2009 Nisan Anneleri

var mı bizim gibi olan ,kimseden bööle bişii ne burda ne başka yerde duymadım da...

var canım var gülfem tabiki de .uyanmasıyla doğrudan ayağa kalkıyo bi de gecenin yarısında öpücük atıyo.kalkıp kucağıma almazsam apartmanı şenlendiriyo.kocaman da sesi var.

meriç'in öksürüyü geçmedi daha ya...

canım ıhlamur vermeyi dene.ben gülfemin kahvaltısını ıhlamurla hazırlıyorum.

Kızlar can uyanınca geceleri ben pek kendimi göstermiorum ona dönencesini açıp ağzına emziği veriorum öyle yarım saat falan debelenio ağlamıyo ama oyun oynuyo sesini bize duyurmaya çalışıo sonra bi bakmışız uyumuş. Ellemeyin gece uyanınca aç değilse tabi ve ağlamıyosa oyununu oynasın uyusun

ağlamasa ellemicem de ağlıyo.:sinifsinif:

ben bebişin hasta olmuş gibi anladım eğer yanlışsa kusura bakma

yok cnm allah korusun

demir şuanda oyun parkında çıldırıyo bi sağa bi sola
ve çenesi düştü sabahtan beri hiç yorulmadan konuşuyo
bide oyun parkının kenarlarında aşağıya doğru sarkan saplar var
onlara tutunup kalkmayı öğrendi sıpa
çok iyi oldu bu oyun parkı gelişimi için şiddetle tavsiye ediyorum bebeconfort un

çok sevindim yanlış anladığıma gerçekten Allah korusun bebişini!!! bendene oyun park oyuncaklarını takınca dediğin gibi çok mutlu oluyorlar:)

muhasebe çok kolayda mantığını bilince.sormak istediğiniz bişiy olursa yardımcı olurum kıslar zira mesleğimiz :s

muhasebe çok kolayda mantığını bilince.sormak istediğiniz bişiy olursa yardımcı olurum kıslar zira mesleğimiz :s

ayy valla ne ii olurr benm anlamdım ve sınavda çıkan yevmiye kaydı
kasa hesabı xxx
mal hesabı xxx
indirilecek kdv hs xxxx

bu hangi yevmiye kaydına aittir diyo
bunu kafadan salladım ama genelde bu tip sorulardan çıkıyoo

anilya sormuşsun esen karsıyaka oturuyor ben cevaplayım ehehehhe onun adınaaa

evet nagihan yardım ederiz elimizden geldiği kadar....aslında çok kolaydır....yukarıdaki sorunun cevap şıklarını neler bilmiyorum ama hesaplardan nakit bir mal alımı olduğu besbelli

yok esen sıkıp vermiyorum...dilimliyoruz sonrada idile sömürtüyoruz:))...arada tabi parçalarda yutuyor ama idil parçalı yiyor uzun zamandır....öyle uğraşınca daha güzel yiyor suyunu sıkıp verdim içmedi çünkü bende nasıl seviyorsa öyle veriyorum...

sağol canim

esen sende izmirlisin nerde oturuyorsun
karşıyakada oturuyorum canim ....

var canım var gülfem tabiki de .uyanmasıyla doğrudan ayağa kalkıyo bi de gecenin yarısında öpücük atıyo.kalkıp kucağıma almazsam apartmanı şenlendiriyo.kocaman da sesi var.

canım ıhlamur vermeyi dene.ben gülfemin kahvaltısını ıhlamurla hazırlıyorum.

ağlamasa ellemicem de ağlıyo.:sinifsinif:

ıhlamuru da deniyeyim evet kahvaltıyı bende ıhlamurla hazirliyayım...

anilya sormuşsun esen karsıyaka oturuyor ben cevaplayım ehehehhe onun adınaaa
sağol:)

Tekrar mrb
doktordan geldiknsimdi iiiiye gidiyo dedi bizim ust disimiz yok daha onu sorduk merak yok 2bucuk yasina kadar tamsmlanacak dedi
ekim muhasebe defterde tam ters mantik isler bende y lisansda bi turlu anlamamistim AMA is basa dusunce ok
bence part time muhasebecinin yanina gudip gozlemlesen bile cozersin

Cicek cancani kutluyorum gece yarisi emik agzinda ogun oynuyoo
helal valla bu arada anliyorum ki siz bebisleri kendi yataklarinda yatiriyonuz
biz hala beraber yatiyozzz
napayim bas edemiyorum saatte bi kalkip emiyo demir
odadan cik memeyi ac koltuga otur tek gozunle emzir sonra yataga koy pispisleeeee ooooooo
yanimda olu ca kaldir kucaga al zaten meme disarda::)))
hooppp hemen yana atttttt

kolay gelsin nagihan.muhasebeden çok anlamam ama hesap kitap işlerine ben de yarıdmcı olabilirim elimden geldiğince

arkdaşlar bizim bu bebişler ne zaman akşam yatıp sabah kalkacaklar acaba.gerçi biz dün gece iydik şükğr.sadece 3 kere kalktı canım mkızım.biliyodu çünkü annesi dün gece çoook yorgundu.misafirimiz vardı çünkü.

istanbullular güneş var ama hava nasıl acaba.gülfemi alıp şöyle bi turlasam diyorum.lcw de indirim varmış.

gülercim akşam yatıp sabah kalkan bebişler var zaten ne zamandır cnm :)) acı gerçek bizimkiler onlardan değil :KK70: ben daha önce anlatmıştım ya ela ya kendi kendine uyumasını öğrettim diye o zamanlar gece 2 kez kalkardı sadece ve tamamen asla uyanmazdı şimdi berbat durumdayız biliyosunuz ya yakınıyorum sürekli sizinde başınızı şişirdim :KK43: çünkü hasta oldu dişi ağrıdı başladık yine kucağa artık kucak da kar etmiyo benide itiyo uyutmaya çalışırken bende baktım bööle olmucak aklımı kaçırıyorum başladım bugün yine eğitime allah banada ela ya da kolaylık versin artık bu sefer daha büyük bayyaa zorlucak eminim ama yapacak bişii yok annesi çok inattır :)))

şimdi ağlaya ağlaya uyudu ölüyodu uykusuzluktan koydum yatağa parmaklıklara çıkıyo ben alıp yatırıyorum o çıkıyo ben yatırıyorum 5 dk dan az ağladı uyudu hiç yüz vermeyince mecbur kesiyo ümidi çok da uykusu vardı bakalım ne kadar uyucak..daha önceki gibi gece uyanınca geri uyumasına faydası olur umarım zira bizim komşularda gece ara ara kalkabilir sesinden :))

sanırım kocakız olunca akşam yatıp sabah kalkacaklar....zira abimin oğlu 3 yaşını dolduracak hala akşam yatıp sabah kalkmıyor:))

X