Ii geceler. Kizlar cok sagolun iyiki varsiniz
bugun doktora gittik bi tavsiyeyle Adam yasli AMA ilgiliydi
kan ve idrar tahlili yapti o agladi ben agladim Allah beterinden saklasin
lokositleri cokmus
igne ve agri kesici Verdi
ayaktaki sislikler vucuddaki mikrobun orakarda birikmesinden olurmus
yarin Sabah tekrar gorecek bizi
cok sagolun iiyiki varsiniz sizi seviyorum
gece demir uyursa gelirim yine INS
günaydıınnnn
çok mutluyuuummm
kociş geldi
oğlum kahvaltısını yaptı
veeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeen 1 kilo daha vererek 56 kilo olduummmm
yusuf 2-3 gündür saçlarını çekiyor kulağının arkasındaki yerleri dişten mi acaba beş parmağı ağızada ne zaman çıkacak bu dişleer acep birde diş çıkarırken iştahsızlık oluyormuş yandım ben zaten çok iştahsız yemeği reklamlar varken yedirmeye çalışıyorum ağzını sımsıkı kapatıyor velet......
neden iptal ettirdin kartlarını bişey mi oldu.
selen uyuyoken bi bakayım dedim. eşim gelcek kayınvalideme gidicez biz de.
perşembe iş bankasına mülakata çağırdılar. gerildim birden.ne zormuş çocuklu olunca bu işler. şimdiden nasıl hazırlaanıcam. seleni sabahın köründe nereye bırakıcam diye düşünmeye başladım
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh irfan'a tütütüütüt
gözünaydın....günaydıınnnn
çok mutluyuuummm
kociş geldi
oğlum kahvaltısını yaptı
veeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeen 1 kilo daha vererek 56 kilo olduummmm
ege koltukta inioo ama ben yanındayım ayaklarını salıooooo salııoo yere degınce tamnam ama degenen kadar bi korku var ...aaaayyy bende istiyorum yere inmesini öğretmek ama bir yere tutunup ayakta dururken yere inemiyor benimki beni çağırıyor..seninki kooltuktan mı iniyo cnm anlamadım.
mügecim gözünaydın cnm..
denizcim maşallah irfan a çook tatlı..inşallah buluşuruz bi arada canlısını görürüm :))
bende nette araştırıyorum şimdi 9 ay civarı bebeklerde uyku bozulmasının nedeni olarak gece uyandığında yeni öğrendiği hereketleri yapmak istediği için uykuya geri dalamamasını gösteriyo ve ela da uynınca geri daardı ama şimdi hemen emekleme pozisyonuna ordan da ayağa kalkıyo parmaklıklarda geri de inemiyo cin gibi uyanıyo tabi napıcam ben yaa((
ege sac cekerek uyuyorrraynen canım aynen. saç çekiyor kulağını koparacak yakında. iştahsızlıkta son raddede . çıksın artık bu dişler. herhalde biz de doğum günümüze dişsiz gireceğiz bu gidişle