var mı bizim gibi olan ,kimseden bööle bişii ne burda ne başka yerde duymadım da...
meriç'in öksürüyü geçmedi daha ya...
Kızlar can uyanınca geceleri ben pek kendimi göstermiorum ona dönencesini açıp ağzına emziği veriorum öyle yarım saat falan debelenio ağlamıyo ama oyun oynuyo sesini bize duyurmaya çalışıo sonra bi bakmışız uyumuş. Ellemeyin gece uyanınca aç değilse tabi ve ağlamıyosa oyununu oynasın uyusun
Offf muhasebe Çok zor yaaa allah kolaylık versİn ben bİ de İngİlİzce İŞletme okudum tek zorlandıĞım muhasebeydİ Çıldırıyodum
ben bebişin hasta olmuş gibi anladım eğer yanlışsa kusura bakma
muhasebe çok kolayda mantığını bilince.sormak istediğiniz bişiy olursa yardımcı olurum kıslar zira mesleğimiz :s
yok esen sıkıp vermiyorum...dilimliyoruz sonrada idile sömürtüyoruz:))...arada tabi parçalarda yutuyor ama idil parçalı yiyor uzun zamandır....öyle uğraşınca daha güzel yiyor suyunu sıkıp verdim içmedi çünkü bende nasıl seviyorsa öyle veriyorum...
karşıyakada oturuyorum canim ....esen sende izmirlisin nerde oturuyorsun
var canım var gülfem tabiki de .uyanmasıyla doğrudan ayağa kalkıyo bi de gecenin yarısında öpücük atıyo.kalkıp kucağıma almazsam apartmanı şenlendiriyo.kocaman da sesi var.
canım ıhlamur vermeyi dene.ben gülfemin kahvaltısını ıhlamurla hazırlıyorum.
ağlamasa ellemicem de ağlıyo.:sinifsinif:
sağol:)anilya sormuşsun esen karsıyaka oturuyor ben cevaplayım ehehehhe onun adınaaa
cnm bende bucadayım cvbı senden önce yazdı teşekkürler