evet canım güneş var havada cok soguk degıllllbeni hatirlayanlar varmi bilemiyorum
uzun bi aradan sonra done bildim benim oglum bugun 9ayini doldurdu
gelisimi cok guzel gidiyor sukur
umarim herkesin bebesi iyidir
urla demek orada havalar guzel heeee vay be ben burada donuyorum haftada bi gun arabayla markete gidip geliyorum hepsi o ne gezmek ne bise
ole yasiyoruz asosyal
telefonuna kurr hatoıırlatmalaraa eheheheeirfanın fotosunu eklicektim bayramdan beri her sabah unutuyorum makineyi getirmeyi.
zaten mutlaka bişey unutuyorum çok kızıyorum kendime.
yaklaŞık 10 kg verdİm.
evet canım güneş var havada cok soguk degıllll
hatırlamam mı?
oglun adına sevindimm
telefonuna kurr hatoıırlatmalaraa ehehehee
yaklaŞık 10 kg verdİm.
2 ayda 10 kilo süperrr allah bozmasın :)))
bende yediklerime dikkat etmek istiyorum ama spor yapmam imkansız bu çocuklaa,bi de spor yaparsam ölürüm artık ela da ortada kalır
inanmıyorumm süper yaa... ben de emzirme süreci bitene kadar veremezsem..
spor salonuna ya da onun gibi biryere gitmek istiyorum..
ama tebrik ederim süper vermissin..
spor ile olduğu için de vücudun sıkıdır süper.. nazar değmesin..
sper tebrikler
aynen arkadasim kendimi yataga nasil atacagimi sasiriyorum bazen tabi gecede enaz 5kere uyaninca attigimdanda anlamiyorum bide benim 2tane arkadasim digeride 3.5 yasinda bazen yangin var diye bagirasim geliyo
arkadasim emzirirken nasil dikkat etcenki valla ben azicik kesecem desem aninda sutumde azaliyo mecburen yiyorum ama ben genetik olarak sanslilardanim sadece 4kilo fazlam var dogumdan beri
sözde yatıp uyuyacaktım ama aklıma bi tilki girdi uyuyamıyorum bugn okulun taksidi yatacak eşim her işi son güne bırakır içime dert oldu uyku muyku kalmadı
zeynepte canı sagolsn dün 3 de bi kalktı geri 6 yattı çok uykum var gözlerim altı morarmaktan geçti tuhaf bi renk aldı
ah şirvancım ya..
canın yanıyodur şimdi.
biz o işleri bırakalı çok oldu..
kızlar bişey sorcam benim göğüsler küçüldü ama yerçekiminin etkisiyle saktılar artık eskisi gibi dik değiller sizinkiler nasıllar:kedi:
hiç sorma deniz bide benim göğüsler 80-85beden iyice sarktılar ya mandallasan yukarı doğuru mandallanır vallaha yaa vıcık vıcık oldular taş gibi göğüslerim gitti:)
kolay gelsin yaw sen ne zaman bıraktın diyeti
maşallah meriç e,
geçmiş olsun yaramaz keremitoya:)
ne gün yaa daha yeni nefes almaya başladım ama yemek saati geldi.ya kıslar azra gece hiç uyumadı bnde işe geç kaldım zatende.kulak kapakcıkları kırmızı bide hep kulağına götürüo ellerini bugün dr a götürcek kaynana inş yavrumun bişiyi yoktur.bu arada rejime girdim.
yaklaŞık 10 kg verdİm.
tahnkssssopuyorumnanaktanne güzel :)