2009 Nisan Anneleri

ilk günaydın benden olsunn..çok uykum var..ama yatarsam 11 e kadar uyurum..komşuları çağırdımm..gün yapalım demiştik onu ayarlıycaz..

kızlar iyi akşamlar ...........

bugün çok kötü birgün acaaaaaippp moralim bozuk eşimle tartıştık şu an hiiiiç gözümde yok........

buynum ağrıyor taş gibi olmuş boynum...

neyse canım sonu tatlıya bağlanmış.kavganın en güzel yanıda bu sanırım..insan özlüyo ya yanında olsa bile..:asigim:

ayrıca geçmiş olsun..benimde boynum ağrıyordu..ortopediye gittim boyun düzleşesi varmış..emzirirken oldu bende..75 numara olan gögüslerim şimdi 90 olunca zavallı boynum taşıyamadıı..emzirme dönemi bitince ilaç tedavisine başlayacakmış dr..

geçmiş olsun didem..ya baticon filan sürme..dr görmesi başkaa..canım ya emeklerken o ayağnı bile kullanmıyomuş çok canı yanıo demekki..

saol esraa..almışlar mamayı eme vermiyorum dioo...azcık süt gelmiş.inşallah devamıda gelir..

onlarında dava filan açıcagını sanmıyorumm..zaten çok dağıldılarr..kafaları karışık..o işe hiç bulaşmazlar..ama bi hak divanı varr..o zaman herkes hesabını verecek..:mymeka:

valla şirvan bende bakıomm..kağan yeni 9 kilo olduu..hatta daha 8 buçuk ama bizde alıcaz..bende hiç sanmıyorumm 3 yaşından sonra ona oturacağını..o yüüzden maksimum 5 yaşa kadar almayı düşünüom..

bende o günleri özlüyorum bazen..ama deli gibide merak ediyodum oğlum nasıl bişey diee..tekrar hamile olmayı çok isterim şöyle 5 yıl sonra filann..allahım nasip ederse ikincileride yaparızzz..zemuszemus

keremciğe de geçmişş olsunn..

evet ilknur..gerçekten bebek hiç beslenememiş..ilk bebeği 3 buçuk civarıydı..bu zavalııcık çok minik..biz yanında değiliz maalesef..ama annem haftaya kadar gidecek..çok teşekkürler ii dileklerin için..opuyorumnanaktan

ay bu saatteee 2 misafir hayrett bişeyyy..anneeee korktumm ben çıkıyommm...tek başımayım burdaaa..eheheehehe...

heyy misafirler kimsinizzzzzzzzzzzzzz?????

günaydinnn masallahhh nekadar çok yazmissiniz...

kizim nezle olmuşşş.
cuma doktora götürdüm 9200gr olmuş 70 cm...
hafta sonu ilk dişlerimizi çıkardıkk.
önden 2 tane birden... çok mızmızlandı yavrum kıyamam..

günaydın bebişkolar:))
nasılsınız bakalım.
ben gene pazartesi sendromundayım başım ağrıyor.
çalışmak istemiyorum.
bi geçmişimi okusam yoksa işemi başlasam????????

işşlerimi bitirdimm..bi peynirli patatesli kek yapıcam..onuda gelmelerine yakın yaparımm..sıcak sıcak yerizz..çok yorulduummm..azcık uyumaya çalışcamm..

bu arada ben tekrar diyete başladımm..((

canım ben sana bursalılar buluşuyor diye yazmıştım kkdan. sen çıkmışsın o arada demekki. ama çekiliş için aklıma gelmedi haber vermek kusura bakma

evet aklımda kalanlardan......

bursa buluşması için bişey diyemiyorum çok kıskandım sadece keşke banada yakın olsanız irfanında arkadaşları olsa.

çiçek girmiş cumartesi pazar.ne güzel..
bizde 5 numaraya geçtik.aptamil 3 e de.
sölenilen marka bezi duymadım hiç..

araba koltuğu kraft var bizde ama ablamın arkadaşı verdi.hiç kullanmamışlar.
yanlız kızlar benim arkadaşın kızı 5 yaşına kadar oturdu koltukta.alışırsa oturuyor.
ama gelin görünki bizimki direksiyon meraklısı.
arkada zor duruyor.

hasta olanlara çok geçmiş olsun.

haftasonu fırtına yağmur vardı.
film izleyelim dedik "avusturalya" ama irfan paşadan yarım yamalak izleyebildik.
foto çekimi iyiydi bakalım nasıl çıkacak.

ya öle çok porfesyonel değil ya fotoğrafçı bizim tanıdık küçük bir dükkanı var.babam illa oraya götürün dedi kıramadık bakalım neler çıkaracak.
ben masama koymak için bir takvim istedim bakalım yapabilecekmi.

