2009 Nisan Anneleri

evet oğuz koltuktan bizim yataktan bilimum yükske yerden tabanını yere değdirebildiği sürece iniyor.

Edaaaaa evet akarcaya gittik bende sevdimm

Edaaaaa eskisehirde sen ben bide ilknur var bizde bulusalimmmmmm
hatta haftasonu bana gelin::))))))

:))) bide mart annesi var benim kuzenim.bana uyar hertürlü .tanışalım görüşelim

bu cumartesi için istanbul buluşması demişsiniz ben büyük ihtimalle bu haftasonu bursaya gideceğim. yine de son kararı bildiririm.

bende martim zaten sen face de varmisin yada kimsin::)))
ilknuruda ayarlayim sende kuzeni kap gellll face didem tenekecioglu
adresi ve zamani konusuruzzzz
ayyy heyecanlandim cok ozenmistimmm bursaya zatennn

ebru tsk ederim dualarinizla gececek INS

varım:)uzun bi isim benimkisi direk bulursun:)eda burcu yayla baytaroğlu.ispanyol asilzadeleri gibi.bebeğin iyileşincemi buluşsak ne dersin.rahatsızlık vermeyelim istersen.

selamlar olsun....
tekrar demirime geçmişler olsun....
bir esmer şoför geçti şimdi buralardan....irfan tam bir paşa kıvamında Allah bahtını güzel eylesin yüzü gibi.....
istanbul buluşmasına çok katılım olmazsa erteleriz sorun değil ama gitgide havalarda soğuyacak onuda dikkate almak lazım...muhtemelen sonra olursa ev buluşması olur diye düşünüyorum...

günaydın.....

demire çok geçmiş olsun en kısa zmanda iyi olur inş.

müge gözünaydın canım.hem eşinden dolayı hemde giden kilondan.darısı başıma tabi bu yemeyle nasıl vereceksem.

irfana masallah.çok güzel otoları.

denizcim keremde aynı.neredeyse 6. ayından beri uykuya dalamıyo.1 saniye önce uyuyan çocuk kalkıp hemen emekleme pozisyonunda bi ileri bi geri gitmeye baslıyodu.ayaga kalkmaya basladıgından beride direk ayaklanıyo.tabi uykusuda kacıyo.

melek aynı şeyi keremde uzun zamandır yapıyo.parmagı ile memenin ucuyla oynuyo dikkatle bakıyo gülüyo sıpa.

irfan çok şeker yaaaa nzar degmesin
ebru karşılaştık sonnda facedeki ismin ne bi kaç kişi ekledim ama tam bilmiyorum canm

bugn havanın durumuna göre çarşıya incem elegin hediyesini alcam hava yagmurlu gidiyo inemiyorum inş bugn yagmazda inerim
dün kaydımı yenilettim kitaplarımı ders çalışmaya başlamıştım zaten kitaplarıda görünce iice aşka geldim
kızlar bu muh nasıl hallederim bilenler yardm etsn lütfen muh. yanına girsem bi faydası olur mu kurs yok bizim burda bayan hoca tutsam nasıl olur bilmiyorum bilenler acil cvp bekliyorum

s_ ebru arkadaşımızn facedeki adını bilen var mı sadece adı yetrli bende eklimi diye bakcm

kızlar facede msj yanıtlamak istedgimzde bize msj geliryo ya altında yanıtla oluyoo oraya mı yazıyorzyoksa kişinn profiline mii

muhasebecinin yanında tam gün çalışacak mısın nagihan yani sadece gelip gitme ile öğrenemezsin....dersin tam adı ne?
esen ballı limon ver merice 2-3 gnde biter öksürük

slm kızlar.
bende gelen arkadaşlık isteklerini kabul ediyorum ama yeni isteklerde kim kimdir bilmiyorum.

Kızlar selaaaaaaaaaaaaammmm denizcim irfana maşallah

didemcim geçmiş olsun demircim iyi mi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…