2009 Nisan Anneleri

esracım canım heiyenizi yollaım ama ben 84 cm bulamasım 86 cm alım umarım yusufum beğenirrr:)))

sinir oldum yineeeeeeeeeeee
yemiyo yaaaa bıraktım yemezsen yeme dedim
bende yemiyorum
birazdan kociş gelicek oh ohhh

yusuf 2-3 gündür saçlarını çekiyor kulağının arkasındaki yerleri dişten mi acaba beş parmağı ağızada ne zaman çıkacak bu dişleer acep birde diş çıkarırken iştahsızlık oluyormuş yandım ben zaten çok iştahsız yemeği reklamlar varken yedirmeye çalışıyorum ağzını sımsıkı kapatıyor velet......

naber şeker?
çıkmadı mı daha yusufun dişleri ya? ne kadar beyaz ve kabarıktı görüştüğümüzde.

neden iptal ettirdin kartlarını bişey mi oldu.
selen uyuyoken bi bakayım dedim. eşim gelcek kayınvalideme gidicez biz de.
perşembe iş bankasına mülakata çağırdılar. gerildim birden.ne zormuş çocuklu olunca bu işler. şimdiden nasıl hazırlaanıcam. seleni sabahın köründe nereye bırakıcam diye düşünmeye başladım

kızlar bu arada ist. buluşması noldu. buluşma demişken bursa buluşmasına ben de çok özendim iyi yaptın sultan kızları toplamakla. sabah alıntı yapmıştım ama selenden yazamadım kşi bişey.
bu ara havalar soğuk diye bişey demedim ben ama. hava iyi olursa bu ctesi buluşsak mı ne dersiniz?

aliyecim yok ya yusufun dişleri hala yok bembeyaz duruyor öyle eşim bizde dişler geç çıkar diyo kaynanam da öyle dedi bekliyoz.........

k.kartlarım çoktu sıkıldım yok kart parası yok ekstre ödemesi iyi oldu böyle çocuk olunca ödeme işleri zor oluyor geç ödeyincede faiz bindiriyorlar........

evet ya cumartesi buluşsak ne iyi olur.......

bamka işi ne iş görüşmesi mi hayırlı olur inşallah gerçekten insan düşünüyor bende iş hayatıma geeri dönmek istiyorum ama bugün dışardaydım 3-4 saat çoook özledim yusufumu......

Canım bankacılık kadar zor stresli bir meslek varmı acaba, eşim, kız kardeşim bankacı çokkk zor işsizlikten iyidir denilebilir ama sen daha başlamamışken aşka bir alternatif varsa düşün derim gerçekten zor sıkıntılı bir meslek hangi görev için başvurdun , gişe mi???

Ii geceler. Kizlar cok sagolun iyiki varsiniz
bugun doktora gittik bi tavsiyeyle Adam yasli AMA ilgiliydi
kan ve idrar tahlili yapti o agladi ben agladim Allah beterinden saklasin
lokositleri cokmus
igne ve agri kesici Verdi
ayaktaki sislikler vucuddaki mikrobun orakarda birikmesinden olurmus
yarin Sabah tekrar gorecek bizi
cok sagolun iiyiki varsiniz sizi seviyorum
gece demir uyursa gelirim yine INS

heheh ben denedim onu bir düzine koysan yine düşmez kalemler:))

yaklaŞık 10 kg verdİm.
maşallah süpersin
bende 58 kiloya düştüm

çok geçmiş olsun didemcim

sultann
2009 nisan annelerine geldiğimde 2 gün önceki mesajı son mesaj olarak gösteriyor sayfaları tek tek açıp yenile dedikçe açılıyor sizde de böyle bir sorun varmı ???

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir demircik........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…