2009 Nisan Anneleri

canım doktora götür.nolur nolmaz.yazık çocuk uyuyamadığına göre acı çekiyo demek ki

3 de güzel ama biri 600 biri yarı fiyat olunca insan niye diye kuşku duyuyo.iyce araştırıp al bence.

geçmiş olsun.bizim dişlerimiz de çıksın artık ya.

ah denizcim ben artık 2 saatte bir kalksa razıyım.yarım saatte bir kalkıyo ve evet gülfem de toplamda 8 saati zor uyuyo.az önce uyudu 40 dk.sabaha kadar yarım saatte bir uyandı bazen ağladı oturduk.gündüz uyur belki dedim işte 40 dk.napcam bilmiyorum

sağol canımm.. insallahh.

dün akşam arkadasım geldi.16 haftalık hamile kızı olcak.aklıma o günlerim geldi.bazen özlüyorum hamileliği.hele hareketlerini hissetmeye basladıktan sonra çok daha güzeldi.çok çabuk geçiyo ya.bebişler yaklasık 3-4 ay sonra 1 yasında olacak.ne çabuk büyüdüler.

kerem bugün parmagını çekmeceye sıkıştırdı.agladı agladı sonra yine gitti çekmeceye açmaya.
aynen canım bazen bende çok özlüyorumm
kuzuna geçmişolsn çok üzüldüm yaaa parmak acısı çok kötüüü

günaydın kızlar...kardeşim bizde o yüzden yazamıyorum ama zaman zaman okuyorum.ödevi var bilgisayarda çalışıyoruz dergi tasarımı yapıyor bende corel photoshop ve fikir bazında yardımcı oluyorum.yarın da dergisi için eşimin obua sanatçısı kuzeniyle röportaj yapacak.çarşamba gidecek..keşke ist da okusa hiç canım sıkılmıyor o varken :KK43:
canım kardeşin yeri bi ayrı oluyorr yaaa
[QUOTE=Esennn;

canım maşşallh meriçe 8 aylık olmşş büyüdüler artık yaa

sözde yatıp uyuyacaktım ama aklıma bi tilki girdi uyuyamıyorum bugn okulun taksidi yatacak eşim her işi son güne bırakır içime dert oldu uyku muyku kalmadı
zeynepte canı sagolsn dün 3 de bi kalktı geri 6 yattı çok uykum var gözlerim altı morarmaktan geçti tuhaf bi renk aldı

kızlar gece yatmadan ecrine ıhlamur içiriyorum 2 gündr.gaz yüzünden uyanmıyor.100 cc ıhlamur içine 1 esmer küp şeker atıyorum çok sevdi.esmer şekerin zararı olur mu acaba?

valla aynen nagıhan aynı kurt bendede var inşallah unutmaz
afıyet olsun ecrıne zararı olmaz sankı canım ya

günaydın kızlar.....hep aynı dertler valla,gaz,tuz,uyku:)) ben artık konuşmuyorum kendi adıma çaresiz zamanın geçmesini beklicez....çok güzel bir hafta olsun inşallah kuzular hasta olmasın yeter bana

slm.kızlar egeyi uyutup geldim.
çok mızmız oldu:KK43:((
yemek yaparken mama sandalyesine koyuyorum 1-2 dk.sonra çığlık atıyor:KK43:(
kemerini takmayı da unutunca mama sandalyesinden yere!!!!alnımızdaki morluk yeni geçiyor.
iştahsızlık hala devam ediyor...
dün ist.a gezmeye gittik.egeye o anlatılan koca akvaryumu,balıkları göstericektik ama uyudu bizde girmedik ama dolaştık.çiçek evt.can'ın noel baba kıyafetinden gördük,çok güzel,kardan adam kıyafeti de vardı bayıldım.
çorluya dönerken feci yağmurla döndük.

iyi geceler....

ben ablamdan aldım oto koltugunu.hepsi güzel şirvan.ama bende tahmin etmiyorum 5-6 yasında bineceklerini.3. olan güzel fiyatıda uygun

dün akşam arkadasım geldi.16 haftalık hamile kızı olcak.aklıma o günlerim geldi.bazen özlüyorum hamileliği.hele hareketlerini hissetmeye basladıktan sonra çok daha güzeldi.çok çabuk geçiyo ya.bebişler yaklasık 3-4 ay sonra 1 yasında olacak.ne çabuk büyüdüler.