günaydın kızlar...kardeşim bizde o yüzden yazamıyorum ama zaman zaman okuyorum.ödevi var bilgisayarda çalışıyoruz dergi tasarımı yapıyor bende corel photoshop ve fikir bazında yardımcı oluyorum.yarın da dergisi için eşimin obua sanatçısı kuzeniyle röportaj yapacak.çarşamba gidecek..keşke ist da okusa hiç canım sıkılmıyor o varken

günaydınnn...
didem çook geçmiş olsun cnm mutlaka dr götür bence çabuk geçsin cnm ya kıyamam acıyodur belki
şirvancım bence 1. ve 2. çook pahalıı..ama sen bilirsin tabii..36 kiloda çok şimdiden bişii değil çocuk içinde kaybolur şu anda kullansa :))
uyukusuzum yine yine yin ee....10 da yattı 6 da kalktı gece de toplam 1 saat oturmuştur 8 aylık bebek 8 saatten az uyuyo gece ii mi ( gaz bitti şimdide durduk yere kalkmaya başladı 2 saatte bir hem de cin gibi kalkıyo...

günaydın kızlar. ben de bu sabah selen uyurken kalktım.ev işi var. ders çalışmam lazım ama önce size selam vereyim dedim.çünkü sonra hiç yazamıyorum selenden.geçmişe bakmak istiyorum ama çok uzun.belki bakarım
önce geçmiş olsun. sonra boyu kilosu ve dişleri için kocaman bir maşallah meriç hanıma.
işşlerimi bitirdimm..bi peynirli patatesli kek yapıcam..onuda gelmelerine yakın yaparımm..sıcak sıcak yerizz..çok yorulduummm..azcık uyumaya çalışcamm..

bu arada ben tekrar diyete başladımm..((
maşallah maşallah. sabah sabah bu ne hamaratlık.sen tekrar başladın ayşecim ama ben daha hiç başlayamadım. ama kendi kendine mi gidiyo ne bu kilolar. bu ara 69 70 leri görüyorum tartıda. bi 65 olsam.

irfanı foto mu çektirdiniz canım.ne güzel. bakalım nasıl çıkıcak

kardeşinle olmanın tadını çıkar o zaman canım:)

şirvanncım biz chicco nun9-18 kilo olanından aldık
onu 5 yaşına kdr kullanıyo
zaten sonra boyları uzuyo ona oturamıyolar başka almak zorunda kalıyosun

demir bu sabah yine beni deli etti
ama dün akşam bizimle yoğurtlu fasulye
üstünede muhallebisini yedi
üstelik üstüne emdi ve maşallahhhhh
gece hiç uyanmadı
ben bunu dedim ya bu gece uyumaz sıpa neyse babası geliyo
o bakar artık hihihihi
ama sabah yine 9 kaşık kahvaltı yedi
ne güzel özene bözene yapmıştım
bide değerini analasaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın nısan anneleriiiii...

şırvannnn duruyla baranın resımlerı gondersen dıyorum tez zamandaaa

canım doktora götür.nolur nolmaz.yazık çocuk uyuyamadığına göre acı çekiyo demek ki

3 de güzel ama biri 600 biri yarı fiyat olunca insan niye diye kuşku duyuyo.iyce araştırıp al bence.

geçmiş olsun.bizim dişlerimiz de çıksın artık ya.

ah denizcim ben artık 2 saatte bir kalksa razıyım.yarım saatte bir kalkıyo ve evet gülfem de toplamda 8 saati zor uyuyo.az önce uyudu 40 dk.sabaha kadar yarım saatte bir uyandı bazen ağladı oturduk.gündüz uyur belki dedim işte 40 dk.napcam bilmiyorum

gunaydı kızlar
şirvan ben ce 3 makul çunku fazla oturcaklarını sanmıyorum
denızcım ela alıştı sanırım gece kalkmalarına ıyıce
sultancım gecmiş olsun canım
hasta bebeişlere geçmişler olsun
denız siz yarım yamalak seyretmişiniz gene biz hiç seyredemıyourz selenle
ayse gene mı dıyet kız yapma boşver misafitlerle saana ıyı sohbetler
müge demırın gazı olmasın canım yersefasulye yoğurt
tuğbacım kardeşinle olmanın tadını çıkar canım

ben geldimmmm
ne olmuş böyle buraya
yeni girebiliyorum
eymen ateşlendi yavrum hemde 39 derece
hastaneyi aradım tanımadıgım dr nöbetçi götürmek istemiyorum
sabah ola hayrola

geçmiş olsun canim.

teşekkürler ... bende 62 olsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…