2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Marsg kız yazık ezgiye biri burnunu ısırcak cokacimcoook biri kulağını görünce üzülürüm ben ya :1no2:

marsg bende şok oldum fiyatı duyunca haftaya eminönüne gecicem ordan bakarım madlen yada alırım herhangi bir pastaneden dizerim gümüş tepsiye oldu bitti ...nazlıcan benimde canım lokum istedi he...
özlem ben 30 da elde yıkamada yıkadım ama deterjanı az koy zaten temiz camasırlar erteleme yap bir an önce yıkayıp kuruması degilde ütü cok zahmetli minicikler zaten ...ben camasırlıga asınca bir de fotolarını cektim ogluma göstercem büyüyünce:))) sen de cek foto hatıra kalır...

ay şahane canım ya
bayıldım walla evde olsam bende kafa yorar yaparım bugün iştede yoruldum ya ondan herşey zor geliyor bana

valla güzelim benimde 15 yıllık bir arkadaşım var bu konularda harikalar yaratıyor. o girdi aklıma...

bak burda kızına yaptığı son pasta var süngerbob :))))

aşağıda benim fotom da var :)) şişko ben :))

http://sineminyeri.blogspot.com/

Son düzenleme:

güzelim madem eminönü gideceksin. çikolatanı aldıktan sonra

kahveci mehmet efendi var ya o sokaktan gir sokak bitiminde solda bir kutucu var. binbir çeşit kutu satıyorlar. eminim orda çikolataları koymaya şık bir şey bulursun. muhakkak bak derim. olmadı tepsi güzel fikir.

merabalar:))
ay 10 sayfayı 2 saatte okudum bana mı gıcık site bugün??
linaycım ellerinize sağlık,afiyetle yiyin şekerlerinizi:))
ekinsucum çanta çok hoş görünüo,güle güle kullan:))
ay pelit demeyin bana bi anda yeşilyurt'a gittim:))off offf...

ben de hastaneye gittim bugün ama ne çatı muayenesi oldum ne de ultrasona girdim.ult.için 29 ocak'a gün verdiler !!ben cuma gireceğim..nst'm normal çıktı ama haftada 2 kere bağlanacakmışım.çatı muayenesini doğuma gelince yapçaklarmış!!en ii o zaman bilgi sahibi olabilirlermiş..2 seferdir temizlenip gidiorum bi daha bu kadar temizliği zor bulurlar:))umarım cuma bi aksilik olmadan geliriz hastaneden,büyümüştür bebişim:))

marsg seni göremedim,hani nerde koca göbek??
kızlar göbeği küçülen var mı aranızda ..dün gece bi tanıdık doğum yapmış,ona pazar günü göbeen küçülmüş demişler,su azalınca ,göbek k üçülürmüş o zaman da doğum olurmuş??

uffff inanna sadece sende değil bende de aynı şekilde sorun var güzelim.
Bir sayfayı okuyup diğer sayfaya geçebilmek için tamamen kapatıp tekrar açmam gerekti hep, iyi ki de bir cevap yazayım diyorum, çıldırdım yazarken bile.

waterfull harbiden çok sinir!!!zaten oturamıorus rahat rahat!!!
canım ya 1 aydır küçülmesi ne demek bilmiorum ?ama son günler artık su kaybediliomuş!!
bi de o tanıdık 40 ı bitirmişti normal doğumdu son anada (özelde)sezeryana almışlar.kalbi yavaşladı die yani son zamanlarda hep aynı şeyi duyuorum çok can sıkıcı...

Linaycım dr.a gitmedim dün, hastanede onun günü değilmiş, bugünde yoğundu. O yüzden yarın gideceğim, gitmişken hem nst hemde muayene olsun istiyorum çünkü.

Marsgçım çok güzelmiş kurabiyeler, ama sen ne zaman dağıtacaksın bu kurabiyeleri, mevlütte mi_?Doğumda filan nasıl resim çekeceksin diye düşündümde:))))
Marsg sen hamile değilsin güzelim, bizi kandırıyorsunklava:Sen bu haline kilolu halim diyorsan, biz ne yapalım:roflol:
Ekinsu çantan çok güzelmiş , hemde oldukça kullanışlı.
Haklısın inanna, son zamanlarda çok fazla oluyor böyle şeyler, normal doğum olacak derken, dr. kalbi yavaşlamış alalım bir anönce diyor.Yapacağın bir şeyde yok.Druna güvenmen lazım.Mecburen istemesende sezeryana gidiyorsun.
Cadıyı bende görmüyorum uzun zamandır, miniğimle msnden konuşuyoruz, şimdilik durumu iyimiş, bugün kalp dr.una gitmiş, yarında bebiş için kontrole gidecekmiş.

marsg nerdesin bana da yaz:))
ben kaçıorum ,akşam görüşürüss yoksa kırıcam şimdik bilgisayarı...
tatlı sohbetler:)

mevlütte dağıtıcaz güzelim... hoşluk olsun işte :))))))) oturuyorum da göbek yok o yüzden :)) ayakta görsen basket topu yutmuş gibi önden önden gidiyo çok komik hala yanlarım boş.

inanna ne yazım güzelim sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…