2009 Nisan Anneleri

muhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?
esen ballı limon ver merice 2-3 gnde biter öksürük

ballı limonu nasıl veriyorsun canım. nekar günde... suya mı ekliyorsun ..

aslolan limon aslında esen balı biraz tatlandırması için koyuyorum......mesela 1 çay kaşığı bala yarım limon sık sonra sabah-öğlen- akşam var 1 kaşık.....

muhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?

aslolan limon aslında esen balı biraz tatlandırması için koyuyorum......mesela 1 çay kaşığı bala yarım limon sık sonra sabah-öğlen- akşam var 1 kaşık.....

çok sağol canım, hemen deniyeceğim..

bizim burun akıntımız bile böyle geçiyor artık portakalda yiyor tabi onunda etkisi vardır...akşamları bir portakal veriyorum evet gazı oluyor ama yarar-zarar ikileminde yarar % 51 olsa dahi onu tercih etmek lazım:))...

slmmmmmmmmmmm..

geçmişi okudumda geldimmm..ama aklımda pek bişey kalmadıııı...

var mı bizim gibi olan ,kimseden bööle bişii ne burda ne başka yerde duymadım da...

DENİZCİMMM..

çok öenmli bişey yazmışsın yaaa..artık kağanın uykudan nie uyandığını anladımm..yüzüstü dönmeyi yeni öğrendi dönüyoo ve etrafına bakıoooo..uyanır uyanmaz el çarpıooooo..allah allahhhhh..eee şimdi bu çocuk her yeni bişeyde böle uymuycakmı???????:bbo:

cnm ya dişten ya gazdan ya açlıktan ya uykusu hafiflediği için bi neden uyanıyolar ama önemli olan uykuya geri dalabilmeyi öğrenmeleri,ela geri uyurdu ama 1-2 aydır uyuyamıyo hemen başlıyo harekete

yok esen sıkıp vermiyorum...dilimliyoruz sonrada idile sömürtüyoruz:))...arada tabi parçalarda yutuyor ama idil parçalı yiyor uzun zamandır....öyle uğraşınca daha güzel yiyor suyunu sıkıp verdim içmedi çünkü bende nasıl seviyorsa öyle veriyorum...

gülşen bende 1 haftadır dilimliyor sümürüyor dedıgın gibiii

Kızlar can uyanınca geceleri ben pek kendimi göstermiorum ona dönencesini açıp ağzına emziği veriorum öyle yarım saat falan debelenio ağlamıyo ama oyun oynuyo sesini bize duyurmaya çalışıo sonra bi bakmışız uyumuş. Ellemeyin gece uyanınca aç değilse tabi ve ağlamıyosa oyununu oynasın uyusun

mügecim senin eşin ne iş yapıyor sürekli dışarlarda sanırım.pazarlamacımı?

benimkide pazarlamacı olduğunda sürekli şehirdışındaydı.
yok cnm bnm eşimin ses ışık görüntü sistemleri üzerine şirketi var konserler açılışlar düğünlerde ses sistemi kuruyolar çok büyük işlerde gidiyo kaç aydır oğluşundan ayrılamaıyodu şimdi çok özledi diye geldi ama c.tesi yeniden gidiyo
yaptım yaptım hhahaahahakaydirigubbakcemile2
sağol cnm

bende demire hep dilimleyip veriyorum
artık pütürüklü herşeyi yiyebiliyo
mandalinayıda meme emer gibi emiyo sıpa

gözün aydın diyen herkese çookkk tşkleeerrr
hasta olanlara geçmiş olsuunn

canım dersim genel muh 1 .sınıftan alttan kaldı bu ders 2. sınıfta da muhasebe uygulamaları
ben 1.sınıfı halledemedn 2.sınıfdersini veremm bu derse çok yabancıyım nasıl halletcm şşaşırdm

Offf muhasebe Çok zor yaaa allah kolaylık versın ben bı de ıngılızce ıŞletme okudum tek zorlandıĞım muhasebeydı Çıldırıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…