2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ekinsu onat çok güzle bi isim,,,
arhan nasıl sizce

dün babam benimle dalga gecdi annemin ismi fati anneaneminkide sümmü ikisinden birini koy en büyük altını alıcam dedi :)) ismini koyucak adam altını hazırlasın ben ismimi söyledim altınımda hazır iyi düşünün bak diyor. :)))

ekinsu çağlan ve onat için bir oyda benden..ama öncelik onat, sevdiğim bir isim..ailede olmasa ben de onat koyardım..

nazlıcım ne haber sende bize katılacaksın doğumda sanırım :)

montesori gözünaydın biraz daha oğlunla beraber gezeceksin demek :))

merhaba linaycım ben doğum konusunda hepinizi sollucam sanırım.doktorum 37 den sonra alırız dedi haftaya salı 37 haftalık oluyor hadi hayırlısı bakalım bizim ocak annelerinin ilk bebişi kimden gelecek bende çok merak ediyorum :ecrin_bebek:

ekinsu canta cok sık bende kırmızıyı begendim nazlıcan gibi...büyük mü küçük mü canta balki bende sipariş veririm...

ay marsg geçen doğum gününde bizim nilsunun pastasınada resim koydurduk ama o yenen kağıd çok kötü oldu ya keserken pastayı dağılıyo ağza garip geliyo tadı falan tadına baktınmı sen hem ekinsunun dediği gibi millet ezgiyi ısırırken için ezilir be ya

ekinsu canta cok sık bende kırmızıyı begendim nazlıcan gibi...büyük mü küçük mü canta balki bende sipariş veririm...

büyük canım ama tabiki spor çantalar gibi değil 3 ayrı gözü var mesela ben bebehihoyyytğin hastane çantası için onu hazırladım hastane çıkışı, ayrıca bir takım, ayrıca şapka patik zıbın vb. yedek kıyafetlerini, bir büyük battaniye hani şu tulum olanlardan, biberonu, 10 adet bezi falan hepsi içine sığdı, ama bence yinede görmeden alma derim çanta sonuçta belli olmaz

ay ben bi kasa lokum :roflol:aldırıcam eşime doğumda dağıtmak için tam eski usul yapıcam acaba lokum da süslenirmi :roflol: :roflol:kasasına kurdela bağlasam :roflol: çoook tembelim ya
size gıpta ile bakıyorum zaman ayırıp ne güzel yaptınız o şekerleri walla yemeye bozmaya kıyamam ben olsam a.s.

:)))))))) baktım tadına güzelim gayet güzeldi valla... ay yemesinler kızımı dimi :)))

linaycım kurabiyeleri sen istediğin şekilde yapıyorsun.

bu baskı işini yenibosnada bir yer var oraya yaptırıyorsun. ölçü ve foto veriyorsun onlar sana basıyor. sonra onu kurabiyelere yumurta akı ile yapıştırıyorsun.

bende hastaneye gelenler için pelitten madlen yaptırcaktım bebek sekerini evde gelenlere dagıtmayı düşünüyodum ama pelit bana 400 ytl fiyat söyledi çok pahalı yaw...bende normal bir pastaneden madlen yaptırcam içine de renkli bonbonlar koydurcam...eminönünde iyi madlen satan yer biliyor musunuz kızlar...
birde hastaneye gelenlere ne ikram etceksiniz...

biz mevlütte tavuklu pilav ayran vericez hiç kurabiye falan düşünmüyoruz , bizim oralarda öyledir yada cantık deriz biz pidenin yarısı kadar ama yuvarlak ondan verilir ayranla gelenler zaten uzaktan gelecekleri için hem karınlarıda doymuş olacak

ben mevlüt yapmıcam ama kendini azcık toplayınca sünnet ettiricem o zaman bişiler okuturum diyorum evde.ondada tavuklu pilav tatlı ve gene lokum diyorum :)))aybugün canım lokum istiyor işten çıkınca alayım bari

lınaycım sekerlerınız cok guzelmıs :)
ekınsu canta cok şık içene doldurduklarını dusununce bayada kullanıslı uyku tulumu bıle sıgmıs
montesorı guzel haberler almısın cok sevındım ama yınede stres yapma hersey olacagına varıyor
srmsk sende yan cızersen artık ben hemen gıdeyım sezeryan rand alayım :))
asıkcım canım bende şimdi camasırları ayırdım renklerıne gore sen kaç derecede yıkadın kısa programdamı yıkadın
benım koca bugun 11 gıbı gelecek eve o zamana kadar bende yıkama ısını bıtıreyım barı oylar hemde kurtulurum su işlerdende

bende hastaneye gelenler için pelitten madlen yaptırcaktım bebek sekerini evde gelenlere dagıtmayı düşünüyodum ama pelit bana 400 ytl fiyat söyledi çok pahalı yaw...bende normal bir pastaneden madlen yaptırcam içine de renkli bonbonlar koydurcam...eminönünde iyi madlen satan yer biliyor musunuz kızlar...
birde hastaneye gelenlere ne ikram etceksiniz...

altından mı sizin madlenler deseydin :))))) al bir kutu dışardan koy bir tepsiye tamam işte madem madlen diyorsun.

ama pastaları süper oluyor ya pelitin :)))))

X