- 11 Eylül 2009
- 241
- 0
pat diye daldım uzun zamandan zsonra okuyorum ama yazamıyorum ama takipteyim sizi heheh geçen sabah ben uyurken görümcem ömeri yıkamakta kullandığım kovayı su doldurmuş içinede şampuanı koyup ömeride sokmuş resmen çocuğu suya basmış ben sese uyandım bi baktımki hehehhe ömer kuzu gibi bakıyo boynuna kadar suda biraz öle durdu sora hemen yıkadık çıktı ama hamur gibi oldu çocuk kıpırdıyamıyodu sorada mis gibi uyudu
kocişle msnde birbirimize aşkımızı tazeliyoruz...
olaya bak adam karşımda oturuyor..
ama biz msnde birbirimize laf atıyoruz..
Kizlar malum ben calisiyorum
AMA artik annem cmt gunleri kendine ayirmak istiyor o yuzden ya bi bakici bulucam sadece cmt ucin ki guvenemem kimseye gibi geliyor yada ben bakicam ise gitmeyip
o yuzden size sorayim istiyorum
bebislerle nasil gununuz geciyor sabahtan aksama kadar neler yapiyorsunuz bir gun
paylasabilirmisiniz
tecrubesiz anneye yardimmmm:(((((((
tazelensinde nerden olursa olsun bebişler ne aşk bıraktı ne meşk arada lazım hayatım bende yıkama konusunda tembelim biraz heralde ama napiim üç tane var bende hangi birini yıkıyım birde banyodan sora kesin burnu tıkanıyo diede korkuyorum ama yaz olsa hergün yıkarım
hehehhehh yine bekleriz canm aşkınızı tazelersnzzzzSanal asiklar siziiii
evet sekerim rembellik etmee su cocugu suyaa sokkk
somester subatta sanirim yada ocak sonu
Ekim29ne zamandur soyluycem firsat olmadi
biz evlenmeden once benim kocis k kaledeydi 2yil
ben ankarada okyrken tum haftsonum k kalede gecerdi
hep kacardim yanina ne gunlerdi ne cesaretmus beeeeee
tazelensinde nerden olursa olsun bebişler ne aşk bıraktı ne meşk arada lazım hayatım bende yıkama konusunda tembelim biraz heralde ama napiim üç tane var bende hangi birini yıkıyım birde banyodan sora kesin burnu tıkanıyo diede korkuyorum ama yaz olsa hergün yıkarım
hehehhhh sizi gidiler sizzii çok hoş :asigim: oluyo arada bizde yaprzzzz
ne tuaf insanlar var.. işi gücü yok herhalde..iyilik şirvancım saol ..
eşim yurtdışında demiştimya annemle bizde yatıyoz bugün anneannemde geldi..kadınlar matinası yaptık ..:))umut bi yorulmuşki bugün boğuşmaktan anneannesiyle ..deliksiz uyuyo maşallah..
yaa dün nooldu;;
gece saat 22.40..kapı tık tık tokmaklanıyoo umut uyanmasın diye heralde....bi korktum..o saatte kim gelicek bize..
dangalak yeni taşınan komşunun biri görevliyi göndermiş bize arabayı tam çizgilere denk getirmemişim 2 arabalık yer işgal ediyomuş araba..bi anda düşünemedim anahtarı istedi ramazan abi bende verdim
sonra balkona çıktım hangi komşu bakıyım diye ..manyak herif yaa arabasını park etmiş..yer bulmuşş ona rağmen yaptığı şeye bakın yaa terbiyesiz..tutamadım kendimi ordan laf attım yaptığınız terbiyesizlik dedim ..bundan sonra sizin arabanızın takipcisiyim çizginin üstüne bassa bile gece zilinize basıcam diye..anlatırken bile sinirlerim bozuluyo dingill..eşime anlatmıyım gelince takar şimdi kafaya..
sen çoçuklarla beraber bayoya gir hepsini birlikte yıka.. babam eskiden bizi öyle yıkardı.. kardeşimle beni aynı anda... vayyy be ne günlerdi....
aslında bende banyo yapmaya üşenem bir tipim .. ama banyoya giridmmide çıkammmm ...
