muhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?
esen ballı limon ver merice 2-3 gnde biter öksürük
muhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?
aslolan limon aslında esen balı biraz tatlandırması için koyuyorum......mesela 1 çay kaşığı bala yarım limon sık sonra sabah-öğlen- akşam var 1 kaşık.....
var mı bizim gibi olan ,kimseden bööle bişii ne burda ne başka yerde duymadım da...
yok cnm bnm eşimin ses ışık görüntü sistemleri üzerine şirketi var konserler açılışlar düğünlerde ses sistemi kuruyolar çok büyük işlerde gidiyo kaç aydır oğluşundan ayrılamaıyodu şimdi çok özledi diye geldi ama c.tesi yeniden gidiyomügecim senin eşin ne iş yapıyor sürekli dışarlarda sanırım.pazarlamacımı?
benimkide pazarlamacı olduğunda sürekli şehirdışındaydı.
yaptım yaptım hhahaahahakaydirigubbakcemile2Mrb guzel anneler
demir gece ateslendi gece yarisi annemi cagirdim ne buyuk nimet INS bende onun yaptiklarni cocuguma yapabilirim
sirkeli su ve ilik dusla atesi dusurduk sukur
Simdi daha iiii
ay irfan masalahh demir dectutunca birakmiyo direksiyonu
muge kocise hosgeldin partisi yapasin artikkk
Deniz papatya cayi denedinmi agrilara ii gelir
masaallah cenke ne guzel duruyooooooo
k martini iptal edenleri kutluyorummm
supersiniz bende isterim hatta ozel k k sadece 1tane var ve cok kullanmam AMA sirkette suruyle hatta elemanlarda bile var takipteyim AMA onlari takip etmeye bi Adam daha lazimmm
sağol cnmgünaydın.....
demire çok geçmiş olsun en kısa zmanda iyi olur inş.
müge gözünaydın canım.hem eşinden dolayı hemde giden kilondan.darısı başıma tabi bu yemeyle nasıl vereceksem.
irfana masallah.çok güzel otoları.
denizcim keremde aynı.neredeyse 6. ayından beri uykuya dalamıyo.1 saniye önce uyuyan çocuk kalkıp hemen emekleme pozisyonunda bi ileri bi geri gitmeye baslıyodu.ayaga kalkmaya basladıgından beride direk ayaklanıyo.tabi uykusuda kacıyo.
melek aynı şeyi keremde uzun zamandır yapıyo.parmagı ile memenin ucuyla oynuyo dikkatle bakıyo gülüyo sıpa.
yok esen sıkıp vermiyorum...dilimliyoruz sonrada idile sömürtüyoruz:))...arada tabi parçalarda yutuyor ama idil parçalı yiyor uzun zamandır....öyle uğraşınca daha güzel yiyor suyunu sıkıp verdim içmedi çünkü bende nasıl seviyorsa öyle veriyorum...
canım dersim genel muh 1 .sınıftan alttan kaldı bu ders 2. sınıfta da muhasebe uygulamalarımuhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?