selam kızlar .....
daha yeni girebildim aşıdan geldik yusufu uyuttum aylardır yusuf geceleri ömrümü yiyor gece saat 04,28 di en son saate baktığımda ve biz hala uyumamışız sinir geldi ağla ağla öldüm ya benimki gözü kapalı mızıklıyor ve emekliyor uykusunda sabahları ölüm kalkıyor yataktan ben gece yatarken passiflora içiyorum ama nafile benim uykum çok hafiftir çıt sesine uyanırım oğlumda öyle ............
buluşma işi ne alemde bu hafta sonu buluşsak........
selin özelden adresini gönderirimisin....
sabah anneme kahvaltıya gitmiştim.. yeni geldim.. benden 10 dak önce kargo gelmiş gitmiş..
kız müge kargoyu göndermeden haber ver demedim mi zilli...
gene kargo senderomu yaşayacağım gecen seferde böyle olmuştu...
bakalım akşam yeniden getiririz dediller...
evet cnm ben oraya çok yakınım esencım
aayy canım çok saoll yani ben bu tip soruları yapamıyorum yarın falan başlıcm muh takıldıgım yerde sorarım olur muuevet nagihan yardım ederiz elimizden geldiği kadar....aslında çok kolaydır....yukarıdaki sorunun cevap şıklarını neler bilmiyorum ama hesaplardan nakit bir mal alımı olduğu besbelli
çok saol canm benmmm sorum oldukça sorarımmkolay gelsin nagihan.muhasebeden çok anlamam ama hesap kitap işlerine ben de yarıdmcı olabilirim elimden geldiğince
şirvan nezamndır sorcam sana baranın elinde tavuk butu varya
siz veriyormusunuz öle et falan eline biz çok korkuyoruz valla.
zaten su bile içerken boğazına alıyor öksürüyor allah korusun.
herkese merhabalar alıntı yapıyordum olmadı ,
kalem ayy ne güldüm herkes aynı durumdan şikayetçi anlaşılan,
Deniz canım bende pazartesileri hiç sevmezdim çalışınca hatta sıkıntısı pazar akşamı başlardı şimdi evdeyimde rahatım şükür eylülde işe başlayacağım bakalım nasıl olacak ,
Kayra ne emekliyor nede yüzüstü yatıyor çok tembel ya hmen ağlıyor bastırmak istiyorum biraz basıyor sonra hemen çömeliyor ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum
beni hatirlayanlar varmi bilemiyorum
uzun bi aradan sonra done bildim benim oglum bugun 9ayini doldurdu
gelisimi cok guzel gidiyor sukur
umarim herkesin bebesi iyidir
urla demek orada havalar guzel heeee vay be ben burada donuyorum haftada bi gun arabayla markete gidip geliyorum hepsi o ne gezmek ne bise
ole yasiyoruz asosyal
valla iyi simdilik oglum ama 9ayi bitmesine ragmen ek gidaya alismamakta kararli hala meme ile besleniyo
seninki nasil
selin .....s_ ebru arkadaşımızn facedeki adını bilen var mı sadece adı yetrli bende eklimi diye bakcm
canım sen hangi okuldan mezunsun .. eşimde ing. işletme mezunu....Offf muhasebe Çok zor yaaa allah kolaylık versİn ben bİ de İngİlİzce İŞletme okudum tek zorlandıĞım muhasebeydİ Çıldırıyodum
didem bizde aynıyız geceleri koynumuzda valla...Tekrar mrb
doktordan geldiknsimdi iiiiye gidiyo dedi bizim ust disimiz yok daha onu sorduk merak yok 2bucuk yasina kadar tamsmlanacak dedi
ekim muhasebe defterde tam ters mantik isler bende y lisansda bi turlu anlamamistim AMA is basa dusunce ok
bence part time muhasebecinin yanina gudip gozlemlesen bile cozersin
Cicek cancani kutluyorum gece yarisi emik agzinda ogun oynuyoo
helal valla bu arada anliyorum ki siz bebisleri kendi yataklarinda yatiriyonuz
biz hala beraber yatiyozzz
napayim bas edemiyorum saatte bi kalkip emiyo demir
odadan cik memeyi ac koltuga otur tek gozunle emzir sonra yataga koy pispisleeeee ooooooo
yanimda olu ca kaldir kucaga al zaten meme disarda::)))
hooppp hemen yana atttttt
şirvan nezamndır sorcam sana baranın elinde tavuk butu varya
siz veriyormusunuz öle et falan eline biz çok korkuyoruz valla.
zaten su bile içerken boğazına alıyor öksürüyor allah korusun.
biz de veriyoruz canım nerdeyse herşeyi eline başka türlü yemiyor çünkü bizim kız dün de yaprak sarması yedi ısıra ısıra. Allah korusun boğazına kaçabilir tabi ama yalnızken vermiyorum bende yanında durup kontrol ediyorum
Kızlar merhaba
şirket doktorumuz Kayra'ya bıldırcın yumurtası vermemi önerdi çok faydalıymış. Bilginiz var mı veya bebeğine veren var mı acaba ?
kızla buluşma işini .. hafyata yaparsak ben gelirim...
hatta şöyle bir teklifim var.. hava soğuk derseniz... bende toplanabiliriz....