çok üşengecçim anlayacağız..
baranıda kucağımda yıkadığımdan üşeniyorum....
dövün bendie aklım başıma gelsin....
klava: klava: klava: klava:
bende çalışmak istemiyorum......ama çalışmamda gerekiyor çünkü malimüşavir olabilmem için bu işin içinde kalmalıyım....bilmiyorum yani karışığım ama idil okula başlamadan mutlaka ayrılıcam....
hos geldin canimben Didem demir 23mart dogumlu acelecilerdennnnmemnun oldum:)
allah bağışlasın
iyilik şirvancım saol ..
eşim yurtdışında demiştimya annemle bizde yatıyoz bugün anneannemde geldi..kadınlar matinası yaptık ..:))umut bi yorulmuşki bugün boğuşmaktan anneannesiyle ..deliksiz uyuyo maşallah..
Nebdangalaklar. Varrr yaaa
ben ankarada okyrken tum haftsonum k kalede gecerdi
hep kacardim yanina ne gunlerdi ne cesaretmus beeeeee
iyi geceler!!
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞİRVAN, afacanege2009, aliye83, anilya, asyacenk, chveneburi, didem1981, gulshenidil, hatice61
kızlar ben kaçar.....
hepinizi tek tek öpüyorum....
sanal aşkımızı gerçekleştirelim biraz....
Demek 3 tane var ben hep 5cocuk isterdim haladaha istiyomda bakalimmm
kocis k kalede dersanedeydi sonra sayemde eskisehire geldi::)))
cok anmiz var ordaaaa::)))
sirvan terlik attim popona geldimii::))))
evet gecen evdeydim AMA kirkta yilda bi olunca Sudan cikmis balik oluyom
ismi yapayim kendimemi vakayim demiri saymiyommmm
oyle savsaklanirken aksam oluverdi
artik surekli kalacaksam kaliteli zaman gevirmeliyim oglumla diye dysundum deed::))
Demek 3 tane var ben hep 5cocuk isterdim haladaha istiyomda bakalimmm
kocis k kalede dersanedeydi sonra sayemde eskisehire geldi::)))
cok anmiz var ordaaaa::)))
sirvan terlik attim popona geldimii::))))
evet gecen evdeydim AMA kirkta yilda bi olunca Sudan cikmis balik oluyom
ismi yapayim kendimemi vakayim demiri saymiyommmm
oyle savsaklanirken aksam oluverdi
artik surekli kalacaksam kaliteli zaman gevirmeliyim oglumla diye dysundum deed::))
günaydın kızlar......
gecemiz kötüydü.ege sürekli ağlayarak uyandı!!!!
eşimin yardımlarıyla hafif atlattım.
egeye her mama verişimde sinirden ağlıyorum artık((
ilk kaşığı veremiyorum ki sonrasını vereyim.
ağzına zorla tıkarsam püskürtüyoooo(
dr.kilosu az bir şekilde yedir kilo alsın diyor.diyor da gelsin kendi yedirsin.
kayınvaldemde mide kanaması geçirmişti 2 hafta önce,çapaya gönderdiler durumu kötü galiba(zaten karaciğer hastasıydı)
benimde çözülemeyen hastalığım off offf....
sağlık gibisi var mııııı..........
ben çok doluyum dokunsalar ağlıyorum....
allah aşkına bebekleriniz mama verirken gıkını çıkarmadan yiyiyorlar mı?
eczacı arkadaşım oturmaya geldiğinde elinde kilo aldıran mamayla gelmiş.:))))(kakaolu)
ama arkasında 1 yaşından sonra kullanılır yazıyor.
dr.a danışıp kullanıcam.
bana ege çok büyümeden 2.bebek gelsin diyenlere koca bir yuh çekiyorum:))))