2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba kızlar...ay oku oku anca bitirdim valla ne kaynatmışsınız:jeyyar:montesori canım gözün aydın oğluşunla 17 gün daha gezicenhihoyyytmarsg canım sen hamile gibi değilsin valla ayrıca gayet güzelsin canım a.s.dr.giden arkadaşlar iyi haberlerle gelir inşallah a.s.

ekinsu çanta çok şık güzel güle güle kullan bende kırmızıyı beğendim ama:asigim:linay elinize sağlık şekerler gayet güzel olmuş ay bende böyle beceri yok valla -tatlicadiarzu-

kıslar hastane için yanınızda bişeyler yapacakmısınız özelikle sezeyan olacaklar kurabiye poğaça falan

kıslar hastane için yanınızda bişeyler yapacakmısınız özelikle sezeyan olacaklar kurabiye poğaça falan

canım ben düşünmüyorum ama görümcemler teyzemler eminim yapar birşeyler durmazlar :))

süt için sıvı lazım onları aldırıcam ben... kayısı kompostosu tavsiye ederim sana

kızlar özel hastanekrede dogum yapacaklar ozellıkle yanınıza hasta pedınızı yatak koruyucunuzu normal adet zamanlarımızda kullandıgımız pedlerımızı ıslak mendıl pamuk yanımıza almayı unutmayalım sımdı bı arkadasla konustum onun da ozel saglık sıgortası vardı ama cıkarken ayrıyeten bı fatura cıkarmıslar kullandıgı ıkı uc ped ıslak mendil vs. için 570 ytl fatura tabı bunu sıgorta karsılamamıs kendılerı odemısler bilginize....

canım ben düşünmüyorum ama görümcemler teyzemler eminim yapar birşeyler durmazlar :))

süt için sıvı lazım onları aldırıcam ben... kayısı kompostosu tavsiye ederim sana

canım banada gonder msn yazdıklarım geliyor mu goremiyorum kapanıyor habire

ay özlemcim on e ya düpedüz soyuncu bunlar taş çatlasa 50 ytl lik şey için 570 ytl insafsızlık yani

Özlem uyarın için sağol hangi hastane bunu yapan ???
Bana hastaneden bi liste verdiler bebek için ve anne için neler gerektiği yazıyor, içinde ne hasta bezi var ne de ped....

aynen canım aynennn soygunn ya ıyıce endıselenmeye basladım sımdı (
benım gıdecegım hastanede kız kardesı dogum yapmıs bebek emmıyor demısler adaptasyon sorunu var dıye kuveze koymuslar 38 haftalık bebegı ıkı gun kalmıs orda toplamda 5 gun hastanede kalmıslar ve 4100 dogum parası kı onu sıgorta karsılamıs ama 2500 ytl de yıne fatura etmısler (
off yaa gelde delırme sımdı parasının canı cehennmee ama gelıp bana bebegın emmıyor reflekslerı kotu derlerse cok perısan olurum (( moralım 0 oldu

maşallah kaynatmışsınız oku oku bitmiyor
filizcim gözün aydın canım
inaysacım sezeryandan sonra katı gıdaların tüketimine izin verilmiyor canım o yüzden ben
marsg gibi kayısı kompostosu yapcam kayısı kompostosu kabızlığı önlüyor zaten sezeryan sonrası kesinlikle kabız olmamak lazım
özlemcim ben ilk doğumumada götürmüştüm dediğin şeyleri bunada kendim götürücem özel hastanede doğum yapıcam yine ama daha onların verip vermediklerini bile bilmiyorum
o yüzden riske atmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…