2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori senin doğum tarihin neydi belki seni ziyarete gelirim bende nede olsa yakınız.

kızlar epudural le normal doğum fiyatalrı nedir bilginiz varmı

bakkk yan cızmeye basladın bilee bunun sonu epidural sezeryan fıyatlarını sorarak devam ederse gorurum senı kaydirigubbakcemile3

esracım okumaktan yazamıyorum çok hızlı gidiyorsunuz maşallah. çalışıyorum ben canım evde canım sıkılıyor. sonra iş buluyorum kendime boşu boşuna daha çok yoruluyorum. bari işe geliyorum da dinleniyorum oturup :))

kızlar ben geçen bayram yapmıştım çamaşır ütü işini allahtan öyle yapmışım şimdi hiç ugraşamazdım. zevk, keyif başta minik minik ama bir süre sonra can sıkıcı olmaya dönüyor ütü işi ...

bende havlu koydum kızıma... ayakkabı bile koydum :)))) 2 bavul gidiyoruz biz. tek bavula sığamadık. :)))))

kolay gelsın arkadasım
canım her renkten var renklerı cıkan olursa dıyede cok korkuyorum bunun için yaptıgın ozel bısey varmı[/QUOT

özlemcim markalı kıyafetlerin renkleri çıkmıyor ama ben yinede beyazları az renklileri koyu renklileri ayırdım zaten 4-5 makine çıkıyor.dolabı boşaltıp ayırdım hepsini arka arkaya attım makinaya şimdide boylarına göre diziyorum dolabına sende fazla bekletme bence gittikce daha zor olur.

Son düzenleme:
kızlar bebek şekerlerimizin resimlerini ekliyorum,umarım başarırım :))

[img=http://img356.imageshack.us/img356/5364/001yl6.th.jpg]

[img=http://img396.imageshack.us/img396/7677/003js2.jpg]

bakkk yan cızmeye basladın bilee bunun sonu epidural sezeryan fıyatlarını sorarak devam ederse gorurum senı kaydirigubbakcemile3

yok kız yan çizmiyorum epuduralle normal doğumları izledimde çok kolay doğum yapıuyorlardıbi soralım dedim. sırnaşık şey
vercem gazı sana normal doğurtturcam seni kendimde sezeryan olcam :lepi:

montesori senin doğum tarihin neydi belki seni ziyarete gelirim bende nede olsa yakınız.

kızlar epudural le normal doğum fiyatalrı nedir bilginiz varmı

benim gittiğim hastanede de 300 ytl fark alıyorlar.doktordan izin çıkarsa bende düşünüyorum..

kolay gelsın arkadasım
canım her renkten var renklerı cıkan olursa dıyede cok korkuyorum bunun için yaptıgın ozel bısey varmı[/QUOT

özlemcim markalı kıyafetlerin renkleri çıkmıyor ama ben yinede beyazları az renklileri koyu renklileri ayırdım zaten 4-5 makine çıkıyor.dolabı boşaltıp ayırdım hepsini arka arkaya attım makinaya şimdide boylarına göre diziyorum dolabına sende fazla bekletme bence gittikce daha zor olur.

aslında dolabımız daha gelmedı belkıde ondan bılmıyorum sımdı yıkıcam utulucem yıne aynı olacak sonra tut tutabılırsen keçileri

özlem sende şimdilik yıka dolap gelincede ütüler yerleştirirsin hepsi birden çok zor oluyor..ben aceleciyim biraz alışveriş biter bitmez giriştim yarına çantam da hazır olacak inşallah rahatlayacağım.bir nevresimler kaldı iki tane nevresim takımı da alıp yıkadım mı tamamdır.