kerem bugün parmagını çekmeceye sıkıştırdı.agladı agladı sonra yine gitti çekmeceye açmaya.

canım bana ilk linkdeki baya konforlu geldi yani fiyatı uygun olsaydı onu seçerdim ama çok pahalı,3.linkdeki de güzel fiyatıda uygun ama şekil olarak pek araba koltuğuna benzetemedim,daha da arıştır bence.. çok detaya girdim:kedi:hangisini alırsan al oğluşun sağlıkla kullansınopuyorumnanaktan

valla şirvan bende bakıomm..kağan yeni 9 kilo olduu..hatta daha 8 buçuk ama bizde alıcaz..bende hiç sanmıyorumm 3 yaşından sonra ona oturacağını..o yüüzden maksimum 5 yaşa kadar almayı düşünüom..

bende o günleri özlüyorum bazen..ama deli gibide merak ediyodum oğlum nasıl bişey diee..tekrar hamile olmayı çok isterim şöyle 5 yıl sonra filann..allahım nasip ederse ikincileride yaparızzz..zemuszemus

keremciğe de geçmişş olsunn..

evet ilknur..gerçekten bebek hiç beslenememiş..ilk bebeği 3 buçuk civarıydı..bu zavalııcık çok minik..biz yanında değiliz maalesef..ama annem haftaya kadar gidecek..çok teşekkürler ii dileklerin için..opuyorumnanaktan

evet aklımda kalanlardan......

bursa buluşması için bişey diyemiyorum çok kıskandım sadece keşke banada yakın olsanız irfanında arkadaşları olsa.

çiçek girmiş cumartesi pazar.ne güzel..
bizde 5 numaraya geçtik.aptamil 3 e de.
sölenilen marka bezi duymadım hiç..

araba koltuğu kraft var bizde ama ablamın arkadaşı verdi.hiç kullanmamışlar.
yanlız kızlar benim arkadaşın kızı 5 yaşına kadar oturdu koltukta.alışırsa oturuyor.
ama gelin görünki bizimki direksiyon meraklısı.
arkada zor duruyor.

hasta olanlara çok geçmiş olsun.

haftasonu fırtına yağmur vardı.
film izleyelim dedik "avusturalya" ama irfan paşadan yarım yamalak izleyebildik.
foto çekimi iyiydi bakalım nasıl çıkacak.

ya öle çok porfesyonel değil ya fotoğrafçı bizim tanıdık küçük bir dükkanı var.babam illa oraya götürün dedi kıramadık bakalım neler çıkaracak.
ben masama koymak için bir takvim istedim bakalım yapabilecekmi.

günaydınnn...
didem çook geçmiş olsun cnm mutlaka dr götür bence çabuk geçsin cnm ya kıyamam acıyodur belki :KK43:
şirvancım bence 1. ve 2. çook pahalıı..ama sen bilirsin tabii..36 kiloda çok şimdiden bişii değil çocuk içinde kaybolur şu anda kullansa :))
uyukusuzum yine yine yin ee....10 da yattı 6 da kalktı gece de toplam 1 saat oturmuştur 8 aylık bebek 8 saatten az uyuyo gece ii mi :KK43:( gaz bitti şimdide durduk yere kalkmaya başladı 2 saatte bir hem de cin gibi kalkıyo...

şirvanncım biz chicco nun9-18 kilo olanından aldık
onu 5 yaşına kdr kullanıyo
zaten sonra boyları uzuyo ona oturamıyolar başka almak zorunda kalıyosun

demir bu sabah yine beni deli etti
ama dün akşam bizimle yoğurtlu fasulye
üstünede muhallebisini yedi
üstelik üstüne emdi ve maşallahhhhh
gece hiç uyanmadı
ben bunu dedim ya bu gece uyumaz sıpa neyse babası geliyo
o bakar artık hihihihi
ama sabah yine 9 kaşık kahvaltı yedi
ne güzel özene bözene yapmıştım
bide değerini analasaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım doktora götür.nolur nolmaz.yazık çocuk uyuyamadığına göre acı çekiyo demek ki

3 de güzel ama biri 600 biri yarı fiyat olunca insan niye diye kuşku duyuyo.iyce araştırıp al bence.

