2009 Nisan Anneleri

sağol canımm.. insallahh.

aynen canım bazen bende çok özlüyorumm
kuzuna geçmişolsn çok üzüldüm yaaa parmak acısı çok kötüüü

canım kardeşin yeri bi ayrı oluyorr yaaa
[QUOTE=Esennn;

canım maşşallh meriçe 8 aylık olmşş büyüdüler artık yaa

sözde yatıp uyuyacaktım ama aklıma bi tilki girdi uyuyamıyorum bugn okulun taksidi yatacak eşim her işi son güne bırakır içime dert oldu uyku muyku kalmadı
zeynepte canı sagolsn dün 3 de bi kalktı geri 6 yattı çok uykum var gözlerim altı morarmaktan geçti tuhaf bi renk aldı

kızlar gece yatmadan ecrine ıhlamur içiriyorum 2 gündr.gaz yüzünden uyanmıyor.100 cc ıhlamur içine 1 esmer küp şeker atıyorum çok sevdi.esmer şekerin zararı olur mu acaba?

valla aynen nagıhan aynı kurt bendede var inşallah unutmaz
afıyet olsun ecrıne zararı olmaz sankı canım ya

günaydın kızlar.....hep aynı dertler valla,gaz,tuz,uyku:)) ben artık konuşmuyorum kendi adıma çaresiz zamanın geçmesini beklicez....çok güzel bir hafta olsun inşallah kuzular hasta olmasın yeter bana

slm.kızlar egeyi uyutup geldim.
çok mızmız oldu((
yemek yaparken mama sandalyesine koyuyorum 1-2 dk.sonra çığlık atıyor(
kemerini takmayı da unutunca mama sandalyesinden yere!!!!alnımızdaki morluk yeni geçiyor.
iştahsızlık hala devam ediyor...
dün ist.a gezmeye gittik.egeye o anlatılan koca akvaryumu,balıkları göstericektik ama uyudu bizde girmedik ama dolaştık.çiçek evt.can'ın noel baba kıyafetinden gördük,çok güzel,kardan adam kıyafeti de vardı bayıldım.
çorluya dönerken feci yağmurla döndük.

iyi geceler....

ben ablamdan aldım oto koltugunu.hepsi güzel şirvan.ama bende tahmin etmiyorum 5-6 yasında bineceklerini.3. olan güzel fiyatıda uygun

yorumlarınız için teşekkürler.....
ben biraz daha bakınım en iyisi ..

günaydın nısan anneleriiiii...

şırvannnn duruyla baranın resımlerı gondersen dıyorum tez zamandaaa

canım kart okuyucum bozuk benim .. akşam ilyasın bilgisayarından takar yollarım...

bu arada hangi gün müsait olursunuz .. yemeğe gelmek için...

baran uyudu bende gidip yatsam mı acaba?

gözlerim kapanıyor..

bu arada meme ucun çok açıyor..
sıpa ısırıp ısırıp duruyor... sabah kanadı...

ah şirvancım ya..
canın yanıyodur şimdi.
biz o işleri bırakalı çok oldu..

kızlar bişey sorcam benim göğüsler küçüldü ama yerçekiminin etkisiyle saktılar artık eskisi gibi dik değiller sizinkiler nasıllar:kedi:

zeyno ve aysun geçmiş olsun beebklerinize ..
ewet sehercim ya alışkanlık oldu resmen ağlayarak uyanmıyo artık kaloriferler coştu bizim acaip yanıyo çocuk resmen terliyo gaz maz bitti şükür artık resmen alışkanlıktan mı kalkıyo dişten mi bilmiyorum ama bugün inat ettim gece az uyudum diye gündüz uyumak isticek bende az uyutucam bakalım ne olacak..hem tüm gün hareket hem az uyku bu gece de uyumazsa yarında az uyutucam gece bayılana kadar :)))

benimkiler doğum öncesiyle aynı zaten 75 takıyordum 2 ay emzirdim sadece bi değişiklik yok yani çok büyük olmadıkkları için olabili hehehe

aynen bizde yer çekimine yenik düştük....benim hamilelik önceside vardı saolsunlar şimdide sarkık versiyonunu kullanıyorum:hulya:

hiç sorma deniz bide benim göğüsler 80-85beden iyice sarktılar ya mandallasan yukarı doğuru mandallanır vallaha yaa vıcık vıcık oldular taş gibi göğüslerim gitti:)

işşlerimi bitirdimm..bi peynirli patatesli kek yapıcam..onuda gelmelerine yakın yaparımm..sıcak sıcak yerizz..çok yorulduummm..azcık uyumaya çalışcamm..

bu arada ben tekrar diyete başladımm..((
kolay gelsin yaw sen ne zaman bıraktın diyeti

maşallah meriç e,

geçmiş olsun yaramaz keremitoya:)

benımkıler aynı ek değişiklik olmadı ama zate selende fazla emmedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…