Linay çok güzel şekerlerin kız, hastanedemi dağıtıcan geliyim seni ziyarete şeker kapmaya, bu arada rüyan çıkarsa diyede bugün diken üzerinde oturuyorum valla

slm kızlar diyabetteydim az önce geldim insülin dozumu ayarlıyamadıgımı söyledim doktora yapılcak bişiy yok dedi bebek büyüdükçe normalmiş...hemoglobin abc testi yaptırdım son 3 aylık degerlerime bakılcak 6,5 üstüyse bebegi bekletmenin anlamı yok dogsun bir an önce kilosu da yerinde dedi şeker uzmanım:bbo:tutuştum walla besik uyku seti pazartesi gelcek halılar yıkamada cantamın eksiği var :çok üzgünüm:napcamı sasırdım inş. degerlerim 6,5 üstüne cıkmaz...ordan da kadıköy pazarına gectim ben eve gelenleri pijamayla karsılayamam kızlar kendime cok güzel önden düğmeli swetler bodyler aldım kırmızı kurdaleli taç buldum sonunda...
nazlıcan cok rahat uyuyan benim günde 9 saat aralıksız uyuyorum kalkarsam bazen bir kere lavaboya kalkıyorum o kadar...doktora sordum süt gelmesi olayını aksamları yatarken bebe yagıyla gögüslerine masaj yap dedi...bol su balık yagı da sütü arttırır dedi nazo nerde acaba onun balık yagının adının alcaktım...
smrisk sanırım 2 ocakta dogumum gel beklerim...
ekinsu o kadar kalabalıkta bunalmaz mısın canım sen bir odana ranza yaptırsaydım şimdi ben gelsem kalamaz mıyım sizdemirmirmirmir

kızlar bir yere giderken bebegin eşyalarını koymak için canta aldınız mı ben nike da baktım spor cantalara ama karasız kaldım siz napcaksınız...

merhaba
ben 35+4 haftalik hamileyim. ocak 16 muhtemel dogum tarihim. Fakat bebegim ters oldugu icin sanirim ocak 6 gibi sazaryan olucak. Aralik sonuna kadar donmesi icin dua ediyorum. Sezaryan olmak bana cok korkutucu geliyor.

ayy ekinsu 16 aralık demiştim dimi olurmu olur valla :)))) inşallahta olsun zamanları geldi zaten :))

şekerleri beğenmene sevindim tasarım bize ait :)) hastanede de dağıtmayı düşünüyorum mevlüte gelemeyenlere veririm en azından..canım gelemezsende kargoyla gönderirim sana :))

Linay senin kesin tarih 25 aralıkmı şimdi , bende 25 i olsa ne güzel olur diyorum bizim nişan tarihimiz kocişle

linay şekerlerin çok güzle olmuş güle güle sağlıkla ömisafirlerine sdağıtırsın inş.

epudurali delta hastanesine sordum normal doğum 325 ytl epuduralle 595 ytl dedi yarın için randevu aldım bakalım nasıl gecicek inş doktorlardan memnun kalırımd aikinci biyer aramama gerek kalmaz.

montesori inş tahlillerin normal çıkar üzülme,vala bi arkadaşım var o bende 2 hafta önde ve henüz bi çoerap bile alamamış, allaha şükür kale gibi kaynana var senin sırtın yere gelmez korkma. ben bayramda yine dayanamadım gittim ama inanın kızım bebeğiniz olucak hayırlı olsun veya nasılsın bile demedi okadar üzüldümki sanırım ben cok kötü birisiyim.itaş olsa çatlar dayanamaz bebeğin durumunu veya cinsiyetini öğrenmek ister düşünün eşime bile hiç sormamış 8 aydır.

montesoricim şarkhandan kutuları bebekleri aldım..ülkerden çikolataları aldım ,ayrıca birde draje koyacağım içine ..herşeyi kendimiz yaptık..
mavi kutular şarkhanda ki ilk dükkanda 3,250 dedi 4 kattan 1,50 ytl ye aldık beyaz kutularda 0,85 kuruştu..bebeklerde ,25 kuruştu..toplamda 170-180 ytl ye mal oldu..

çantayı da chicco almıştım içindkilerle birlikte..

linaycım şekerler harika kardeşinle yaptınız dimi bütün beceriklilker bizde toplanmış valla...

blooms senin şekerler ne alemde güzelim sesin çıkmıyor hiç. kızı aldın, kameraları taktırdın oturuyorsun :)))

ben istediğim gibi çanta bulamadım daha hala bakıyorum montoseri.

X