sagolun kızlar.sürekli peşindeyim ama yinede oluyo kazalar.
benim göğüslerde feci durumda ya.emzirme bitince eski haline döner diye umuyodum ama sizinkilerde bi degişiklik olmadıgına göre bendede olmayacaki
hani derler ya kalemi göğüs altına koy.düşmüyosa sarkmıstır diye.benkalemi koyup bi de halay çeksem hayatta düşmez kalem o kadar kötü yani kaydirigubbakcemile2[/Q
zeyno allah iyiliğini versin kız çok komiksin........
benide pompa emdi ama çok şükür okadar sarkma yok biraz dik dursam kalem durcak........
esracım canım heiyenizi yollaım ama ben 84 cm bulamasım 86 cm alım umarım yusufum beğenirrr:)))
teşekkür ederim yelizcim olsun daha iyi 86 olması elbette beğeniriz hediyeni sağol canım...
ya bende alp demirin hediyesini aldım cumartesi günü ama sev rey girmiyor gülşen telefon numarasını veriyim demiş özele mesaj yolla gülşencim
neden iptal ettirdin kartlarını bişey mi oldu.
selen uyuyoken bi bakayım dedim. eşim gelcek kayınvalideme gidicez biz de.
perşembe iş bankasına mülakata çağırdılar. gerildim birden.ne zormuş çocuklu olunca bu işler. şimdiden nasıl hazırlaanıcam. seleni sabahın köründe nereye bırakıcam diye düşünmeye başladım
heheh ben denedim onu bir düzine koysan yine düşmez kalemler:))sagolun kızlar.sürekli peşindeyim ama yinede oluyo kazalar.
benim göğüslerde feci durumda ya.emzirme bitince eski haline döner diye umuyodum ama sizinkilerde bi degişiklik olmadıgına göre bendede olmayacaki
hani derler ya kalemi göğüs altına koy.düşmüyosa sarkmıstır diye.benkalemi koyup bi de halay çeksem hayatta düşmez kalem o kadar kötü yani kaydirigubbakcemile2
maşallah süpersinyaklaŞık 10 kg verdİm.
Ii geceler. Kizlar cok sagolun iyiki varsiniz
bugun doktora gittik bi tavsiyeyle Adam yasli AMA ilgiliydi
kan ve idrar tahlili yapti o agladi ben agladim Allah beterinden saklasin
lokositleri cokmus
igne ve agri kesici Verdi
ayaktaki sislikler vucuddaki mikrobun orakarda birikmesinden olurmus
yarin Sabah tekrar gorecek bizi
cok sagolun iiyiki varsiniz sizi seviyorum
gece demir uyursa gelirim yine INS
Ii geceler. Kizlar cok sagolun iyiki varsiniz
bugun doktora gittik bi tavsiyeyle Adam yasli AMA ilgiliydi
kan ve idrar tahlili yapti o agladi ben agladim Allah beterinden saklasin
lokositleri cokmus
igne ve agri kesici Verdi
ayaktaki sislikler vucuddaki mikrobun orakarda birikmesinden olurmus
yarin Sabah tekrar gorecek bizi
cok sagolun iiyiki varsiniz sizi seviyorum
gece demir uyursa gelirim yine INS
aynen yaa zırt pırt ara veriyolar diziyebugün ezel yok arog var bende onu hiç beğenmemeiştim......
bende bendeeya bugün işim yok burdada kimse yok bari gidiyim biiçim