne haber CADIARZUbenim kızımın hareketleri azaldı yaaa:çok üzgünüm:yerleşiyomu yoksa doğurmıyım ay ilk rokrt benden geliyomuş :1no2:

iimmm gülce senden nbr bende de var hareketlerde azalma acayip stres yaptım kendme iki gündür deli olcam yarında böle olursa gidicem hastaneye...dr bana azalma olursa dinlen çikolata ye dinle hareketlerini dedi....az hareket edio ve kasılıp kalıyo bugün hep içime doğurcam gibi doğdu bide midemde bulanıyoo yaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…