2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori çok sevindim sonucunun ii çıkmasına ohh ne güzel bebişin zamanında gelecek gözün aydın
tacını da güle güle kullan ben daha almadım yaaaa ufff

aman ela sakın dur sımdı nerden getırdın bunları aklına hersey sırayla bız daha beklıcez arkadaslar dogrucak onları tebrık edıcez hıkayelerını okucaz sonraa bızz durr helee aaa

kızlar bebeklerın gun ıcerısınde 10 kez hareket etmelerı yeterlıymıs artık ıyıce buyuduler ve uyku saatlerı de uzadı

özlemcim bi başla gerisi gelir zevkli aslında onları yıkamak yerleştirmek ütü için aynı şeyi söyleyemem canım pek zevkli değil biraz yorucu doğrusu ama olsun yine de ben zevkle ütüledim hepsini minnacık şeyler biraz detayları oyalıyor ama şöyle yerleştirdikden sonra bütün yorgunluğunu unutuyorsun

barcli ben tatlı yiyemiyorum şeker yüzünden:çok üzgünüm:eski hareketleri yok karnım dalgalanırdı bu gün yok hiç arada tekmeliyo perşembe dr.gidicem zaten ama korkuyorum :çok üzgünüm:

özlem bence bi başla gerisi gelir yıkama problem değilde ütüle yerleştir ben tek başıma hallettim o yüzden çok yoruldum kafamçokkarıştı

Özlemcim bence de bir an önce yıkamaya başla güzelim, hergün parça parça ütülersin.Ufacık ufacık ütütlemek daha zor geliyor,zaten ütü yapmayı hiç sevmem laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hazır esım yokken yıkayayım dedım ama yıkayamadım bırde elımde de degıl makınada yıkıcam ama elım gıtmıyor işte :KK43:( ama yarından itibaren baslıcam yarın ılk iş hastane kıyafetlerımızı halledeyım

özlemcim gecikmişim dedim ama daha yıkamamışın.benim makinanın bebek programı vardı onda yıkadım dalin deterjanla.çok da koymadım deterjanı...ayyy ne yorulmuşum uyuya kalmışım kanepede her yerim ağrıyor.neyseki bitti sayılır.sen benim gibi birden yüklen me azar azar yap...
ben çıkıyorum herkese tatlı rüyalar...

sanada aşıkçım, iyi geceler, tatlı rüyalar.
kızlar bende çıkıyorum, kendinize iyi bakın, biraz tv seyredip yatıp uyuyayım bari.Gece sürekli uyanıp duruyorum zaten.

aldım asıkcım dalının hem yumusatıcısı hem deterjanı alındı bırde yumosun bayb yumusatıcısını aldım ama kullanacak adam lazım :))
neyse yarın yıkıcam hele de kendımı bı gaza getırırsen aynı gun bıtırırım ama sanmıyorum :)))

bu arada asıkcım aman dıkkat et son zamanlarımız oyle ustune bısey almadan nıye uyuyorsunnnn dusunku bebegının ustunu acık uyuttun :///////

hadı bende cıkıyorum hepinize ıyı geceler bu gece hepiniz mısıl mısıl uyuyun sabah da bomba gıbı uyanın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh :)))

özlem bende dalin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım ama sitede kim yazmıştı hatırlamıyorum testleri onaylanmamış henüzama omo bayb onaylanmış dr.onu önermiş ben yıkamıştım bundan sonra onu kullanırım 3 kerede durulama yaptırdım inşallah sorun yaşamam:bbo:bebek yıkanması içinde bana hastaneden doğumdan sonra2 .günü yıkıyoruz dediler ay yıkamasınlar ozaman yarın nazlıcan a sorayım bakıyım:asigim:

Son düzenleme:
elacım göbeği düşünce hatta düştükten sonraki gün yıkamak en doğrusu zaten mis gibi temiz doğuyolar steriller canım.birde şanslıyız kış bebeği olunca haftada 1 yıkasan yeter bile kendi mis gibi süt kokuları şahane oluyo

binbir geceyi izlemiyorum zaplarken gördüm içim bir tuhaf oldu dogumdan sonra niye aglamıyo dedi ya mahvoldum...hayırlısıyla bir kucagımıza alsak...
nazlıcan küçüksün işte minigim adlı üyeyle nicklerinizi degistirin:))))
ela bende kırmızı tac üzerine fiyonklu bişiy baktım da kadıköyü altüst ettim yok ama bulursam alıcam sen nerden aldın...
nazlıcaaaaaaaaaaaaan ne yiyorum bil bakalım...

X