2009 Nisan Anneleri

canım çok geçmiş olsun yaa inş tez zamanda iyileşir

günaydıınnnn
çok mutluyuuummm
kociş geldi
oğlum kahvaltısını yaptı
veeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeen 1 kilo daha vererek 56 kilo olduummmm

deniiizzz maşallah irfana çok tatlııı
şöööffferrrrr şöööffeeerrr :))

hemde ne şöför
bi görsen direksiyonda nasıl mutlu oluyor.

ne güzel ya 56 olmak benimde hedefim o zaten.ama kararlıyım tartıda o rakmı göreceğim bu ay inşallah bakalım.

ya ne güzel siz bebek bakarken kilo veriyosunuz ben ise yok spor yok diyet 2 aydır kamptayım.
ne kadar cd varsa pilates egzersiz aldım.
adımsayar bile aldım.

mügecim senin eşin ne iş yapıyor sürekli dışarlarda sanırım.pazarlamacımı?

benimkide pazarlamacı olduğunda sürekli şehirdışındaydı.

DıDEM demire çok geçmiş olsun.inşallah hemen iyleşir.

DENıZ irfana da maşallah çok tatlı olmuş.

günaydın kerkeze.irfan çok tatlı olmuş annesi maşallah benden.kilo konusunda bende akupunktura başladım.daha yeni.önceden de gitmiştim faydasını görmüştüm bakalım bu sefer ne olacak.didem 1981 sende eskişehirliymişsin yeni farkettim.doktorunuz yaşar akarcamı bilmiyorum yaşlı demişsin o da öyle.bizimkisi o çok memnunum ilgisinden.oğuza bikaç zaman önce yere inmesini öğretmeye çalıştım ve başardım.günlerdir önce arkasını dönüyor ve ayakalrını yere sarkıtıyor.taban yere değincede gülüyor sıpam.sonra gelsin emeklemeler koltuk sıralamalar çiçek yolmalar.inat ettim çiçekleri sevmesini öğreticem.yanına gidip cici cici diyerek okşuyorum ama oğuz herseferinde direk dalıyor yaprakalra.cıscıbır kalcakalr bu gidişle bilmiyorum nolacak

aaaayyy bende istiyorum yere inmesini öğretmek ama bir yere tutunup ayakta dururken yere inemiyor benimki beni çağırıyor..seninki kooltuktan mı iniyo cnm anlamadım.
mügecim gözünaydın cnm..
denizcim maşallah irfan a çook tatlı..inşallah buluşuruz bi arada canlısını görürüm :))
bende nette araştırıyorum şimdi 9 ay civarı bebeklerde uyku bozulmasının nedeni olarak gece uyandığında yeni öğrendiği hereketleri yapmak istediği için uykuya geri dalamamasını gösteriyo ve ela da uynınca geri daardı ama şimdi hemen emekleme pozisyonuna ordan da ayağa kalkıyo parmaklıklarda geri de inemiyo cin gibi uyanıyo tabi napıcam ben yaa ((

aynen canım aynen. saç çekiyor kulağını koparacak yakında. iştahsızlıkta son raddede . çıksın artık bu dişler. herhalde biz de doğum günümüze dişsiz gireceğiz bu gidişle

var mı bizim gibi olan ,kimseden bööle bişii ne burda ne başka yerde duymadım da...

canım sen şuan yüksek lisans falan yapıyor muydun geçen gün ders çalışıyorum demiştin de aklıma takıldı

günydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh irfan'a tütütüütüt

egede aynııııı arabaya bindikmi babasını istıyor o direksıyonda

günaydıınnnn
çok mutluyuuummm
kociş geldi
oğlum kahvaltısını yaptı
veeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeen 1 kilo daha vererek 56 kilo olduummmm
gözünaydın....

ege koltukta inioo ama ben yanındayım ayaklarını salıooooo salııoo yere degınce tamnam ama degenen kadar bi korku var ...

aynen canım aynen. saç çekiyor kulağını koparacak yakında. iştahsızlıkta son raddede . çıksın artık bu dişler. herhalde biz de doğum günümüze dişsiz gireceğiz bu gidişle
ege sac cekerek uyuyorrr

kızlarrrr ege az önce meme emicek cok dikaktli bi cekilde meme me baktı parmagıyla oynadııı(inceledi)

sonra başladı emmeye güldük ikimizde eşekkk yaaa

Mrb guzel anneler
demir gece ateslendi gece yarisi annemi cagirdim ne buyuk nimet INS bende onun yaptiklarni cocuguma yapabilirim
sirkeli su ve ilik dusla atesi dusurduk sukur
Simdi daha iiii

ay irfan masalahh demir dectutunca birakmiyo direksiyonu
muge kocise hosgeldin partisi yapasin artikkk
Deniz papatya cayi denedinmi agrilara ii gelir
masaallah cenke ne guzel duruyooooooo
k martini iptal edenleri kutluyorummm
supersiniz bende isterim hatta ozel k k sadece 1tane var ve cok kullanmam AMA sirkette suruyle hatta elemanlarda bile var takipteyim AMA onlari takip etmeye bi Adam daha lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…