esmy gelinliğine yeni baktım canım, benimkine benziyor etekteki kat olayı falan. güzelmiş hayırlısı olsun.
kızlar önümüzdeki ay evleniyoruzzzz az kaldıııı :içelim:
hala gelinlik bakmaya çıkmadık bile senağlama
slm kızlar yazdıklarınızı okuyunca cok hayacanlandım bırden
benımde 26 nısan
aynı duyguları paylasıyoruz sanırım bızde yatak odası harıc mobılyaları hallettık gelınlık te tamam
kucuk seyler kaldı
cnm aynı gün evleniyoruz ne güzel :1hug: Biz mobilyalarımızı tamamladık ev arıyoruz evide hallettik mi tamamdır inşallah :Saruboceq: 1 ay 23 günümüz kaldı :)
Günaydın benim gibi Nisan gelinleri.Benimde bugün itibariyle 1 Ay 17 gün kaldı hayırlısıyla.
Mobilyalar , Tüller , Beyaz Eşyalar alındı..
Benim çeyizim zaten tamam.
Gelinlik dikimi başladı sanırım bu hafta 4. provaya gideceğim..
Kına Gecesi yerimizi tuttuk.
Kına Gecesi elbisemi gelinlikçimde diktiriyorum.
Davetiyelerimizide seçtik. Çarşamba teslim alacağız.
Geriye sadece halılarımız , Nikah şekerimiz kaldı.
İnşallah bunlarda en yakın zamanda hallolacak..
Canlarım Rabbim herkeze kolaylık versin.
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....
9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html
Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?