geçmiş olsun.bizim dişlerimiz de çıksın artık ya.

ah denizcim ben artık 2 saatte bir kalksa razıyım.yarım saatte bir kalkıyo ve evet gülfem de toplamda 8 saati zor uyuyo.az önce uyudu 40 dk.sabaha kadar yarım saatte bir uyandı bazen ağladı oturduk.gündüz uyur belki dedim işte 40 dk.napcam bilmiyorum

gunaydı kızlar
şirvan ben ce 3 makul çunku fazla oturcaklarını sanmıyorum
denızcım ela alıştı sanırım gece kalkmalarına ıyıce
sultancım gecmiş olsun canım
hasta bebeişlere geçmişler olsun
denız siz yarım yamalak seyretmişiniz gene biz hiç seyredemıyourz selenle
ayse gene mı dıyet kız yapma boşver misafitlerle saana ıyı sohbetler
müge demırın gazı olmasın canım yersefasulye yoğurt
tuğbacım kardeşinle olmanın tadını çıkar canım

yorumlarınız için teşekkürler.....
ben biraz daha bakınım en iyisi ..

günaydın nısan anneleriiiii...

şırvannnn duruyla baranın resımlerı gondersen dıyorum tez zamandaaa

canım kart okuyucum bozuk benim .. akşam ilyasın bilgisayarından takar yollarım...

bu arada hangi gün müsait olursunuz .. yemeğe gelmek için...

baran uyudu bende gidip yatsam mı acaba?

gözlerim kapanıyor..

bu arada meme ucun çok açıyor..
sıpa ısırıp ısırıp duruyor... sabah kanadı...

ah şirvancım ya..
canın yanıyodur şimdi.
biz o işleri bırakalı çok oldu..

kızlar bişey sorcam benim göğüsler küçüldü ama yerçekiminin etkisiyle saktılar artık eskisi gibi dik değiller sizinkiler nasıllar:kedi:

zeyno ve aysun geçmiş olsun beebklerinize ..
ewet sehercim ya alışkanlık oldu resmen ağlayarak uyanmıyo artık kaloriferler coştu bizim acaip yanıyo çocuk resmen terliyo gaz maz bitti şükür artık resmen alışkanlıktan mı kalkıyo dişten mi bilmiyorum ama bugün inat ettim gece az uyudum diye gündüz uyumak isticek bende az uyutucam bakalım ne olacak..hem tüm gün hareket hem az uyku bu gece de uyumazsa yarında az uyutucam gece bayılana kadar :)))

benimkiler doğum öncesiyle aynı zaten 75 takıyordum 2 ay emzirdim sadece bi değişiklik yok yani çok büyük olmadıkkları için olabili hehehe

aynen bizde yer çekimine yenik düştük....benim hamilelik önceside vardı saolsunlar şimdide sarkık versiyonunu kullanıyorum:hulya:

ah şirvancım ya..
canın yanıyodur şimdi.
biz o işleri bırakalı çok oldu..

kızlar bişey sorcam benim göğüsler küçüldü ama yerçekiminin etkisiyle saktılar artık eskisi gibi dik değiller sizinkiler nasıllar:kedi:
hiç sorma deniz bide benim göğüsler 80-85beden iyice sarktılar ya mandallasan yukarı doğuru mandallanır vallaha yaa vıcık vıcık oldular taş gibi göğüslerim gitti:)

işşlerimi bitirdimm..bi peynirli patatesli kek yapıcam..onuda gelmelerine yakın yaparımm..sıcak sıcak yerizz..çok yorulduummm..azcık uyumaya çalışcamm..

bu arada ben tekrar diyete başladımm..:KK43:((
kolay gelsin yaw sen ne zaman bıraktın diyeti

günaydinnn masallahhh nekadar çok yazmissiniz...

kizim nezle olmuşşş.
cuma doktora götürdüm 9200gr olmuş 70 cm...
hafta sonu ilk dişlerimizi çıkardıkk.
önden 2 tane birden... çok mızmızlandı yavrum kıyamam..
maşallah meriç e,

geçmiş olsun yaramaz keremitoya:)

benımkıler aynı ek değişiklik olmadı ama zate selende fazla emmedi :KK43:(

X