2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori gelişimi iyiyse alınsın yaşadığın stres yeter sana..sen hastanedeyken annenle evin işini hallederler takma kafana boşver..

aslımı beklerken sezaryenden korkma artık korkulacak bişey değil..sağlıkla bebeğin doğsunda nasıl olursa olsun..

ekinsucum cuma günü yine gideceğim sancı durumuna göre alacak sezaryene,biz odamızı cuma günü için ayırttık ne olur ne olmaz diye..

smrisk inşallah memnun kalırsın canım artık sona doğru yaklaştın başka aramak zorunda kalmazsın..

marsgcım evet kendimiz yaptık şarkhandan aldık herşeyi bir gecede silikon tabancasıyla yapıştırdık bitirdik..çok zevkli bir iş:))

ekinsu şekerim hamile butiğinden sonra bebek şekerleri içinde bir yer açabiliriz daha zevkli valla :))

Açalım linaycım valla tecrübe kazandık nasılsa , bende cumartesi doktora gidiyorum cuma seni yatırırsa beni bi çaldır ben anlarım c.tesi gelirim yanına :)

9 da gidip hemen nst ye giricem 9,30 belli olur haber veririm sana..tabii ozamana kadar sende doğurmazsan beklerim canım :)))

şeker için de kardeşimin fikri bebek doğunca resmini çekelim çoğaltıp kutuların kapaklarına yapıştıralım diyor,iyi fikir aslında :))

Linay sen sormuşsun geçenlerde sonradan okudum kayınpederden liste geldi ama ben bir türlü beğenemedim ya 5 isime kadar indim kızlara sordum hatta ama yinede çok kararsızım bak ilk 5 i yazıyım sana çağlan, özmen, mengü, onat, elgin, açık ara farkla kızlar çağlan dediler 2-3 oyda onat için geldi

linaycım şekerlerini göremedim evden bakıcam engellemişler resim görme sitesini
ekinsu çanta harika umarım kırmızıyı almışındır

kızlaaaaaaaaaaar doktorum aradı degerim 5.7 cıkmıshihoyyytkaydirigubbakcemile2cok mutluyum 17 gün daha bebegim karnımda:sm_cool:

linay şekerlerin çok güzle olmuş güle güle sağlıkla ömisafirlerine sdağıtırsın inş.

epudurali delta hastanesine sordum normal doğum 325 ytl epuduralle 595 ytl dedi yarın için randevu aldım bakalım nasıl gecicek inş doktorlardan memnun kalırımd aikinci biyer aramama gerek kalmaz.

montesori inş tahlillerin normal çıkar üzülme,vala bi arkadaşım var o bende 2 hafta önde ve henüz bi çoerap bile alamamış, allaha şükür kale gibi kaynana var senin sırtın yere gelmez korkma. ben bayramda yine dayanamadım gittim ama inanın kızım bebeğiniz olucak hayırlı olsun veya nasılsın bile demedi okadar üzüldümki sanırım ben cok kötü birisiyim.itaş olsa çatlar dayanamaz bebeğin durumunu veya cinsiyetini öğrenmek ister düşünün eşime bile hiç sormamış 8 aydır.

merhaba smrisk
bisey sormak istiyorum. benimde bebegim 2 hafta ilerdeymis bu dogum tarihni etkilermi bilgin varmi?

filizcim benden sana bi tavsiye sakın bişiler eksik falan diye sıkma canını ben kızımda kendimi onun stresinbe boşu boşuna sokmuşum şimdi kızıyorum kendime zavallı anneciğime ve eşime çok stres yaşatmıştım söylnemekten
nasıl olsa herşey olacağına varıyor güzelim rahat ol bırak yakınındaki seni sevenler tamamlasın eksikleri sen bebeğinin tadını çıkar doya doya.
[B]sağlık olsunda gerisi booooş[/B]

ekinsu çağlan ve onat için bir oyda benden..ama öncelik onat, sevdiğim bir isim..ailede olmasa ben de onat koyardım..

nazlıcım ne haber sende bize katılacaksın doğumda sanırım :)

montesori gözünaydın biraz daha oğlunla beraber gezeceksin demek :))

merhaba smrisk
bisey sormak istiyorum. benimde bebegim 2 hafta ilerdeymis bu dogum tarihni etkilermi bilgin varmi?

aslimi öncelikle aramıza hoşgeldin inş sağlıkla bebeğini kucağına alırısn. ben iki hafta önde derken benden 2 hafta önde demek istedim sorduğun soruyla ilgili pek bi bilgim yok ama genelde hepimizin bebişi olması gereken haftadan önde veya geride doğum tarihini etkileyip etkilemediğini pek bilemiyorum .

montesori çok sevindim tekrardan gecmiş olsun. :1hug:

montesoricim gözün aydın canım...

ekinsu çanta güzelmiş gercekten. ben hala aranıyorum görmedim bundan hiç.

linay bizde mevlütte kurabiye yapıcaz arkadaşımla bebeğin fotosunu çekip yenilebilir kağıda bastırıcaz. sonra kurabiyelere yapıştırıcaz :))))) kızına doğum gününde yaptı arkadaşım harika oldu...

marsgcım iyi fikir güzel olur valla..nasıl oluyor o iş detaylı anlatırmısın mevlüttede deneyebilirim :))

X