2009 Nisan Anneleri

irfanın fotosunu eklicektim bayramdan beri her sabah unutuyorum makineyi getirmeyi.
zaten mutlaka bişey unutuyorum çok kızıyorum kendime.

denizcim bizde bir aydın buluşması yapalım bari.
yılbaşında gelcekmisiniz aydına.

sağol canim.

meriç'e maşallahhhhh

şirvan en sondakini al benceee

denizcim hoşgeldinn yine bir hafta başıı

bende gemel temizlik yapıyorummm

herseyleri yıkadım hava güzelll

sil süpür
görümcemde yemege cagırdıı yemek derdım yok saat 3 den sonrada ona gidicezzz

yarında egeyi doktora götürcemmmm

bi yarım saat uyuyabildim insan yatıyım diyo ama bu sefede uyku kaçıyo zeynebide kanepeye yatrdm aynı yerde yattık sıpa uyandı bana del del diyo elirinide açıp kapıyo
akşamada ablama gitcm çörek yapacakmşş ohhohh

olur cnm buluşalım ama bizim yılbaşı belli değil evde de geçirebiliriz bu arada sorucam sorucam unutuyorum denizcim kaç kilo verdin ne kadar zamanda ve kaç kilo oldun???

sagolun kızlar.sürekli peşindeyim ama yinede oluyo kazalar.

benim göğüslerde feci durumda ya.emzirme bitince eski haline döner diye umuyodum ama sizinkilerde bi degişiklik olmadıgına göre bendede olmayacaki

hani derler ya kalemi göğüs altına koy.düşmüyosa sarkmıstır diye.benkalemi koyup bi de halay çeksem hayatta düşmez kalem o kadar kötü yani kaydirigubbakcemile2

ne gün yaa daha yeni nefes almaya başladım ama yemek saati geldi.ya kıslar azra gece hiç uyumadı bnde işe geç kaldım zatende.kulak kapakcıkları kırmızı bide hep kulağına götürüo ellerini bugün dr a götürcek kaynana inş yavrumun bişiyi yoktur.bu arada rejime girdim.

:))))))))) koptum kalem olayına
ama canım tencere dibin kara gerisini sen getir artıkın...

sağol canim

zeyno5 aynen canım ya bende düzelicek diye bekliyordum ama düzelmiyor.
birde ege az emdi düşün....
artık böyle kalır bunlar!!!!!!!

herkese merhabalar alıntı yapıyordum olmadı ,
kalem ayy ne güldüm herkes aynı durumdan şikayetçi anlaşılan,
Deniz canım bende pazartesileri hiç sevmezdim çalışınca hatta sıkıntısı pazar akşamı başlardı şimdi evdeyimde rahatım şükür eylülde işe başlayacağım bakalım nasıl olacak ,
Kayra ne emekliyor nede yüzüstü yatıyor çok tembel ya hmen ağlıyor bastırmak istiyorum biraz basıyor sonra hemen çömeliyor ne yapacağım bu çocukla bilmiyorum

beni hatirlayanlar varmi bilemiyorum
uzun bi aradan sonra done bildim benim oglum bugun 9ayini doldurdu
gelisimi cok guzel gidiyor sukur
umarim herkesin bebesi iyidir

urla demek orada havalar guzel heeee vay be ben burada donuyorum haftada bi gun arabayla markete gidip geliyorum hepsi o ne gezmek ne bise
ole yasiyoruz asosyal

yok cnm olmadı olsaydı uyumazdı maşallah uyudu

denızcım yaklaŞık 2 aydır dıyet spor devam edıyorum.
ıyı bır yol katettım.
valla kaÇ kılo olduĞumu sÖlemıyeyeım:)
yanlızca hedef 55
hedefe daha var....

canım cenkte ourmayı becereiyodu bende yazıyodum ama 2 /3 günde ayakta durmaya bile başladı az az hergün değişyo bi anda hemde sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…