2009 Nisan Anneleri

evet canım güneş var havada cok soguk degıllll

hatırlamam mı?

oglun adına sevindimm
irfanın fotosunu eklicektim bayramdan beri her sabah unutuyorum makineyi getirmeyi.
zaten mutlaka bişey unutuyorum çok kızıyorum kendime.
telefonuna kurr hatoıırlatmalaraa ehehehee

kızlar ben yeni açılan konuları göremiyorum sizler görebiliyormusunuz 2009 nisan anneleri topiğinde de en son ayşe nin 2 gün önceki mesajı son diyor en son sayfayı açıp güncellediğimde ondan sonraki 2 günü görebiliyorum neden acaba

nagihanla bir türlü rastlaşamadık. o burdayken ben yokum ben burdayken o yok. (

2 ayda 10 kilo süperrr allah bozmasın :)))
bende yediklerime dikkat etmek istiyorum ama spor yapmam imkansız bu çocuklaa,bi de spor yaparsam ölürüm artık ela da ortada kalır

yaklaŞık 10 kg verdİm.

inanmıyorumm süper yaa... ben de emzirme süreci bitene kadar veremezsem..
spor salonuna ya da onun gibi biryere gitmek istiyorum..

ama tebrik ederim süper vermissin..
spor ile olduğu için de vücudun sıkıdır süper.. nazar değmesin..

evet canım güneş var havada cok soguk degıllll

hatırlamam mı?

oglun adına sevindimm

telefonuna kurr hatoıırlatmalaraa ehehehee

valla iyi simdilik oglum ama 9ayi bitmesine ragmen ek gidaya alismamakta kararli hala meme ile besleniyo
seninki nasil

yaklaŞık 10 kg verdİm.

sper tebrikler

2 ayda 10 kilo süperrr allah bozmasın :)))
bende yediklerime dikkat etmek istiyorum ama spor yapmam imkansız bu çocuklaa,bi de spor yaparsam ölürüm artık ela da ortada kalır

aynen arkadasim kendimi yataga nasil atacagimi sasiriyorum bazen tabi gecede enaz 5kere uyaninca attigimdanda anlamiyorum bide benim 2tane arkadasim digeride 3.5 yasinda bazen yangin var diye bagirasim geliyo

arkadasim emzirirken nasil dikkat etcenki valla ben azicik kesecem desem aninda sutumde azaliyo mecburen yiyorum ama ben genetik olarak sanslilardanim sadece 4kilo fazlam var dogumdan beri

sporla bırlıkte verın kızlar bencede vucÜt Çabuk toparlanıyor.
sadece dıyetle olmuyor.
sporda olursa ınsan kendını daha aktıf hıssedıyor.

emzirdiğim için diyet yapmiyorum zaten canim.
kendi kndine giderse artık...
benim de 5 kilo fazlam var....
ama istemiyorum..
14 kilo aldim hamileliğimde 5 kilo kaldi canim..

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmm...

komşularımm gittiiii..bende hemen burayaa..kağanı da götürdülerr..birinin 2 yaşında oğlu varr onla oynuyoo kuzucukk..

gün yapiciiizz..2 sırayı benn aldımmm..

nagihancım ayın 25 ine kadarda mazeretli kayır varrr..olmazsa ozaman yatırsınızzzzzzz..

sorma denizzz..aynıııı..sarktııı..vıcık vıcıkkkk...ne yapıcam bilmiomm???

diyeti kurban bayramında bıraktımmm maalersefff..al ver al verrr..metobolizma harap olduu yaaa..bbidaha bırakmıycam..lmaz:

heheheh sende mi başladın sevdaaa..hadi hayırlısııı..yaza kadarr çıtırr annelerr olalımmm..kaydirigubbakcemile2

yaklaŞık 10 kg verdİm.

maşallah denizzzzz süpersinnnn..ee daha ne kadar vermen lazımm..yaz lütfennn..hedefe kaç kiloo kaldııı??????????

tahnkssssopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar bugün bütün gün dışardaydım banka işleriyle uğraştım bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim yaşasın nakit alışveriş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…